משהו שמצאתי בבית סבי

Matan103

New member
משהו שמצאתי בבית סבי

סבי ז"ל, לפני מותו היה אוסף בקבוקוני משקה קטנים מכל מיני מקומות בעולם, והיה מציב אותם בביתו ליופי. מתוך התעניינות מצאתי בקבוקון משקה אחד שמשך את עיני, והבאתי אותו לביתי כדי לצלם אותו. הבקבוק של חברת התעופה KLM (תמונות מצורפות). תיהנו :)

ארזS

New member
יפה , ומהתמונות למדתי לדעת

שאתה מוסיקאי כנראה, האם אכן ? לפחות זה מה שהבנתי מהמיקסר...

Matan103

New member
ממ.. לא..

אני חולה רדיו.. אני עושה רדיו (בנתיים משהו קטן) אני עושה קריינויות ועוד כמה דברים שקשורים ברדיו :)

ארזS

New member
גם טוב.

גם לי יש עבר בשידור. במשך תקופה מסויימת [לפני כמה שנים] שידרתי בתחנת רדיו אזורית [חוקית, לא פיראטית].

Matan103

New member
סתם לא קשור,

אבל הנה תמונה של המיני אולפן שבניתי לי פה :)

eagle701

New member
ub1622fx-pro אני צודק?:)

נראה ממש נחמד האולפן:) שהכנת לעצמך:) הלוואי עלי...

Matan103

New member
יפההה

כן אחלה מיקסר של ברינגר הבאתי אותו מארה"ב בקיץ ב 900 שקל במקום 1800 בארץ והסטנד של המיקרופון? זה מנורה שקניתי מאיקאה ועשיתי לה הסברה לסטנד למיקרופון
. המיקרופון עצמו סתם, האיכות לא משהו, מתקדמים לאט לאט.. ואם כבר אנחנו בנושא הזה, אם יש איזו תוכנית ברדיו על מטוסים או על משהו שקשור ואתם רוצים שאני אקליט, אתם יכולים לבקש ואני אשמח להקליט ולהביא לפורום! (כמובן אם זה בטווח הקליטה שלי..)

Matan103

New member
אמרתי למטה

שהתוכנה שרואים על המסך זה מגהטון, רק שזה צילום מסך, אין לי את התוכנה. אם אתה מתכוון למשהו אחר תסביר.

Matan103

New member
לא ../images/Emo4.gif

שאלתי את סבתי והיא אמרה שהם קיבלו אותו לאוסף לפני בערך 20 שנה.. ובקשר לתוכנה, זה סתם צילום מסך של מגהטון , שיראה טוב

למעלה