משהו שעורר בי הרבה מחשבה....

משהו שעורר בי הרבה מחשבה....

כולם כבר יודעים על הסיפור שלי באינטרנט, אז מצד אחד אני יכולה לעשות זאת בהקיפין, ומצד שני, בדרך שאני פועלת.(שיש הרבה שחולקים על דעתי, ואני יודעת.) אז שוב פעם אני באה ומספרת, את מה שליבי אומר, יש פה בחורה שללא ספק רוצה לראות אותי מובאסת, בכדאי שלה יהיה טוב. מצד אחד אני מבינה, ומצד שני מעייף אותי כול הקטע הזה, עכשיו עזבו שנייה את כול מה שאמרתי, ותחשבו שנייה אחת (מנקודת מבט שלי), האם זה אנושי מה שנעשה פה? תראו זה שלא מתיחסים להודעות שלי כרגע, מיבחנתי זה אומר הרבה מאוד(ולא בצד השלילי,בדיוק ההפך) הקנאה הזו שיש בין בן אדם לאדם, תראו קנאה בדרך כלל מאוד טובה, (היא גורמת לבן אדם לשאוף לשלמות, לרצות להגיע להכי טוב שיש.) עכשיו יש בעיה אחת בקנאה,אם מגיע יצר רע (או במילים אחרות רגש שרוצה להרוס.) וכמו שנעשה פה בטוח יש איזה רגש שרוצה להרוס, ולמה? בשביל להגיע לטוב שלי, אעשה כול דבר שדרוש (גם אם מדובר בלהרוס למישהו אחר?) אני רגילה שיש לי עורבות בכול מקום,(והאמת שאני מבינה למה, אבל אני בחיים לא איהיה מסוגלת להרוס לאף אחד, איך בכלל בן אדם לאדם מסוגל לעשות דבר כזה?) אני מסכימה פה עם כמה אנשים, חלולים הרגו את הרגש... אז רגש של מי הרוס? אני לא רוצה לשחק אותה הקדושה המעונה, אבל ללא ספק, נותנים לי להבין שבעולם כזה צריך להתנהג ברוע, זה לא נכון, אני עדין מאמינה שיש דבר כזה טוב אמיתי, ולא סתם להראות טוב, אלא שמעשים שלנו בן אדם לא, תראה בטוח שרובכם תצחקו על ההודעה (כי אתם לא מכירים, איך זה לדבר בלי מסכות לבן אדם,או שאתם מכירים אבל כול כך מפחדים.) לדעתי לכולנו יש אלפי שכבות, שצריכים להוריד. נכון זה מפחיד, אבל רק כך נוכל להצליח באמת. ניראה אותכם מדברים על הנושא הזה, בליע מסכות (ככה מכול הלב) שיהיה ערב מהנה לכולם (רק שתדעו לכם דרוש מלא אומץ בשביל להגיד את מה שהלב מרגיש.)
ביי,,, מלא אהבה לכולם,,,,גם לכול אלה שמנסים להרוס(די קנאה,ולהתחיל להרגיש שאנחנו מלכים,בלי שאף אחד יהוו לנו איום, כדאי לא?)

אה ועוד משהו......

זה לא מה שרציתי להגיד אתמול.(אבל אתם יודעים יודעים יום משתנה ככה גם המחשבות) ודבר שני אני אישית מתה על הטעיות שלי....חחחחחחחחח תודו הורגות מצחוק (וגם קצת קצת נכונות) לילה גרופי לכולם

טוב שנייה לפני שאני עולה לישון.....

רציתי להגיד לילה טוב לכולם.... ומצפה מחר לתגובה מהבחורה שמופנת אלייה ההודעה,(ולא רק ממנה, ממולץ מכול מי שעובר פה, תאמינו לי אפשר לפתח מהאשכול הזה אחלה שיחה.) נראה אותך פעם אחת מתמודדת עם האמת!(ולא סתם משחקת אותה, "אישה טובה") בכול אופן לי נמאס ממשחקים של ילדים בני 12 בקושי, שתתבגרי נדבר יאללה לילה לילה מושלם לכול מי שעובר פה ממש במקרה אה

אתם יודעים רק עכשיו,,,,

קראתי את ההודעה הזו, ואני רוצה להגיד לך אם יש לך שמש,ולטיפקסית, לעולם אני לא רוצה לפגוע באף אחד, ויותר מזה גם לא מתימרת לפגוע, האמת שקראתי את ההודעה ערערתי לעצמי המון אם להגיב או לא, אז אני הגיב רק על דבר אחד, אין לי שום כוונה לפגוע, למרות הכול!!! ואני לגמרי מסכימה "אמת ואמונה"רק כך נצליח באמת!!! שיהיה לילה נהדר לכולם, וברוכה הבא תשתפי בפורום (אישית פורום מספר אחד)

טיפקסית

New member
ובמה בדיוק יש קינאה?

קאם און אורייה,תתחילי להיות קצת יותר מציאותית,אני ממש לא מקנאה בך,ותאמיני לי שאני מרוצה מהחיים שלי ויש לי כל מה שאי פעם חלמתי שיהיה לי. סיפור החיים שלי לא פשוט [ומי שיודע ומכיר-אז מכיר] אני בת למשפחה חד הורית שלא מתוך בחירה,אימי נפטרה לפני כמעט שש שנים ממחלת הסרטן,ותאמיני לי שזו התמודדות יומיומית של כאב ושל רצון לבריחה וזה לא פשוט,ותאמיני לי שיש לי הרבה כאב בפנים ודווקא עם הכאב הזה אני מתמודדת בעזרת הרבה אופטימיות,הרבה אהבה ואור והמון אהבה לחיים. הרבה מהטקסטים של טיפקס ובכלל של אומני לבנטיני עוזרים לי להתמודד עם החסר של אמא שלי שנפטרה לפני כמעט שש שנים ואני בכל זאת מרגישה שאשרי שזכיתי בכל מה שיש לי בחיים-משפחה נפלאה,חברים מקסימים,תמיכה רבה בקיבוץ בו אני גרה והמוזיקה שהיא בשבילי כל העולם. אין לי במה לקנא בך,כי אני מרגישה שכל מה שאי פעם חלמתי שיהיה לי,אכן יש לי. לעיתים לא תמיד יש לי זמן להתייחס להודעות שלך,כשאני בצבא הראש שלי שם,אך כשיש זמן אני משתדלת להגיב ולהתייחס למתרחש סביבי. אולי נראה לך כאילו כולם לוקחים אותך בציניות ואת צריכה להאמין לי שזה לא כך,לא אצלי בכל אופן. אינני יודעת מדוע את חשה עוינות מצידנו,אנחנו או לפחות מי שאני מכירה פה מהפורום מקשר מחוץ לפורום ומהפגישות שלנו,יש פה אנשים מקסימים שיש להם מכנה משותף מסוים. ייתכן שבגלל שרובינו פה מכירים [הרבה מהחבר'ה פה שותפים לפורומים הרשמיים של טיפקס והדג נחש ואנחנו נפגשים בהופעות],אולי בגלל שמעולם לא היית חלק מהמעגל החברתי שלנו,רובינו פה מגיעים מהיכרות מקדימה ולכן השפה שלנו משותפת ואנחנו חבורה מגובשת שמבחוץ נראה שהיא נעולה לאחרים. אני מקבלת אותך כפי שאת,ואני שמחה שיש אנשים ששונים ממני,ויצא לי לעבוד עם קהילות רבות של אנשים הזקוקים לתמיכה באופן קבוע [מעולים חדשים ועד ילדים בגילאי בי"ס יסודי] וראיתי וחוויתי חוויות שהעניקו לי המון בחיים. אני שמחה שבאיטיות יש יותר קהל שנחשף ליצירה של אומני לבנטיני בעיניי כל מי ששותף לעולם הזה מקבל ערכים נוספים שאילולא המוזיקה ייתכן ולא היה נחשף אליהם לעולם. לאומנים בלבנטיני יש הרבה מעבר למוזיקה,בין אם באופי של האומנים [היכרות עם חלק מהם],ובין אם במסרים הנטועים בתוך השירים עצמם שמעניקים נפח. כולנו שייכים למעגל ייחודי ולכן עלינו למצוא את השפה המשותפת הזו,ולעיתים לוקח זמן לבנות שפה שכזו.

זה מה שאני "אוהבת" אצלך יושר!!!

איך אני "אוהבת" את הבריחות שלך! עכשיו את מנסה לשחק אותה מישהי אחרת, (חחחח,קראתי את ההודעה וממש
) מה לא נמאס לך עם השקרים? מה דעתך פעם אחת, להיות אמיתית, ותנסי פעם אחת, להראות לי שאני באמת טועה,(כי כשבא לך את מי שאני חושבת,וכשלא את משחקת אותה מישהי אחרת, ואז את באה ואומרת לי אנחנו בנינו מגובשים, חחחח נקרעתי מצחוק) כי בנינו שנינו יודעות מי את באמת! (אז להפסיק את המשחקים בבקשה) טוב כבר סיפרתי כאן, שאין לי כח למשחקים של ילדים בני 12 בקושי. ועכשיו את רק מראה לי שאני צודקת. בכול אופן שיהיה לך הצלחה בצבא המסריח הזה, אני אישית שונאת צבא, מעבירים אותך שטיפת מח, למה צריך להרוג ערבים, אויבים, מלמדים אותך מלחמה, ובשביל מה בשביל? פעם ניסית לחשוב על זה ברצינות? מבחנתי,,,, כולם אותו דבר ערבים, יהודים, גרמנים,,,,,וכן הלאה, אז בשביל מה אני צריכה להלחם, "בשביל לשרוד", והם חושבים את אותו דבר,,,"צריך לשרוד" (הכול בראש, יצרנו לעצמנו כול כך הרבה אשליות, שכבר איננו יודעים כבר מה האמת, ומה לא,,,(וזה הכול בגלל עצמנו, בגלל שאנו עושים את זה לעצמנו.) בכול אופן סתם נכנסתי לסיפור הזה,,,,(קראתי את מה שאמרת על הצבא, וזה הביא אותי לומר, את כול מה שאמרתי, בהקשר לצבא.) כזו אני אוהבת ניתוחים,,,חחח
בכול אופן אין לי נגדך, ואף פעם לא הייתי. "תודה לאל שאין בי נקמה" בכול אופן מעניין אותי מה את חושבת על ההודעה שרשמתי, מצפה לתגובה, (אבל תגובה אמיתי, אם לא קשה מדי בשבילך לדבר אמיתי) טוב שיהיה לילה קסום לכולם,,,,
סתם בא לי להשים את ה-
(אני מזה אוהבת את הסמיילי הזה חח
)
וסתם בא לי לומר משפט לסיום,,, "בין הרצוי למצוי יש....." משפט יפה לא?

תודו אין עליי../images/Emo9.gif

מה שלא מובן אין לי שום דבר נגדך,ואף פעם לא היה. חחחחחחחחחחח מתה על הטעיות שלי

עכשיו הודעה לאנשים שמבינים!!!

אפרפו דיברנו על צבא, מבחינה דמו,,קרטיה(כאילו חופש) למה אין לנו שלום עם הערבים? לדעתי: יש לגורם (למדינה מסוימת) אניטרס! קודם כול המדינה זו אמריקה, עכשיו מה בעצם האינטרס של ארצות הברית? מי המדינה הכי שולטת בעולם, או יותר נכון מי המדינה הכי חזקה בעולם? אמריקה לא? ואם בנינו לבין הערבים יהיה שלום, ואם נתאחד בנינו, מי יהיה אז הכי חזק בעולם? כמובן את התשובה כבר הבנתהם לא? גם ככה אנחנו כבר נחשבים לצבא בין החזקים בעולם. אז מתי יהיה שלום? שלשום גורם לא יהיה אינטרס אישי. כמובן שהתאוריות שלי מפורחות, אבל תודו מענינות לא? עכשיו אני יודעת שזה פורום של קובי אוז, ושזה פורום של מוזיקה, אבל סתם עלה לי הקטע הזה והייתי חייבת לשתף אותכם! בכול אופן אני אוהבת סתם לדבר על דברים לא קשורים,,, כבר הספקתם להכיר אותי לא? אוהבת את כולם מלא מלא מלא
לילה דבש לכולם!

טיפקסית

New member
אורייה תסתמי את הפה שלך

מאיפה את מכירה אותי ילדה בת 12 אעלק,תסתכלי במראה לפני שאת מדברת. כי את כל כך אבל כל כך לא מכירה אותי בזאת אני חושבת שאנחנו ניפרד לשלום,לא מגיע לך להיות בפורום הזה בגרוש. את לא באמת מכירה את טיפקס נכון? תני לי שמות של חמישה דיסקים שיצאו לטיפקס נראה אותך גיבורה גדולה. כדאי לך לסתום את הפה ומהר,כי את האחרונה שיכולה להגיד שאני משקרת. פשוט תסתמי כדאי שתשני את הגישה שלך ומהר,לפני שאני אגיד לעידו פשוט לחסום אותך. מנסה לשחק לי אותה גיבורה גדולה את יכולה לשאול את קובי אוז שמכיר אותי טוב,את יכולה לשאול את הדג נחש שמכירים אותי את לא באמת בת 19 נכון? ואת לא באמת בצבא נכון? פעם אחת תגידי לי אחת ולתמיד מה לכל הרוחות את רוצה מאיתנו? אין לך מה לחפש בפורום הזה במחינתי. נקודה.

sunshiner

New member
אוקי אולי די לתקוף אנשים?

בשמת היא בנאדם מקסים ואני יודע את זה מהיכרות אישית לאף אחד מעולם לא היה בעיות איתה אם יש לך בעיה מסוימת דברי איתה, תאמיני לי שיש עם מי לדבר בבקשה אל תגררי את הפורום הזה לפסים אישיים כי הוא בנושא טיפקס קובי ולבטיני. אנחנו מאוד רוצים אותך בפורום הזה ולי חבל אישית שיהיו פה בעיות כאלה אם יש לך בעיות ואת מרגישה שלא מקבלים אותך את יכולה לדבר איתי במסרים או אימייל או מסנג'ר. אין לנו כלום נגדך אוריה. גישה טובה זה הכול :)

לסתום... חחחחח ממש הרגת אותי מ-../images/Emo6.gif

דבר ראשון דברי יפה, אנחנו לא בשוק! ותכבדי קצת את עצמך, כדאי לא? אחרי שעפת על כולם , את מנסה לעוף אלי? חחח (לא יצליח לך) את גיבורה גדולה לעוף שמה, כי פה את יודעת שיהיה לך מאוד קשה להתמודד איתי, (חח בסדר מבינה את הפחדים שלך.) אבל אל תפחדי ממני, אני לא רוצה לפגוע בך(למרות שאת מתה לפגוע בי) קבלי במיוחד בשבילך: 1-העצב עבר לגור כאן. 2-יושבים בבית קפה. 3-דו סט טיפקס 4-דיסקו מנאייק 5-שביל קליפות הגרעינים 6-החיים שלך בלפה. (מותק) את שואלת אותי שאלות שאת יודעת את התשובה, כי את מכירה אותי לא? (למרות שאת עדין משחקת אותה מישהי אחרת, חח, עלי אי אפשר לעבוד!) ואני עדיין חושבת שאת ילדה קטנה! ולהסתכל במראה, חומד אני מסתכלת כול יום, ומה אני יגיד לך, אני ממש מאוהבת בעצמי, (קצת שחצני, אבל בניגוד אלייך אני לא מפחדת להגיד את כול מה שאני מרגישה) את באה להגיד לי הסיפור נגמר, (חח) כמה פעמים אמרתי זאת? את טובה בלומר את מה שאני אומרת (חח) וחוץ מזה, אם הסיפור מביחנתך גמור, למה את עפה עלי שם? (חחחחח) טיפקסית, שתתבגרי קצת יותר נדבר, לבנתיים לא משנה לי מה שאת, אומרת, חושבת,ומדברת עלי, בגלל זה אני לא מגיבה לך שם, טוב אני יכולה להגיד לך עוד כל כך הרבה דברים,אבל זה יהיה מיותר, להגיד לאוזנים אטומות, נראה לי קצת חסר טעם! ולך מתן
סתם סתם
תדע לך שאני עכשיו
בך יצאת ממש גדול
בכול אופן אני אוהבת את כולם מכול ה-
ורוצה לומר לכולם וגם לך טיפקסית לא באתי לפה בשביל לריב, באתי להנות, אז אני פשוט נהנת מקווה שגם את (ובלי מרמור, או פחד אה,,,) שיהיה לכולם פה כייף, בפורום הזה, הפורום הכי טוב שיש, וקובי אוז כזה חמוד, אז למה שאני לא יבוא לפה? (חחח) טוב ערב קסום ומתוק ממממ, לכולם

sunshiner

New member
אז מה אתן אומרות

שנפסיק עם הריב הזה ונתרכז בענייני טיפקס וכו'?

הפסקנו,,,הפסקנו,,,ממש מזמן!

אני פה בגלל טיפקס, כבר אמרתי זאת לא? אז יאללה להתעסק במוזיקה,,,,
כול הכבוד לי!(קצת מפרגנת לעצמי מה יש לא טוב?) ואתם יודעים על מה כול נכבוד לי? על זה שאני שוחכת כול כך מהר, לא שומרת טינה לאף אחד!| גו אוריה גו אוריה גו אוריה חחחחחחחח
אוהבת את כולם מלא מלא מלא

ויותר נכון הפסקתי הפסקתי!

ממש, ממש מזמן. אתה לא שם לב, שאני בכלל לא ממש מגיבה באמת למה שהיא עושה,,, ואז היא יוצאת "הבסדר הגמור", ואני כאילו לא פועלת נכון, (למרות שאני יודעת שאני מתנהגת הכי טוב שיש, בסוף כולם יבינו, שאני פועלת הכי נכון שיש) אתם מסבירים פה לכולם שצריך להיות רעים, בשביל שיהיה למישהו טוב, ואני חושבת, שצריך להתנהג טוב לכולם, בלי יוצא מין הכלל, גם אם אתה רוצה, את כול מה שיש לאותו בן אדם, בסוף כול אחד מקבל את מה שמגיע לו, לא? מעולם גלגל לא לשכוח! טוב לילה נפלא לכולם אני ממש עיפה ומחר אני צריכה לקום ממש מוקדם! אז שוב פעם לילה טוב

נראה לי

טוב, אז אני די סמויה כאן...אני מאוד אוהבת לקרוא את מה שאתם כותבים פה, למדתי הרבה על טיפקס קובי ולבנטיני, יש לי משהו להגיד (התעדכנתי רק עכשיו במה שקורה) על מה שכתבה "אור של יה" (מקווה שעדיין לא מאוחר מדי). לפי צורת הכתיבה שלך נראה כי את (עם דגש על- את) היית מעוניינת לפגוע באותה בחורה שעליה את כועסת, אני חושבת שירדת לפסים אישיים מדי ואת הבעיה הזאת יכולת לפתור בפרטי ולא על גבי הפורום (ולא הכוונה היא לא שאין לך חופש בטוי!), בנוסף עליי לציין כי צורת הכתיבה שלך לא נראית כשל בחורה בוגרת (בת 18), אלא כשל ילדה קצת יותר צעירה! בכל פעם כשאני נכנסת לקרוא את ההודעות פה, עולה מן הפורום כי טיפקסית היא בחורה רצינית עם "ראש על הכתפיים" והיא, למרות שהיא בצבא, ולמרות הכל מוצאת זמן להיות פעילה ופועלת בפורום! והאמת- אותך לא ראיתי עושה הרבה חוץ מלהתלונן, לתקוף ולהגיב ברוע (כן ברוע!) כלפי טיפקסית. את יודעת מה, אני מקווה בשבילך שהיא סלחה לך! עוד משהו- כנראה שאת באמת לא מכירה את טיפקסית- כי היא תמיד אבל תמיד אמיתית! שיהיה לך יום נפלא!

הוד11

New member
ברוך הבא!!!!

אני שמח שיש אנשים שעוקבים פה אחרי הפורום. מקווה שתמשיכי ליהיות פה וגם לכתוב פה

טיפקסית

New member
בוקר אור

קודם כל תודה על המחמאות. שנית כל אינני מתרגשת מדבריה של אורייה,היו רבים שניסו לפגוע בי בעבר,ברור שאני לא מדחיקה את העובדה כי הדברים פוגעים,אבל אני משתדלת להתעלם ולהמשיך הלאה. הגעתי לפורום הזה עוד ביומו הראשון עקב היכרותי עם טיפקס ועם אומני לבנטיני נוספים והאהבה לחברה הזו שכוללת בתוכה כל כך הרבה גוונים ,מה שיפה בחברת התקליטים לבנטיני יש מקום לכל אומן ואומנית לבטא את האופי והמוזיקה שלו,וכך גם בפורום הזה,לכל אחד יש פה מקום,ולכן אני רוצה להתנצל בפני אורייה על מה שאמרתי בהודעתי הקודמת אליה. לגיטימי שיש מחלוקות ודעות לכאן ולכאן,אבל כדי שנוכל להפיץ את המסר של חברת התקליטים לבנטיני ושל טיפקס בפרט עלינו לתת הזדמנות לכל אחד לומר את מה שיושב בפנים. המסר של לבנטיני הוא המוזיקה ושמחת החיים,הגוון,הצליל,הטעם,הריח ובעיקר-המוזיקה. תודה לך "אם יש לך שמש" על האור ועל המחמאות,נעים לדעת שיש עוד כאלו שקוראים את הפורום הזה ומהיום הבית הזה הוא גם ביתך שלך ואת מוזמנת להיראות בפומבי לעיתים קרובות ולעזור למעגל שלנו להפיץ את המסר. "אמת ואמונה"-זו כל התורה לבנטיני-זה בדם

טיפקסית

New member
בוקר אור

קודם כל תודה על המחמאות. שנית כל אינני מתרגשת מדבריה של אורייה,היו רבים שניסו לפגוע בי בעבר,ברור שאני לא מדחיקה את העובדה כי הדברים פוגעים,אבל אני משתדלת להתעלם ולהמשיך הלאה. הגעתי לפורום הזה עוד ביומו הראשון עקב היכרותי עם טיפקס ועם אומני לבנטיני נוספים והאהבה לחברה הזו שכוללת בתוכה כל כך הרבה גוונים ,מה שיפה בחברת התקליטים לבנטיני יש מקום לכל אומן ואומנית לבטא את האופי והמוזיקה שלו,וכך גם בפורום הזה,לכל אחד יש פה מקום,ולכן אני רוצה להתנצל בפני אורייה על מה שאמרתי בהודעתי הקודמת אליה. לגיטימי שיש מחלוקות ודעות לכאן ולכאן,אבל כדי שנוכל להפיץ את המסר של חברת התקליטים לבנטיני ושל טיפקס בפרט עלינו לתת הזדמנות לכל אחד לומר את מה שיושב בפנים. המסר של לבנטיני הוא המוזיקה ושמחת החיים,הגוון,הצליל,הטעם,הריח ובעיקר-המוזיקה. תודה לך "אם יש לך שמש" על האור ועל המחמאות,נעים לדעת שיש עוד כאלו שקוראים את הפורום הזה ומהיום הבית הזה הוא גם ביתך שלך ואת מוזמנת להיראות בפומבי לעיתים קרובות ולעזור למעגל שלנו להפיץ את המסר. "אמת ואמונה"-זו כל התורה לבנטיני-זה בדם

חחחחחחחחחחחחח

את ההודעה ששלחתי רק עכשיו ראיתי זה היה אמור להיות כאן, חחחחח אז שוב פעם אין עליי שוב פעם אני לא רוצה לפגוע באף אחד תקראו את ההודעה, ותזכרו את כול מעשיי,,,ותבינו זאת

למעלה