משהו שקרה לי לפני...

משהו שקרה לי לפני...../images/Emo104.gif

המממ... בזמן שגעון החייזרים... הם קצת ירדו מהאופק, לא? אניוואי: הלכתי עם אבא שלי לקניות, וכשיצאנו ראינו אורות בשמיים. כמובן שנלחצתי, אבל כנראה שהייתי היחידה שנבהלה... בסופו של דבר, התברר לי שזו הייתה בסה"כ ה"Mir"... קצת חבל... אגב חייזרים... ידעתם שבארה"ב נמצאת ילדה, בת תערובת של חייזר ואדם? בסיבות שנת 2000 נקלטו אותות מהחלל, וכשפישו אותם, גילו שזו בקשה "להחזיר את הילדה". מצאו אותה כשהיא הייתה תינוקת, במקום שמישהו הזעיק את האף.בי.איי בטענה שנחתו שם חייזרים... בדיקות גנטיות הוכיחו שהיא לא לגמרי אנושית...

scooby4

New member
וואו!

בטח שהיא תגדל היא תביא אלינו מהומה, תשלח אסטרואידים.. ב- 2019..

Idan91

New member
../images/Emo2.gif

ח-ו-ל-נ-י!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כלומר... הקטע עם הילדה... אילו דברים לא אנושיים בדיוק גילו שיש לה...?

Feryli

New member
אני מקירה משהו דומה..

קראתי באיזושהי כתבה שספתה שלי שמרה די המון זמן.... שבארה"ב נמצאו חייזרים כחומר בעצם חייזרים הם בני אדם כמונו רק אולי קצת בנויים שונה... אז נמצאו כמו ביו רובוטים כלומר רובוטים אנושיים ושוב כלומר אלו רובוטים שמסוגלים לחוש לראות לשמוע ודרך מה שהם שומעים באה לידי האנשים שבכוכב לכת אחר אני משערת וכך הם מתקשרים... אך גילו שהם לא אנושיים לגמרי כלומר רובוטים .. ניתחו אותם במעבדה (הם היו מתים כמובן) ולא נמצאו בגופם חלקים שייחולים לתפקד כמו למשל גרון ראות וכול הדומה.. הם היו בנויים כמו החייזר הרגיל שמשוער על ידי בני אדם .... גוף חלק ראש אנקי עניים קצת מתוחות וריקות (שחורות) פה קטן שלושה אצבעות (ניראה לי) והבנתם את הרעיון.. משהו כזה ->
רק לא ירוקים...

Feryli

New member
../images/Emo46.gifאמאאאאאאאאאאאא........

כן לזה רק שבתמונות הם לא ניראו כול כך מפחיד...... איך אתה במאז להפחיד אותי ככה??? !!!!!!!

OmriEd

New member
איכככככככככככככסססססססססס סאמק!

יש לי עוד פיתה לאכול !! לאס בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע איזה גועל.. כמעט הקאתי..

תשובה:../images/Emo104.gif

די-אן-איי לא אנושי, דם מוזר, ועוד כל מיני דברים. לא מהסוג שכתבתם עליו שם למטה.

למעלה