משהו שעשה לי טוב על הלב...

אלי פלס

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif למקימים...

חשבתי על זה הלילה וסתם הרהרתי מה היה קורה אם המרכז היה מוקם כבר לפני כמה שנים אבל, במקום לחשוב על העבר, כיף לי לחשוב על העתיד.. על אותם ילדים שהמקום הזה יוכל לעזור להם.

איה@

New member
הרבה בהצלחה../images/Emo70.gif

ל"המקום" החשוב חשוב הזה. מקום הוא בשבילי בית. ואפילו יש לי בו חדר (*טריגר*) ברוב הזמן אני שקטה - ולא מתכתבת. אבל תמיד אהיה כאן לתמיכה, לכולכם. בהצלחה!
איה.

תודה איה

החדר שלך חשוב מאוד והוא מדבר בעד עצמו, אבל, כל מילה שתכתבי ותגידי כשרגישי בנוח לעשות את זה, תתקבל בברכה.

לגבי נפגעות חרדיות

זה שנים רבות קיים מרכז שאמור לשרת נשים חרדיות, אולם חלק מהן מעדיפות לפנות למרכזים "חילוניים" ועדיף בעיר אחרת... וזאת למה? כדי שלא יזהו חלילה. דרוש אומץ עצום לאישה חרדית להגיע למרכז ולקבל עזרה, לא רק כדי לפתוח את הסיפור אלא גם לאור הסיכון החברתי שהיא נוטלת על עצמה.

uridici

New member
אני לא יודעת אם מישהו זוכר...

אני אורידיקי ונהגתי לכתוב בפורום ואז קרו הרבה דברים הייתי בארץ בחופש ו... נכנסתי לכאן כ אני שוב בתקופה קשה וחיפשתי "מקום" ונזכרתי בכם ואני כ"כ מצטערת שברחתי אבל... לא יודעת אני מניחה שאם לא תקבלו אותי מחדש אני אבין אבל זהו בעצם אורי

uridici

New member
עבר הרבה

התחלתי טיפול פסיכולוגי ו... שכחתי איך לדבר ו... אני מקווה שכולם בסדר... אורי

דבר והיפוכו?

זה טוב שהתחלת טיפול פסיכולוגי, אבל איך מטפלים אם לא מדברים ? מקווה שזה בכל אופן עובד. ומובן הקושי לדבר על מה שקרה. כנראה היכולת הזו באה עם הזמן. חבל רק שהכאב לא מחכה עד למוכנות לדבר.

למעלה