משהו שעשיתי על שכטר...

crazy cottage

New member
אהבתי ../images/Emo45.gif ../images/Emo163.gif

גם את מה שעשית על שרונה ודניאלה

sivan5353

New member
תקשיבו, זה ממש לא מצחיק!!

טוב אולי זה קצת פתטי ואידיוטי אבל זה ממש לא סיבה לרדת עליו ככה!! הבנאדם חתיך ברמות..!!!!

מי יורד עליו../images/Emo110.gif

להגיד למישו להתבגר [והוא בכלל לא רואה אתזה..] זה לא לרדת עליו

usbman1

New member
CRAZY COTTAGE ולירווונע ממש צודקים

... תמישכו לצדוק! =]

תוםםםם

New member
עצם העובדה שאתה אומר לו "תתבגר"

מוכיח כמה אתה לא בוגר. הרי... אם היית מכיר אותו מספיק... כדי שתוכל להגיד לו להתבגר... היית יודע שזה רק תדמית שהוא הדביק לעצמו... מן מסכה טלוויזיונית... ולא חיו האמיתיים!

usbman1

New member
את תתפלסף

הבן אדם חשף את התחת שלו לציבור הרחב. וזו רק דוגמא אחת. אם הוא עושה את זה בטלוויזיה אני לא מאמין שהוא בוגר במציאות.

kelly181

New member
לא שזה ממש משנה אבל

לא נראה לי שאתה מכיר אותו מעבר לתכנית הזאת... גם אני חשבתי ככה בהתחלה אבל אחרי שראיתי אותו פעם אחת במסיבה לחולי סרטן כשהוא בא בהתנדבות וישב עם הילדים שם ושימח אותם אני כבר לא ממש מאמינה שיש לו סיבה כלשהי להתבגר.... עכשיו אני מעריכה אותו ותופסת ממנו בן אדם רציני ובוגר...ואני מבינה שכל הקטע של הילדותיות זה סתם תדמית

למה אתה מכיר אותו?../images/Emo110.gif

אם כע יופי, ואם לא אז אין לך שום זכות להגיד את זה למישו אחר. אתה בעצמך אמרת שזו תדמית שהוא הדביק לעצמו..אז הוא גם יצטרך להתמודד איתה ולהבין שיש אנשים שלא מכירים אותו באופן אישי ויחשבו עליו דברים על סמך מה שהם רואים.

usbman1

New member
אם זאת התדמית שהוא בחר לאמץ לעצמו

שייקח את זה כמחמאה. התדמית הילדותית עובדת.

../images/Emo4.gif../images/Emo90.gif

זה לא מעליב אותו וזה לא מחמיא לו
מה שרואים בטלוויזיה זה ממש לא בהכרח מה שבמציאות... עפר הדביק לעצמו תדמית של אדם ילדותי ששכח להתבגר אבל עד שלא תכיר אותו במציאות לעולם לא תדע אם הוא כך באמת! אני גם לא מכירה אותו אישית, ולכן אני מעדיפה לוותר על דברים מהסוג שאתה עושה גם לטוב וגם לרע

עפר הוא אחלה איש

שמתנדב במלא אירועים.. והוא גם אחלה ומצחיק אז אין צורך שהוא התבגר אם הוא לא מבוגר לדעתך.. לדעתי הוא בוגר מאוד כי רק בוגרים יכולים להבין כמה חשוב לתרום לחברה ולא לחשוב רק על עצמם

הוא היתבגר בטירוףףף

וממש רואים את זה בהיתנהות שלו.. מי שיש לו תוכנית מוקלטת מלפני שנה נגיד שיראה... ותיראו איזה הבדל...

usbman1

New member
אם אתם אומרים.. אני מאמין..

כנראה שהוא התבגר.. רק שפעם הוא היה ממש "מופרע".. "הוא החזיק בובה סגולה של בלון בשם "בלונית" ועשה כאילו שהיא יורדת לו באמצע שצופה דיברה"... אם אן צודקות שהוא התבגר אז תודה לאל

למעלה