משהו שעזר לי פעם.........

ORNEO

New member
משהו שעזר לי פעם.........

אממ לפני די הרבה זמן שאלתי פה בפורום אם יש משהו שעשה קורס בחשיפה, משהו ענה לי ואפילו אמר לי שבסיום הקורס היו ח'ברה שקבלו הצעות עבודה וגם פרסם אתר אינטרנט עם העבודה שלנו " the green book" נדמה לי... אם אתה פה אני אשמח לקבל עוד פרטים ואת הלינק לאתר שוב.... תודה.......

Esteviezer

New member
אהלן

חוץ ממה שמופיע פה, איזה עוד פרטים אתה רוצה לדעת? חשבתי שכבר התחלת ללמוד שם...

ORNEO

New member
שאלה (בערך)

שלום לך.... התחלתי בדיוק את הקורס, היה רק שיעור מבוא,חגי עושה רושם אחלה מורה ואני ממש רוצה כבר להתחיל להכנס לכל העסק ברצינות. זכור לי שאז בזמנו אמרת לי שבסיום הקורס היו ח'ברה שהציעו להם עבודות בכל מיני מקומות... אני לא יודע אם אני זוכר נכון אז אני אשמח אם תלבן את העניין : )

Esteviezer

New member
מה שאמרתי לך אז

זה שהיו כאלה שקיבלו מחגי הצעות עוד במהלך הקורס. עד כמה שאני זוכר כל ההצעות האלה היו על בסיס פרויקט (אני לפחות לא שמעתי על כאלה שקיבלו הצעה למשרה מלאה). ואני מניח שהוא פנה לכאלה שהוא הרגיש שמסוגלים לעמוד בזה, בכל זאת מדובר בסטודנטים שרק חצי שנה לפני כן התחילו להתעסק ב-Maya. אבל אני גם יודע על מישהי שהופנתה על ידו לעבודה כעורכת וידאו בהוט... אני באופן אישי קיבלתי טלפון אחרי שהקורס כבר נגמר מסטודיו שמתעסק בתחום (שהופנו אליי דרך חשיפה), הוזמנתי לראיון, והתקבלתי לעבודה - אבל ויתרתי על אותה עבודה בגלל המשכורת המגוחכת שהציעו לי. וממה שהספקתי להתרשם מהבי"ס באותה שנה, אני בטוח שאני לא היחיד שקיבל הצעות עבודה.

למעלה