משהו שנזכרתי בו

משהו שנזכרתי בו ../images/Emo29.gif

יצא לי עכשיו לראות את הפרק שהיה אתמול, ונזכרתי במשהו שרציתי להגיד. זוכרים את פרק 5, שהאוס אומר לווילסון שהוא לווה ממנו כסף כדי לבדוק כמה הוא מעריך את החברות שלהם? וול, אז באותו זמן גל אמרה שזה לא נראה לה אמיתי, ואני נורא רציתי להזכיר משהו שהאוס אומר לסטייסי בפרק הנוכחי - שהוא בדק כמה היא סובלת לפי כמות הסיגריות שהיא עישנה. (אז זה היה ספויילר, אז לא רציתי להכנס לזה.) לפי דעתי העניין עם סטייסי והסיגריות מוכיח שהעניין עם ווילסון והכסף זה משהו שמתאים להאוס לעשות. יש לו נטייה לבחון את ההתנהגות של אנשים באופן "מדעי", כלומר - אובייקטיבי, אמפירי (שניתן להוכחה ע"י ניסוי) וניתן לכימות (למדוד באופן כמותי). כמו שהוא בחן את ווילסון לפי כמות הכסף שהוא מוכן לתת לו כמדד להערכת החברות שלהם, ככה הוא מדד את מידת האומללות של סטייסי לפי מספר הפעמים שהיא יצאה לעשן (פויה!
). אז, כן, הוא לגמרי דפוק, אבל ידענו את זה גם קודם
(*חוזרת לסוציולוגיה*)

Hieros Gamos

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אכן לא גל. גל חשבה שזה מאוד

האוס מצידו
אל תגידי אמפירי. זה מעלה לי תמונות של הבגרות ביום רביעי. כימיה אורגנית וכאלה יאק... בכל אופן, הוא בהחלט דפוק, וגאון. וזה מאוד הוא לעשות דברים כאלה

אבל יש הבדל

בין לשים לב למה שאנשים עושים ולמדוד את הרגשות שלהם לפי זה (הסיגריות) לבין לגרום להם לעשות דברים שיאפשרו לך למדוד את הנאמנות שלהם (הכסף). לפחות לדעתי.

למעלה