משהו שמשפר גם שינה וגם ריכוז ?

YESbar

New member
משהו שמשפר גם שינה וגם ריכוז ?

איזה דברים טבעיים משפרים את הריכוז בלימודים וגם נגד קשיי הירדמות ? והאם צמח/חליטת תה מצמח מסוים שעוזר נגד קשיי הירדמות עקב עירנות יתר לא יחמיר את הפרעות הקשב והריכוז ? האם יש צמח שגם עוזר נגד קשיי הירדמות וגם עוזר בלימודים כנגד הפרעת קשב ADD מבלי שתהיה סתירה פנימית ?

בוקר טוב YESbar

הדבר היעיל ביותר לבעלי ADD הוא הריטאלין לנגזרותיו. כמי שעובדת עם בני נוער ומבוגרים בעלי הפרעת קשב, אמא לילדים עם הפרעות קשב ובעלת הפרעת קשב בעצמי, שוחחתי לא אחת עם רופאים מומחים בתחום והתעניינתי לגבי מוצרים טבעיים העוזרים להפחתת תסמיני ה- ADD. מסתבר שאין שום תחליף צמחי יעיל לריטאלין. אני מניחה שאת בכיתה י"ב ולומדת כעת לקראת הבגרויות. בהנחה שאת מאובחנת כ- ADD, אני ממליצה לך להתייעץ עם רופאך באשר לנטילת התרופה. קשיים בהירדמות אופייניים גם הם לבעלי הפרעת קשב. אני מוצאת כי נטילת טבליות טבעיות "רגיעון לילה" מסייעות להתגבר על קשיי השינה. בכל אופן, לא ידוע לי על תרופה טבעית/ חליטה כלשהי שיעילותה מוכחת, המסייעת גם להפחתת תסמיני ה- ADD וגם מסייעת להתגבר על קשיי ההירדמות. אשמח לענות על כל שאלה. יום נפלא
גילת א.

"שעון ביולוגי" ופריחת החצב .......

הקושי להרדם יתכן שנובע מ"הזזת שעון פנימית" כלשהי - נושא שנחקר בתחום החקלאי של "פקעות" (( צבעונים חצב רקפות )) של פרחים . ידוע לנו שפרחים מסויימים פורחים בחודשים מסויימים ונעשו מחקרים בענין הזה - מחקרים של "שוק הפרחים" כנראה - על מנת לכוון את פריחת הפרחים לתאריך היעד של למשל "ראש השנה" "חג המולד" וכו . אני מאמינה שככה זה התחיל ואחר כך ראו שאפשר לגרום לא רק לפרחי-פקעת אלא גם למוחות שלנו "תזוזות" . אז נא לחקור את הענין קודם כל במחקרי משרד החקלאות שנוגעים ל"מגדלי הפרחים" .......ורק אחרי מחקרים רבים רבים תוכל להגיע למסקנה אינטואיטיבית - אם מדובר בתופעה רגילה אצלך או שנפגעת מטרור של "מגדלי הפרחים".

מחקר על דב-הקוטב .....

במוחם של דובים (( אני מטורפת על דובי ההימאלאיה השחורים ))....ישנו מנגנון של שינה ממושכת בחורף..... הסינים חקרו את זה לעומק......(( ראיתי שלט בספארי על כמות של מאות אלפי דובי הימאליה שחורים שמחסלים אותם למטרה "רפואית". משוכנעת (( כיוון שמדובר בסין - ארצה של משפחת אולמרט - אם כי זאת לא הוכחה ניצחת )) שאחיו של אהוד אולמרט (( מבכירי "אגרידב" )) "מתעסק עם מחקרים כאלה שמביאים תופעות מפתיעות של "מחלה בי פולארית" .... ומצריכות הררים של תרופות

למעלה