משהו שעבר לי בראש

L y c a n

New member
משהו שעבר לי בראש

מה שולט בכם? המוח או הלב? מבהיר: הכוונה היא אם כשקורה משהו, ואתם מגיבים לפי מה שהלב אומר או לפי מה שמוח חושב? פועלים לפי רגשות או החלטות? ו.. האם אתם רוצים לשנות את זה?

Dark Muse

New member
אני פועל לפי המוח...

לשנות? הייתי מפחית את מעט, זה בולם הרבה דברים ספונטנים.

זה תלוי מאוד....

אצלי כל דבר נכנס קודם כל ללב (רגישה שכזאת). הכל אני לוקחת ללב לפני הכל, אני מאוד סבלנית להכל והולכת לפי הלב בדברים הטובים
אבל אם יש משהו שלא במקום או יכול לפגוע בי אני ישר תוקפת וזה ממש לא מהלב. פשוט יוצא לי ככה.. קודם כל מתפרצת אחר כך חושבת אם זה היה נכון
בד"כ זה כן צודק:) לא נראה לי שאני רוצה לשנות. אולי קצת פחות להיות "כלבה" לפעמים
(אבל זה גם לא מזיק)

L y c a n

New member
טוב, אני אענה..

אני לרוב הולך עם הלב.. בגלל זה הרבה אמרו לי "אתה צריך להיות רע יותר לפעמים.." אם אני רוצה לשנות? תשובה: זה אפשרי?

ChilD SouL

New member
פוף ../images/Emo46.gif

בגדול
אני לרוב נוטה ללכת עם המוח - הרציונל. למרות שלפעמים אני מנסה לשלב בין המוח ללב - לפעמים זה יוצא, לפעמים לא כ"כ. בקטן
יש לי אינואיציות דיי טובות אז אני מתבססת עליהן גם כן.

משלבת.

ולפעמים לא הולכת על פי הלב וגם לא על פי ההיגיון אני פשוט לא הולכת, כי אני מפגרת
אניוואי, אני יודעת לשלב. ולפעמים אחד מהצדדים שולט יותר, זה לא קבוע. ולא, אני לא רוצה לשנות

נועם m

New member
../images/Emo23.gif

ללא ספק. אם משהו לא מרגיש לי נכון, שום טיעון רציונלי לא יעזור. מצד שני- אני יכולה כל כך לחפור בזה אחר כך, שברור שבשלב הזה כבר המוח השתלט על הכל...

L y c a n

New member
המשפט הראשון ../images/Emo45.gif

נכון גם לגבי: "ללא ספק. אם משהו לא מרגיש לי נכון, שום טיעון רציונלי לא יעזור"

bolaaa

New member
אני...

בהחלט לפי המוח! אני לא נותנת ללב שלי להתקרב לאיזו שהיא החלטה כי לא יוצא מזה טוב! אז אני מעדיפה שיפוט של המוח. ההגיוני והמתון.מאשר את הלב המטורלל והלא מתון. אני, ממש לא רוצה לשנות את זה. ההחלטה הזו הכי נוחה לי מבחינה שיפוטית ומבחינה יומיומית. מרוצה מאוד. נופר

Cobe Anan

New member
תפוז דפוווק! *משהו שעבר לי בראש:

חתיכה מהקסדה שלי... יופי. עכשיו זה כבר לא מצחיק:-/

pain is MY love

New member
רק הלב

זה דופק אותי כל פעם מחדש כי נגיד אני לא יודעת לשחק משחקים עם בחורים. אני עושה מה שבא לי ומה שנאי מרגישה באותו רגע. אני לא מחשבת שום דבר אני גם נורא אימפולסיבית (טוב מזל טלה...) ולעולם לא חושבת על ההשלכות.. אבל לא רא לי. אני אוהבת את זה ככה כי לדעתי הכי חשוב להקשיב ללב כי רק ככה חיים חיים שלמים ומספקים...

RVD18

New member
לפי הלב

קורה לי הרבה. ולפעמים התוצאות לא נעימות

../images/Emo23.gif

הוא החזק. אני מאוד נשלטת על ידי הלב אבל יש לי תכונה מרגיזה וזה תמיד לפסול אותו ולפקפק בו במקום ללכת איתו, כמובן שלפעמים לטובה, ולפעמים לטירוף. אחרי הרבה מאוד מלחמות, או שהלב ינצח כי זה היה ברור מההתחלה, או שאני ארגיש שזה לא נכון בכלל.

Cobe Anan

New member
אה, קיצ...

אני חושב שכולנו משלבים ברמה זו או אחרת, תלוי כמה אנחנו מופתעים ע``י הסיטואציה, תלוי כמה אנחנו מושפעים מזה רגשית, וכו` וכו`...

../images/Emo23.gif

אני אדם רגשני ומונע על ידי הלב הרבה יותר מאשר המוח. אחרי הכל - זהו מותר האדם האדם מהמחשב...

אלוהים נתן לנו מוח ולב בשביל

שנשתמש בשניהם צריך להחליט החלטות עם המוח ואז לתת ללב להוביל אותך בדרך שבחרת

למעלה