משהו שנעלם..מו מומ מומל מומלצ מומלצים...

משהו שנעלם..מו מומ מומל מומלצ מומלצים...

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)
מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם->
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע:
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו:
משהו שהרס לכם את השבוע:
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע:
ואתם מוזמנים לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו:
מסר לאומה: אנשים קיץ נעים ומלא קרטיבים (איזה משפט של אדון דני בום בום)

גאה לענות ראשון....

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות) כולם ובעיקר השיר המקסים שיצא לרשת עכשיו...אל תדאג מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות) ממ אני לא חושב שיש כזה תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם-> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: השיר אל תדאג שיצא משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):"אל תחשוב לא הכל שחור יכול להיות טוב..מה זה יעזור להסתגר בין קירות צא תיראה אור יום בחוץ הציפורים.........מה זה שווה אם אין עם מי את כל זה לחלוק....אל תדאג גם אתה תקבל פרח כמה נפלא שגם באופק שלך יש ספינה...שיר מקסיםם ב"ה אלופים כמו תמיד סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: האלבום החדש שבדרךךך משהו שהרס לכם את השבוע: מממ אין כזהה שבוע נפלא משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: שיצא כבר האלבוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ואתם מוזמנים לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו:
לכל הלהקה המקסימה שממלאת לי את חיי היום יום עם השירים שלהם וכמובן
לכם ולנו "הנגן השביעי של בית הבובות" תמשיכו ככה אין עליכם... מסר לאומה:מקווה לראות את כולם שורה ראשונה כפר המוזיקה וסלקום ווליום אנשיםם יאללה יהיה טוב..לא הכל שחורר (-:

MetallicA100

New member
גאה לענות שניה :]

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות) אל תדאג, לא איתה מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות) ממממממ סמלס לייק טין ספיריט\נירוונה תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם-> אין עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: מחר שיעור גיטרה.. *-* משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אל תדאג, גם אתה תקבל פרח. כמה נפלא שגם באופק שלך יש ספינה" משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אין.. :] סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: כנסיית השכל-אוטוביוגרפיה משהו שהרס לכם את השבוע: נפטרה אמא שלי חברה שלי משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: לא מחכה לשום דבר מיוחד ואתם מוזמנים לתת למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו: המממ לכול.. :] מסר לאומה: אם המשפט המהולל של דקרט: "אני חושב משמע אני קיים" היה נכון, הרבה אנשים לא היו איתנו כרגע.

eladi88

New member
מומומלצים../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות) - אל תדאג, למעני מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות) - התקוה 6 - אם אפגוש את אלוהים תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם-> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: ממממממ אילת שבוע שעבר והפשיטה שעשינו על המעבדה אצלנו בבסיס ב 2 בלילה.....חחחחחח משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: משהו שהרס לכם את השבוע: מבחן של 8 שעות סעמעמק!! משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: וואלה השבוע שבוע סבבה..בלי מבחנים...שבוע רגוע ואתם מוזמנים לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו: להדר שיר ולירון! מסר לאומה:

למעלה