משהו שסי כתבה בעקבות הימים הטרופים.

actress

New member
משהו שסי כתבה בעקבות הימים הטרופים.

בימים טרופים אלו יושבים הרבה על המחשבים ,גולשים יותר ברשת. יצא לי לעשות סדר במסמכים ששמרתי במחשב ובינהם מצאתי 2 מכתבים. האחד כתבתי לבני הגדול תומר בדיצמבר 90 טרם לידתו אלו היו ימי הסקאדים כתבתי לו שם שאני מתפללת שיוולד לעולם יותר טוב שיסלח לי אם ישר בכניסתו לעולם הוא צריך לעבור דרך מרורים שכזו ובכל זאת תומר שלי נולד ומיד אחרי טקס ברית המילה שלו נאלצתי לתקוע אותו בתוך ממ"ת ולעבור יחד עם כל עם ישראל את הסיוט ההוא. המכתב השני נכתב לקראת לידתו של יהלי בני המתוק המדהים השני קראתי למכתב " תפילה לשלום. לבני שעוד לא נולד " בדיוק החלה אינטפדת אל אקצה וחשתי בחוסר האונים הנוראי גם פה התפללתי למשהו טוב יותר עבורו וגם פה איכזבתי. היום תומר שלי הגדול כבר עוד מעט בן 12 והקטן בן שנה וקצת שניהם כגיל המלחמות הללו ואני שואלת בלחש ובקול רם עד מתי ? מתי יעבור הפחד אני שכתבתי כל כך הרבה שירים על השלום אני שמופיעה בפני כל יחידה צבאית אפשרית אני שהייתי אפילו במרג´ עיון בתוך לבנון כי החיילים ביקשו אז באתי ? האם זה הרבה לבקש שוב בשקט לישון ? אז מה אני מאחלת ? שבתוך ביתנו בתוך משפחותינו נתחבק נאהב נחזיק לרגע קט את החום שלכם סי

actress

New member
היא מקסימה וגם הראו אותה בתוכנית

בערוץ 10 שהיא נסעה לעשות שמח לחיילים ושרה להם שם. היא לא רק זמרת היא גם בנאדם והיא מדהימה!

למעלה