משהו שקיבלתי באימייל... שווה לקרוא

משהו שקיבלתי באימייל... שווה לקרוא

הכותרת: לאחר תשעה חודשים ... ג'ק החליט לעשות סקי עם חברו, בוב. הם העמיסו את הג'יפ ונסעו צפונה. > לאחר מספר שעות נתקלו בסערה איומה, נכנסו לחווה סמוכה וביקשו מהאישה החתיכה שפתחה להם את הדלת רשות להישאר ללון ללילה. > > "אני יודעת שמזג האוויר איום שם בחוץ וכל הבית הענק הזה הוא שלי, >אבל התאלמנתי לא מזמן," היא הסבירה, "ואני דואגת מה יגידו השכנים אם אתן לכם להישאר בביתי." > > "אל תדאגי," אמר ג'ק. "נשמח לישון במחסן. ואם מזג האוויר ישתפר, >נצא מפה עם אור ראשון." האישה הסכימה, שני הגברים הלכו למחסן ונשכבו לישון. > > בבוקר, מזג האוויר השתפר והם נסעו משם ונהנו מסוף שבוע נפלא של סקי. > > כעבור כתשעה חודשים, ג'ק קיבל מכתב לא-צפוי מעורך-דין. לקח קצת זמן להבין, אך בסופו של דבר הבין שהמכתב הגיע מעוה"ד של אותה אלמנה יפה שפגש בסוף השבוע של הסקי. > > הלך לבקר את חברו, בוב, ושאל: "בוב, האם אתה זוכר את האלמנה החתיכה מהחווה בה נשארנו בחופשת הסקי שלנו בצפון?" > > "כן," ענה בוב. > > "האם קמת באמצע הלילה, הלכת לבית וביקרת אותה?" > > "כן," הודה בוב במבוכה. "אני חייב להודות שכך עשיתי." > > "והאם השתמשת בשם שלי במקום לומר לה את שמך?" > > פניו של בוב הפכו אדומות והוא אמר, "כן, חבר. אני מצטער. למה אתה שואל?" > > > > > > > > > > > "היא נפטרה והשאירה לי הכל!" > > > > > > (בטח ציפיתם לסוף אחר, נכון?!)

למעלה