משהו שקרה לבת שלי בפולין

uvsilver1

New member
משהו שקרה לבת שלי בפולין

הסיפור שלי הוא כזה: לפני שבוע בתי בת ה-15 נסעה לבדה לפולין לבקר את אחותה שלומדת שם. לצערי דווקא אחרי ביקור בבית כנסת בקרקוב כשהיא כולה עמוסת חוויות ומזועזעת מהסיפורים ששמעה, בחור שהיא פגשה שם כייס אותה עם כל הכסף שהיה לה וגם לקח את כרטיס הטיסה. למזלה אחותה שהייתה איתה שמרה שלא יאונה לה רע, אבל הכסף וכרטיס הטיסה הלכו. כששמעתי את זה מיד רצו לי בראש סיוטים איך אני צריך להסתבך בסבך הבירוקרטיה עם אל על שתנפיק כרטיס חדש, אבל פה הופתעתי. בשיחת טלפון קצרה לשירות הלקוחות שלהם לא רק שדאגו שעוד באותו יום בתי תוכל לאסוף כרטיס טיסה חדש, אלא גם הבטיחו לי שדיילת תחכה לה בטיסה שהייתה ביום שלמחרת. בכל אופן, רק רציתי שתזהרו מכאלו שאולי נראים ידידותיים, אבל מסוגלים להרע לכם.

חייםלוי

Member
מנהל
לא נעים ../images/Emo10.gif אבל זה יכול לקרות בכל

מדינה לצערנו ובאמת צריך להיזהר. כל הכבוד לא לעל על השירות הטוב.

trigotrigo

New member
../images/Emo2.gif לא נעים ../images/Emo10.gif

והכי מרגיז הוא שצריך להסתובב עם הדברים האלה עליך כל הזמן..

Pukipsey007

New member
מכה הכיוסים האלו

זה אותו הדבר כנראה בכל אירופה, צריך להזהר מאוד ולשמור על התיק תמיד סגור וצמוד לגוף.. מזל שהיחס של חברת התעופה היה כ"כ מבין ותומך, תודה על האזהרה בכל מקרה

אבירן171

New member
אל על היא חברה טובה ולכן זה מה שקרה

אם זו הייתה ישראייר אז סביר להניח שהיו בעיות לא נעימות. ואני לא אומר שום דבר על הטייסים של ישראייר שהם טובים ומי כמוני יודע או הדיילים, אלא ההנהלה. אולי אפילו סביר להניח שביתך חזרה בטיסה של אחד מהבנים של טייס אל על בפורום "סימולטורים".. במקרה הכי גרוע, תמיד היית יכול לכתוב פה ואולי הייתי יכול לראות מה אני יכול לעשות כדי לפחות שיהיה לכם כרטיס טיסה. טוב שהדרכון לא נגנב.. אני, כשאני נוסע, אני מוודא שבא איתי מישהו שיש לו רשיון לנשק או יודע להשתמש בו. אני גם מציע לכם לא להסתובב עם הכרטיסי טיסה ואם אפילו אפשר, עדיף ותקנו את הכרטיסי טיסה שם(גם של חברות ישראליות) כי ככה אתם סוחבים את זה פחות זמן. אם יקרה לכם דבר כזה, תדברו איתי ואני אנסה לעזור לכם. אבירן..

למעלה