משהו שקיבלתי במייל...

עדנה מ

New member
משהו שקיבלתי במייל...../images/Emo8.gif

שנה טובה בוא נודה על האמת המרה: השנה הבאה לא הולכת להיות טובה. זה ברור. היא הולכת להיות גרועה לפחות כמו קודמותיה, והבשורות הרעות ירדפו זו אחרי זו כרגיל במחוזותינו. על כן בואו נאחל לעצמנו את האיחולים הריאליים, כאלה שאפשר ויתגשמו, לקראת השנה הקרובה: 1. כשאתה נוסע בכביש בין מצפה רמון לירושלים בלילה, שלא תדרוס בטעות את ויקי קנפו. 2. שהנכד של שמעון פרס לא יחגוג בר מצווה. מספיק עם מסיבות עם בונו. 3. שלא יגרשו את ערפאת בדיוק יום לפני שאתה צריך להתייצב במשרדי מס הכנסה ליד שוק מחנה יהודה בירושלים. 4. שלא יחטפו אותך בקולומביה. 5. שלא יחטפו אותך בצימר בצפון. 1. שלא יחטפו אותך ברוסיה. 2. שאם יחטפו אותך, אלו יהיו חוטפים שמאמינים שצריך להשתין על קורבנות ולא לכרות להם את האשך השמאלי. 3. שלא תתפתה לקנות מטבח סיבית באיקיאה. 4. שלא יזמינו אותך לפגישת מחזור לפני שסיימת את הדיאטה. 5. אל תחנה בצוותא תל אביב, ברחוב שאול המלך, על האדום לבן [זאת לא ממש ברכה, זאת עיצה – תמיד גוררים שם] 6. אם הזמינו אותך לפגישת מחזור לפני הדיאטה, בוא נקווה שהחברים הכי טובים שלך מקריחים ואתה עדיין לא. 7. שלא יתחמם לך האוטו בכביש של מצפה רמון לירושלים ולא תשים לב. 8. אם האחרון קורה לך, אז אולי כדאי שכן תדרוס את ויקי קנפו לפני כן, וזה יציל לך את המנוע כי תהיה חייב לעצור ולחכות לאמבולנס. 9. שלא תדע כמה עולה ויאגרה עם מרשם. 10.שלא תדע איזה טיפולים יש היום לאלצהימר. 11.אם מספרים לך על הטיפולים לאלצהימר, בוא נקווה שאתה זה שרושם את הפרטים בחדר, ולא זה שמצייר פרחים סגולים על מרשמים שהרופא נתן לך לשחק איתם. 12.שלא תתפוס את בן זוגך בוגד בך. 13.שלא תיתפס, אם אתה בוגד בבן זוגך. 14.אם אתה בוגד בבן זוגך עם שלושה או ארבעה אנשים, לא נורא אם אתה יודע כמה עולה ויאגרה, זה דווקא הגיוני. 15.אם אתה בוגד בבן זוגך ונסעת למצפה רמון, בדרך חזרה כשאתם מעסיקים את עצמכם במין אוראלי, אני מאחל לך שלא תדרוס את ויקי קנפו. אלא אם יחד איתך, המנוע מתחמם כפי שכבר כתבנו בסעיף 9 ב. 16.שמישהו ידרוס כבר את שרון איילון. 17.שלא יגיסו אותך למילואים למבצע עם שם דבילי. 18.שלא יגיסו אותך למילואים למבצע שכותרת המשנה שלו מיגור הטרור. 19.שלא יגיסו אותך וזהו. 20.שלא יציעו לנו עוד הסכמי שלום. 21.מי ייתן ועל בנייני עזריאלי לא יגיד גדי סוקניק את המשפט: "אליך, יונית שם בגראונד זירו הישראלי, עם עוד תמונות קשות של מחלצים". 22.שלא יכירו אותך ברחוב בתור – "הנה האיש שחשוד במעשים מגונים בבאר שבע, איזה קטע". 23. שלא יטרידו אותך מינית. 24. שאם מטרידים אותך מינית מי ייתן וזה יהיה דודי בלסר. 25. שהבת שלך לא תגיד לך משפט כמו: "אתמול ביקר את אמא דוד שלא פגשתי אף פעם, ושניהם החזיקו אותי על הידיים וכל הזמן אמרו כמה אני דומה לו". 26. שלא תזכה לחיות ולראות את יום ההולדת התשעים של פרס. מספיק עם הבונו הזה. 27. שציון נאנוס לא יגיש לך מיקרופון וישאל: "מה בדיוק אתה זוכר לפני הפיצוץ?" 28. שאיש זק"א וחסד של אמת, לא יגיד עליך את המשפט: "תדליקו את הזרקור שם, אני עדיין מחפש את הכף רגל שלו". 29. שתכיר באופן אישי ומקיף את מירי בוהדנה, כולל מעט החלקים ששאר המדינה טרם הספיקה לראות. 30. שמירי בוהדנה תגיד עליך את המשפט: יו, אתה ממש השפן של דורסל, ואתה לא יודע כמה עולה ויאגרה". 31. שלא יגלו שטחינה מזיקה לבריאות [ישמור האלוהים]. 32. ולסיום: שמירי בוהדנה תגיד לך את המשפט: "אני לא מאמינה, דרסנו את ויקי קנפו, יו, האוטו שלך התחמם, אבל הוא ניצל, מאמי, אני מקווה שהביס ששמתי לך שם למטה לא יותר מידי כואב".

למעלה