משהו שעלה לי בראש :)

Zoharrr

New member
משהו שעלה לי בראש :)

אז ככה, אתמול קניתי מחוך... למה? כי אני חושבת שזה יפה וסקסי ומדהים והאמת היא שזה הרבה יותר נוח ממה שחשבתי שזה. בנות ובנים, עד כמה רחוק הייתם הולכים בשביל להראות טוב? איפה הגבול? ניתוחים פלסטיים?שעווה?איפור? ועוד משהו, עד כמה הייתם הולכים רחוק בשביל בן/בת זוג? הייתם בכלל משתנים לבקשתו/ה?

Dark Muse

New member
להראות טוב?

לא הייתי עושה כלום שקשור בניתוח, שעווה או איפור. הייתי אבל מטפח את עצמי קצת.. ניקיון, הסטטיקה. גילוח טוב. בכל מקרה, בשביל מישהי, לא הייתי משתנה יותר מדי אם הוא היה רוצה. כמובן שאם משהו קטן היה מפריע לה ממש, אז הייתי משתדל בשבילה. תלוי גם על מה מותרים בבקשה של הבת זוג

pain is MY love

New member
רחוק מאוד...

יופי, אסטטיקה וטיפוח הם דברים מאוד מאוד חשובים... ניתוח פלסטי זה משהו שאני מאוד מעריכה ומתכוונת לעשות אחד כזה בקרוב. שעווה- טוב זה חובה לכל אישה איפור- כנ"ל דברים טריויאליים... בואו נגיד שכל עוד אני לא פוגעת באף אחד אחר הייתי הולכת עם הטיפוח העצמי הכי רחוק שאפשר.. אחרי הכל זה הגוף שלי ואני מחליטה מה לעשות איתו.

Paranoid Eyes

New member
אסטטיקה וטיפוח חשובים אני מסכימה.

אבל, שום סכין מנתחים לא תגע בי, אלא אם כן זה עניין של חיים ומוות. שעווה? אני יותר בקטע של הגילוח , אין לי כ"כ הרבה מה להוריד גם ככה. איפור?אישית אני לא מתלהבת מזה, מה גם שלא כ"כ מבינה בזה. אני מתאפרת קצת , בקושי רק באירועים או משהו כזה. אפילו אין לי שום ערכת איפור משלי חחחח ככה, אני בקטע הטבעי. לא מתפשרת על הגיינה... מקלחת , אפילו פעמיים ביום.. בקיץ גם 3. כל הקרם פנים,ידיים, דאודורנט, וכיו"ב... זהו.

pain is MY love

New member
תראי

שעווה זה רק דוגמא- גם אני לא עושה שעווה אבל סכין גילוח זה אותו דבר כי זה בא לשרת את אותה מטרה.. ובקשר לסכין מנתחים.. נכון שזה לא עניין של חיים ומוות אבל אם כן חשוב לי איך אני נראית אין לי בעיה לשפר את זה עם ניתוח אחד פשוט...

pain is MY love

New member
ועוד משהו

הניתוח נועד גם לשפר את ההרגשה האישית ואת הבטחון העצמי ברור שזה לא רק אסטטיקה בלבד..

Paranoid Eyes

New member
אם זה משהו

ממש קיצוני בגוף כמו מידה A בחזה ואת כבר ילדה גדולה אז בסדר אני עוד יכולה להבין חחח זה בהחלט משהו שישפר את הבטחון העצמי. אבל מעבר לזה, לא מבינה את הצורך.

pain is MY love

New member
תביני

למען הסר ספק... יש לי אחלה חזה!
אין צורך בשיפוצים... אבל אני לא אוהבת את האף שלי וזה כן משהו שאני מוכנה להקריב כדי להרגיש יותר טוב עם עצמי..

Paranoid Eyes

New member
חחחחח

טוב, רק שתדעי שלפעמים האף של הבנאדם.. עקום או לא.. זה מה שמתאים לו לפנים! והאף החדש המעוצב, משנה את הפנים לחלוטין, ולא תמיד לטובה! תבדקי את הדברים האלה בובה.

GirlFromHell

New member
זה שטויות

הרגשה אישית וביטחון עצמי נובעים מבפנים! האף שלך אולי ישתנה אבל האופי לא בהכרח. אם את לא מרוצה מעצמך עכשיו למה את חושבת שניתוח אחד יעזור לך לשנות את כל ההרגשה? כולנו הולכים כמו עוורים אחרי מלכות יופי שרוב הזמן לא מרוצות בעצמן מהגוף שלהן. ואם היפייפיות האלו לא מרוצות מאיך שהן נראות מה זה אומר עלינו האנשים הרגילים? שזה הכל בראש... לא ניתוח ולא בטיח ההרגשה הטובה שלנו באה מבפנים לא מסכין של מנתח.

pain is MY love

New member
אבל סכין של מנתח

עוזרת.. אני יכולה שכנע את עצמי עד מחר שאני הכי רזה בעולם אבל אם אני שוקלת 100 קילו זה עדיין זה יהפוך אותי להכי רזה בעולם... המציאות היא שקובעת!

pain is MY love

New member
כדור הארץ קורא לך...

המציאות היא רק אחת אי אפשר לקבוע/לשנות אותה אפשר לחיות באשליות/לשכנע את עצמנו דברים/להרגיש טוב בלי קשר לשום דבר אבל המציאות לא תשתנה לעולם

GirlFromHell

New member
חחח מחוך

חשבתי שעבר זמנו מהעולם... טוף אם זה נוח לך אז סבבה לא נראה לי שהייתי הולכת רחוק מדי... החברה שלנו גם ככה הולכת רחוק מדי רק בשביל להראות טוב אבל מעט מאוד אנשים הולכים רחוק מדי בשביל להיות בן אדם טוב. ניתוחים פלסטיים בחיים לא שעווה גם לא סתם כואב. ואיפור מדי פעם כשיש לי כח והכי חשוב כשיש לי מסיר איפור זמין. פעם אחת עשיתי פן וזה נראה לי הכי רחוק (והכי ארוך והכי כואב) שהלכתי אי פעם בשביל להראות טוב וסתם לנסות משהו חדש. בשביל בן הזוג לא יודעת תלוי מה הוא היה מבקש אני מניחה שאני פתוחה לנסות הכל פעם אחת אם אני יאהב סבבה אם לא אז אני לא אמשיך עם ה.

Zoharrr

New member
לא עבר זמנם מהעולם:)

והיום הם גם עולים פי 7 יותר... וחונקים פחות!

הייתי הולכת ממש רחוק אם היה תקציב

איפור כמובן וכמובן!!! שעווה - לפעמים כשצריך להיראות ממש טוב. ניתוחים פלסטים- הו כןןן!!!! ברורררר... וגם צבע לשיער... הכללל כדי להיות יפה

למעלה