משהו שמשגע אותי מאז כיתה י' מה השורש של המילה שרמוטה ?
C Cobe Anan New member 28/9/05 #3 ש.ר.מ.ט. אבל עזוב את זה, מה השורש של המילה אינסטלטור? (רמז: בדומה למילה `שרמוטה`, גם למילה `אינסטלטור` אין שורש, כי היא לא מילה עברית...)
ש.ר.מ.ט. אבל עזוב את זה, מה השורש של המילה אינסטלטור? (רמז: בדומה למילה `שרמוטה`, גם למילה `אינסטלטור` אין שורש, כי היא לא מילה עברית...)
P Piren New member 28/9/05 #7 יאפ איפה בשלולית שתסביר לנו על כל המשמעויות של המילה שרמוטה? (לא שהיא אחת היא דוברת ערבית )
ב בשלולית New member 29/9/05 #8 כבר 4 חודשים לא שמעתי ערבית לא קראתי ערבית ולא דיברתי ערבית ואני בלחץ מה יהיה עוד 7 חודשים כשאתגייס למודיעין ואני אשמע 8 שעות ברצף ערבית ערבית ערבית... קיצור מה שאני אומרת זה.... שרמוטה זה בא מערבית? *פרצוף מובך!*
כבר 4 חודשים לא שמעתי ערבית לא קראתי ערבית ולא דיברתי ערבית ואני בלחץ מה יהיה עוד 7 חודשים כשאתגייס למודיעין ואני אשמע 8 שעות ברצף ערבית ערבית ערבית... קיצור מה שאני אומרת זה.... שרמוטה זה בא מערבית? *פרצוף מובך!*
I impossible dreamer New member 29/9/05 #9 אני לא רוצה להבהיל אותך אבל.. את תשמעי הרבה יותר משמונה שעות ערבית.. לפחות בקורס.. שאורכו אגב, חצי שנה.. תהני. גיוס נעים
אני לא רוצה להבהיל אותך אבל.. את תשמעי הרבה יותר משמונה שעות ערבית.. לפחות בקורס.. שאורכו אגב, חצי שנה.. תהני. גיוס נעים
ב בשלולית New member 30/9/05 #11 האמת שאת לא מבהילה אותי ידעתי שזה ככה מה את משרתת במודיעין? או סתם יודעת את זה?
I impossible dreamer New member 1/10/05 #16 האמת שכן... אבל לא בתירגום.. בבה"ד הכרתי המון אנשים שהיו בקורסים של ערבית
S Smiling for nobody New member 30/9/05 #12 נצל"ש... מה זה אומר ../images/Emo107.gif אם מישהו אומר עליי שאני "קלולס"?
P pain is MY love New member 30/9/05 #13 לדעתי זה אומר שאת מרחפת כזאת... לא מבינה מה קורה מסביבה או ליתר דיוק- תמימה
S Smiling for nobody New member 30/9/05 #14 הממ.. מייבי. קיבלתי כל כך הרבה ניתוחים למילה. תודה בכל אופן.
C Cobe Anan New member 1/10/05 #15 זה אומר שאת לא מבינה בעניינים של.. קוסמופוליטן.. בגדים, איפור, בנים, עניינים חברתיים וכאלה...