משהו שמציק לי

גרד3

New member
משהו שמציק לי

הרקיע השביעי היא אחת משלושת הסדרות המובילות של ה WB (הערוץ שבו היא משודרת בארה"ב) ובארץ שודרו 6 עונות של הסדרה, אך למרות זאת היא זוכה להתעלמות כמעט מוחלטת מעיתוני הנוער בארץ (מלבד הפעם שבה היא הוזכרה במעריב לנוער, בכתבה על אשלי סימפסון. אשלי אמרה משהו על סידרה שבה היא השתתפה, ואז בסוגריים היה כתוב, ואני מצטטת: "7th heaven שלא משודרת בארץ". }
). חשבתי לכתוב מכתב לאחד מהעיתונים בבקשה שישימו יותר חומר על הסידרה, וחשבתי שהעניין יעניין גם את חברי הפורום הזה. אם מישהו מעוניין לקחת חלק בכתיבת המכתב או תומך ברעיון, שישרשר לפה, ולא ישלח לי מסר, כיוון שהמחשב שלי לא פותח את המסרים. תודה.

lady polegra

New member
אולי עדיף

לשלוח מכתבים רבים? כמה שיותר מכתבים ככה הבקשה מוערכת יותר.. נדמה לי...

@יעל@

New member
למה כתבו שמה: לא משודרת בארץ?

זה מהתקופה שלא הביאו את העונה ה 6?

גרד3

New member
../images/Emo85.gif

זה מה שהכי מעצבן אותי, שכשהכתבה הופיעה זה היה פחות או יותר האמצע של העונה השישית.

14 טלולה

New member
צודקת

לדעתי את ממש צודקת אני מנויה כבר דיי הרבה זמן לראש אחד ואף פעם עוד לא היתה כתבה או משהו על הרקיע השביעי וזה דיי מעצבן כי זאת באמת סידרה ששווה לכתוב עליה

שלמונזה

New member
אויש איך שאת צודקת ../images/Emo168.gif

למרות שיש הרבה אנשים שאוהבים את הסדרה [שהאמממ רק עכשיו גיליתי אותם] לא כתוב על הסדרה בשום מקום ולכן אףאחד לא יודעת שהיא כ"כ פופלארית. עד לפני שפתחתי את הפורום הייתי בטוחה שאני היחידה שצופה בהרקיע השביעי ושחוץ ממני אין הרבה שמכירים את הסדרה, וואי כמה טעיתי. בהחלט מכתבים למעריב לנוער וראש אחד עם קישור לאתר הסדרה ולפורום שלנו יכול בהחלט לעזור. גם דיויד יכול לקבל כתבת שער נורא מאניגבה שם [ולעודד עוד הרבה לראות את הסדרה] אני חושבת שכדאי לנסות

coralline

New member
כן, תומכת!

את ממש ובהחלט צודקת גם אני כמו רוב האנשים כאן חשבתי שאף אחד חוץ ממני לא צופה בכלל בסדרה המדהימה הזו ובאמת צריך לעשות משהו בקשר לזה

*Ginny Weasley*

New member
אמפ אני כתבת במעריב לנוער...

ואני באמת אנסה לסדר משו
פרומיס. לא ייתכן שעל סדרה כזאת לא כתוב כלום... [למרות שכרגע זה לא זמן אידאלי, היא לא משודרת..]

שלמונזה

New member
זה דווקא יכול לצאת לא רע../images/Emo168.gif

עד שיאספו חומר על הסדרה לכתבה וכאלה זה יכול להיות מפורסם חודש הבא, וחודש אחרי אופס הסדרה כבר חוזרת אלינו
באמת נורא חשוב שידעו שיש הרבה מעריצים של הסדרה הזאת חבל שהיא מקופחת ולא רק במעריב לנוער אלא בכל העיתונים, גם בעיתוני הטלוויזיה [פנאי פלוס ורייטינג].

אממ...אני לא בפורום בכלל אבל

אני עכשיו בחיפושים אחר פורום מעניין בכל זאת נכנסתי לפורום כי אני מכירה את הסידרה ומאוד אוהבת אותה והיא מאוד מעניינת הומוריסטית ומשפקת את החיים היומיומים שלנו..טוב לא כל כך שלנו אבל כל פרק מדבר לפחות על כמה משפחות שקורה להן דבר כזה...בכל זאת לדעתי צריך לכתוב על הסידרה הזאת ולא הבנתי ת'קטע אפשר לחשוב שעושים עלינו חרם[נשמע צולע!] אקיצר....שהם כתבו בסוגריים [לא משודרת בארץ] אולי הם התכוונו שהיא לא משודרת כרגע וגם לפי התשובות לשאלה של איזו מישהי אז הבנתי שאשלי מצטרפת רק בעונה השביעית אז אולי לזה הם מתכוונים
...שהיא כרגע לא משודרת..ורק בעונה הבאה יראו את אשלי..בעונה השביעית

שלמונזה

New member
../images/Emo58.gif למעלה!!!! שימו לב ../images/Emo168.gif

אומנם נראה לי כבר כולם יודעים שאשלי הולכת להיות בעונה השביעית, אבל תקפידו בשביל המעטים שלא רוצים לדעת!!!

למעלה