משהו שמקומם אותי...

משהו שמקומם אותי...

הייתי השבוע עם חברה שלי שהייתה במקרה חירום וקנתה פוסטינור שעלה 90 ומשהו שקל והשבוע ראיתי שמוכרים את נורלבו בחצי מחיר. זו אותה גלולה או שאני מתבלבלת?!?!?

Postinor2

New member
פוסטינור

שלום שירה, פוסטינור הינה גלולת הפטנט (המקור) והנמכרת ביותר בכל מדינות העולם. החברה משקיעה רבות במחקר ובפיתוח על מנת להבטיח למשתמשת ביטחון מקסימאלי. כידוע , צריכת פוסטינור מומלצת כאשר את מרגישה שלא היית מוגנת כראוי בזמן המגע המיני, ובזמן שכזה לא מומלץ להתפשר ולקחת את הטוב ביותר. בברכה, שירות הלקוחות של תרימה

The Blue Fairy

New member
לפי מה שאני רואה בגוגל המטרה של שתי הגלולות ה

היא אותה המטרה אין לי מושג למה ההבדלים במחיר

svety

New member
קוקי, נראה לי שזו פרסומת...

תראי את שאר התגובות להודעה...

ענבר271

New member
בוודאי שזו אותה גלולה!

פשוט כמו בכל מה שקורה פה בארץ, כמועם פסק זמן- מרשים לעצמם לקחת פי 2 ואפילו 3 מבחו"ל, למרות שזה אותו מוצר. ככה גם פוסטינור- בול אותו דבר כמו נורלבו- רק פוסטינור מנסים לעשות "קופה" על בנות במצוקה. ולמגיב "פוסטינור", במקופ תגובה כזו , לא נכון היה להגיב פה ולכתוב- כן צודקים נשקול גם אצלנו הורדת מחירים במקום להתנסח בכל מיני ניסוחים מתחמקים??? ואיך אומרים "שלא יעבדו עליכם".

Maldini Girl

New member
גם פוסטינור וגם נורלבו הבנתי שדי יקרות

אלא אם כן לוקחים אותן במרשם רופא.

מאיה016

New member
עם מרשם זה עדיין יותר יקר

לפני הרבה זמן קרה לי מקרה "חירום" כזה והלכתי לרופא שנתן לי מרשם לפוסטינור שאגב נמצא, לפחות ממה שהרופא אמר לי רק בקופת חולים כללית!!!! זה עלה לי קרוב ל70 שקל (לא שהיה לי אכפת מכסף באותו רגע, הייתי כל כך בלחץ) אבל זה עדיין מעצבן כי לפי מה שכתוב פה, עם או בלי מרשם פוסטינור עדיין יותר יקרה מנורלבו!

למעלה