משהו שנגע לליבי...מקווה שגם יגע לליבכם

משהו שנגע לליבי...מקווה שגם יגע לליבכם../images/Emo32.gif

שרה שמי הוא שרה, אני בת 3 עיניי נפוחות, לא יכולה לראות ... בטח אני מטומטמת, בטח אני ילדה רעה, אחרת מה היא הסיבה בגללה אמא כועסת? הייתי רוצה להיות יותר טובה, הייתי רוצה לא להיות מכוערת, אולי אז אמא הייתה רוצה לחבק אותי... אסור לי לדבר אסור לי להתנהג רע אחרת כל היום אהיה סגורה.... כאשר אני מתעוררת, תמיד אני לבדי. הבית חשוך שעות על גבי שעות. כשאמא תחזור, אשתדל להיות טובה. אם היא תכה אותי... שיהיה רק פעם אחת... אל תעשי רעש, הדלת נפתחת, אבא הגיע שיכור מהבר... אני שומעת אותו כועס את שמי הוא צועק, מסנה להסתתר מאחורי קיר... משתדלת להסתתר מהמבט האיום שלו, לא יכולה לא לבכות, מרגישה מבועתת... מוצא אותי בוכה, מעליב אותי, אומר לי שהבעיות שלו הן בגללי ובאשמתי... מתחיל להכות אותי, ממשיך לצעוק אלי, מצליחה להשתחרר, רצה ומועדת... נופלת על הרצפה, עצמותיי כואבות, אבא אומר מילים שאני כבר לא מבינה... "סלח לי" אני צועקת אבל כבר מאוחר, פניו בוערים... המכות והמילים כואבות באמת. מבקשת מאלוהים רחמנות וחמלה... בסוף הכל נגמר, והוא הולך לכיוון הדלת, בזמן שאני על הרצפה חצי מתה... שמי הוא שרה, בת שלוש, הלילה אבא שלי הרג אותי ללא רחמים... קיימים מיליוני ילדים כמו שרה בעולם. אתה יכול לעזור. אלה הם מעשים חולניים ואם אתה קורא שיר זה ולא מעביר אותו הלאה, אתפלל לנשמתך כי רק מי שאין לו לב לא ירגיש כלום כשיקרא אותו. אם בצורה כלשהיא שיר זה נגע ללבך, עשה משהו בנדון! כל מה שמבקשת הוא שתעביר אותו הלאה ותכיר בעובדה שדברים כאלה כן קוראים באמת, ושהורים כאלה חיים בינינו ובחברתנו... התפלל למען סוף ניצול ילדים ולמען בטחונם.

../images/Emo32.gifשיר פלדמן בוגרת מצטיינת!

רק שתדעו...הילדה הזו היא הילדה הכי חמודה בעולם... ואני אוהבת אותה:) (ולא,שיר זה לא רק בגלל המראה...אלה בכללי גם... היא פשוט,עוזרת,נאמנה, חמודה, פשוט מושי מוווווווושלמת... ומי שמערער.. שוטר חחח כמו הערסים...

Rioter

New member
יא. ../images/Emo12.gif

|מתמוגגת| אבל אבל אבל.. ככה סתם? OT בלי שום קשר?
תודה ברנשיות.
אוהבת אתכן.

יאללה 9

New member
תומכת

ומצטרפת=] שיר פלדמן הנשמה=]]] (וזה למרות שההורים שלי קראו את המכתב ועכשיו הם חוקרים אותי כבר יום שלם על למה אמרת שאני ביצ').

Rioter

New member
אומייגאד! את רצינית?! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

(ועוד הדגשתי בישיבה!! חחח.. ביקשתי להשאיר את המכתבים אצלכם בלי להראות לאף אחד.
) טוב נו.. את מוזמנת לספר להורים שלך למה.

יאללה 9

New member
גם אני אוהבת אותי=]

סתם לא באמת=] שירלי אני אוהבת אותך=] אבל! אבל! אבל! שמתי את המעטפה על השולחן והם קראו אותה!!!1 הייתי אמורה לנחש שזה מה שהם יעשו???? אז עכשיו הם חוקרים אותי=/ והם גם כל הזמן קוראים לי ביצ'=/

Rioter

New member
../images/Emo12.gif מה.. פשוט פתחו וקראו?

את צריכה מכתב מתקן?

L I L O C H

New member
מצטרפת, תומכת ומחזקת../images/Emo70.gif

חחחחחח שירפה היא אחת הילדות הכי חמודות, מקסימום ומדהימות בעולם
ולא צריך שום סיבה בשביל להגיד לך את זה..... פשוט ככה...
אז שירלו קבלי ח"ח על השירשור...=]] ושירפה קבלי
גדול גדול גדול

למעלה