משהו שקיבלתי במייל

משהו שקיבלתי במייל

הורים הם לא הורים הם לא נייר - שמשתמשים וזורקים הורים הם לא בנקט - שלוקחים כסף והולכים הורים לא אבן צור - שלעולם לא נסדקת הורים הם לא רק שם משפחה , או שלט על הדלת כי הורים הם נייר שסופג את הכל והורים הם כמו בנק שלתת הוא יכול – אך צריך להיכנס לשבת ולדבר ואולי להחזיר במועד מאוחר יותר ( לא בכסף ) הורים הם אבן גיר - רכה וגם שבירה הורים הם שם משפחה – עם ייחוס שיש בו אמירה הורים הם משפחה גדולה ומורכבת – שעל גבה תרמיל גדול סוחבת. הורים הם " איינשטנים… " שלפעמים טועים אך גם אם יטעו - בלי סוף הם אוהבים הורים הם לעולם יהיו הורים - אם ילדם בן שמונה או בן חמישים וגם אם גבם שפף - ואפילו אם עייפו להימליה יעלו אם בנם הוא שם עכשיו אבל גם הורים הם חומר מתכלה – מתעייף עם השנים בשימוש לקוי לבכם סדקים לכן לעיתים כשמזדמן , ויש קצת זמן טיפול מונע של חיבה ויחס חם הנאה וכבוד יכול , אולי במעט לעכב את הזקנה.

קצת בעייתי

רובינו משתתפות בפורומים נוספים, ומתברר שכל פורום מקיים מפגש ביום הבחירות. מה דעתכם לעשות מפגש משותף לכל הפורומים בתפוז

אורא

New member
אני בוחרת בירושלים ../images/Emo24.gif

אז לא אכפת לי להיפגש שם , אני ואולמרט בוחרים באותה קלפי

אני בוחרת באילת בהרודס../images/Emo8.gif

יש להם שם מים משהו משהו
ואני מציעה לאות הוקרה להביא את חמותיכן האהובה נעשה תחרות כשבסופה החומיות (כמו בגו´לים
) יקבלו כניסה חינם לג´קוזי שבמלון. (מה שבטוח שאתן חוזרות בלעדיה למרכז ולצפון)

הגנובה

New member
אני לחמתי כבר נותנת פירות יבשים../images/Emo6.gif

ככה שהג´קוזי סתם יבוזבז עליה

הגנובה

New member
כדי להבין את הבדיחה יש לקרוא את

התשובה שלי להודעה של עציון...

גנובי אל תבזבזי כלום, המים במלון

יעשו את כל העבודה. מה? לא שמעת? תתעדכני, סגרו את מלון הרודס בגלל המים שלהם.

הגנובה

New member
שמעתי, שמעתי... אבל תסכימי איתי

שקערת פירות יבשים זה הרבה יותר זול והרבה פחות לוגיסטיקה מהזמנת חדר בהרודס כולל טיסות הלוך ושוב...

למעלה