משהו שקבלתי במייל - תינוק חייזר

elians

New member
משהו שקבלתי במייל - תינוק חייזר

קבלתי את זה במייל ניתן להוריד ע"י קליק ימני על הלינק ושמירת יעד בשם או לחיצה וזה יוביל ישר לmedia player http://freehost01.websamba.com/arc2005/PROD/UFO's-Alien_child-Very%20Weird.mpeg קבלתי את זה תחת הכותרת אמא של התינוק טוענת שנאנסה ע"י חייזר....מאמינים לה?

חפY

New member
הסרטון הנ"ל מופיע באתר המרכז -

חוץ מזה, אין לי דעה לכאן או לכאן.

Majestic12

New member
הסרטון המדובר

סך הכל מדובר בתינוק בעל מום חמור מאד ונדיר מאד...אין כאן שום דבר מעבר לכך.

elians

New member
ידידי ,

האם זה באמת האתר של המרכז הישראלי לחקל העבמים? האתר די חובבני ... ויש שם כמה סרטונים שאני חושש שהם .. איך להגיד.. במילה עדינה.. מפוברקים בטירוף הורדתי 5 סרטונים לדוגמא... מתוכם 2 ישראלים.. ומה שהצלחתי יותר להרגיש זה את התחושה של מישהו שעומד בחושך מול מצלמה דיגיטלית שעושה סיבובים עם נורות קטנות ימינה ושמאלה. לא יודע ... לא נראה לי אמין כל הסיפור הזה לגבי התינוק.. כנראה באמת מדובר במום.

כריסטין

New member
הסרטונים שיש באתר ........

וגם הישראלים מוצגים בכל אתרי העב"מים ברחבי העולם אז תפסיק לבלבל את המוח שהם מפוברקים . נמאס מכל אלו שחושבים שהם יודעים הכל בעולם הזה ומחפשים צילום של חללית כמו בסרט איטי ! אין דבר כזה !! אין צילומים ברורים של חללית , כל הצילומים הטובים בעולם מטושטשים , זאת המציאות

elians

New member
אני לא מחפש סרטים בסגנון של איטי

אבל אגיד שהסרטונים הישראליים שראיתי... ישר עלו בראשי כמזויפיםוהכי עצוב שגם עלה לי בראש במידה וארצה לפברק כאלו, איך אוכל לעשות את זה בקלות רמז פה ובתמונה המצורפת. למשל יש סרטון מאוד יפה, ונראה אוטנתי זה סרטון של עב"ם מעל מגדלי התאומים שנצפה ע"י מסוק חדשות. ומצולם באיכות גבוהה בוידאו! זו איכות. בכל אופן אמרתי את דעתי. וזכותו של כל אחד לקבל או לא.

כריסטין

New member
הסרטון במגדלי התאומים מזוייף !!!!!

מתי אנשים יבינו שצילומים כאלו "ברורים" של עב"מים הם הזיוף הכי גדול שיש זה פשוט מגוחך כמו הסרטון מבולגריה שהוכח כזיוף . לעומת זאת צילומים של אורות בשמיים כמו אדריאן דביר אלו צילומים מרהיבים נכון שלא ידוע בוודאות אם מדובר על ספינת חוצנים או מטוס חדשני העצם הזה מוגדר כ- ע " ב ם ! ובקשר טריק האורות , נסה בעצמך צלם כסרטון את הפנס של מחזיק מפתחות הזה ותעלה את הצילום לפורום אני מבטיחה לך שהצילום שתקבל לא רק שלא יהיה דומה לסרטונים (וההבדל יהיה שמיים וארץ) אלא אף אתר עב"מים לא יקבל אותו אם תציע להם אותו כי ישר יקלטו שמדובר על זיוף טהור .

elians

New member
יש לך אסמכתא לזיוף?

לגבי הצילום סרטון... ארחיב מעט בנושא, בתור אחד שמתעסק המון עם צילום, אני כבר מכיר את התופעות של הצילום הדיגיטלי בייחוד בחשיכה. נדיר למצוא מצלמה שעולה פחות מ3000 שקל שיודעת לצלם בלילה באיכות. החיישן של המצלמה לא מסוגל להיות מהיר ולקלוט תנועות אור בחשיכה, ואני יכול להביא לך 1001 דוגמאות לתמונות שניסיתי לצלם בלילה, ו... יצאו על הפנים. החיישן לא הצליח ללכוד במקום את האוביקט ומרח אותו על התמונה. ככה שגם לגבי הצילום של ה"עב"ם" עם הנורות הצבעניות, תנסי להתסכל עליהם. ולראות שהתנועות שלהם ממש מבוימות. מה זאת אומרת? תדמי יד שמחזיקה אותם.. ושמסובבת אותם לכל מיני כיוונים.. כמובן בהתאם ליכולת האנושית והפיזית של היד האנושית. ואז באמת תביני על מה אני מדבר. לגבי הניסוי... אני אנסה לעשות את זה, עם כי עם מנורה אחת ולא 3 צבעים מכיוון שלא אשקיע 90 שקל בפנסים על מנת להראות כדוגמא. יום מקסים שיהיה לך

כריסטין

New member
אדריאן דביר צילם עב"ם

במצלמה אנלוגית זה אומר שכן אפשר לצלם עצמים בלילה בדיוק כפי שאפשר לצלם מטוסים רגילים בלילה, אני לא יודעת מה הקשקוש הזה של "לא מסוגל להיות מהיר ולקלוט תנועות אור בחשיכה" שיהיה , בכל אופן יש מומחים אחרים שיודעים לעשות את האבחנה בין זיוף לאותנטיות ואף אחד מהם לא טען שהסרטונים מזוייפים .

elians

New member
זה ממש לא נראה מצלמה אנלוגית

למרות שהמונח הזה כלל לא נכון ותקין. יש לומר מצלמת וידאו. מטוסים בלילה אפשר לצלם, מכיוון שממקום צילום מרוחק (אדמה - שמיים)התנועה שלהם איטית. אבל בקצב התנועה של "העב"ם" שאותו בחור שציינת צילם, רוב המצלמות (דיגיטליות - מנסיון!!) יתנהגו. אם את מכנה את העניין של "לא מסוגל להיות מהיר ולקלוט תנועות אור בחשיכה" הגיע הזמן שתלכי ללמוד קצת על מצלמות - החלק הטכני ותביני על מה שאני מדבר. והנה דוגמא לתמונה .. שצולמה ומהווה דוגמא ישירה למה שאת מכנה "קשקוש" בתמונה.. הכל עומד כרגיל ורק רכב שהיה בתנועה... תסתכלו מה קרה לו שהחיישן של המצלמה לא הצליח לקלוט ולעבד את התמונה מספיק מהיר. מה עכשיו תגידי ? התמונה ערוכה?

כריסטין

New member
הצילום משנת 1998

נדיר שהיתה לו מצלמת וידיאו דיגיטלית , לרוב הצילומים יש עדי ראייה , לכן זיוף , פנס כיס את כל אלו תשאיר לחוג לצילום.... ולמה שאתה מתכוון בתמונה נכון אבל זה רק במקרה והעצם/מכונית טסים במהירות ולא באיטיות .

elians

New member
לחוג של צילום ../images/Emo6.gif

עזבי אם לא קלטת את מה שאני מנסה להעביר לך... אבדה תקוותי שתביני.. יום טוב

כריסטין

New member
מעניין שיש לך רק טענות על בניית ...

האתר והצילומים שנמצאים שם , אתר חובבני או לא , אתה מסוגל לבנות משהו יותר טוב ? אנשים יודעים רק לקטר ולהתלונן , לא מודעים לכך שאדם כלשהו מעניק מזמנו ובונה אתר ומי שבונה אתר יודע עד כמה המלאכה קשה וגם מעדכן באופן שוטף כל זאת בזמנו החופשי שיכל היה לנצל לדברים אחרים והוא לא לוקח על כך תשלום . תגידו תודה שיש לכם אתר ישראלי ובעברית ותשתקו

Majestic12

New member
דוקא צילום התאומים כנראה מזויף !!!

זהו אחד הסרטונים לגביו ישנו ויכוח עד היום - ואכן כנראה מסתמן שאין הוא מקורי. אין על כך תשובה חותכת - אבל זו דוגמא לא טובה (בלשון המעטה)

Majestic12

New member
תגובה מהירה ל- elians

1. האתר נאמן לחומר המתפרסם באתרים המרכזיים בעולם. אין ספק שחלק מהמתפרסם אינו עב"ם, אך כל עוד לא הוכח אחרת, או שהוכח שזה זיוף - הרי שהמידע מתפרסם לשיפוט הקהל. 2. לגבי מראה האתר - כפי שכבר נאמר - מי שלא נוח לו, שיבנה אתר בעצמו.

sns7

New member
../images/Emo47.gif

לא היינו שם כבר ומיצינו עד תום?...

למעלה