משהו שקרה לי

משהו שקרה לי

תגידו: לפעמים בגלל הנכות שלכם ושלי מיתייחסים אליכם לא רגיל? אז בקיצור תשמעו מה שקרה לי: אני בכיתה שלי לא מרגיש שייך בגלל הדבר הקטן שבאוזן שלי שנקרא מכשיר. אני לא מתבכיין בגלליו אלא מתעצבן מהעובדה שלא מיתייחסים אלי כאחד שיכול לשמוע ולדבר טוב,אלא לאחד חרש לגמרי שלא יכול להוציא מילה. לכיתה שלי לא היה ילד לקוי שמיעה בכיתה והם מתנהגים ממש כמו בגנון, מדברים אלי כמו לא יודע מה, ואני דוקא מעריך את זה אבל הם עושים את זה לא כטובה אלא כדי לרדת עליי, אני יודע שאני לקוי שמיעה ואני שמח עם העובדה הזו אבל רק לפני כמה זמן גליתי את המגרעות שבעובדה הזו, הילדים בכיתה שלי עושים דברים משונים ודווקא הם אלא שמוזרים ולא אני. אני משתדל שיבינו אותי אבל אף אחד חוץ מהמשפחה שלי שכמוני לא מבינים את זה ואז מצאתי את הפורום הזה ורציתי לדעת אם קרו לכם מקרים דומים ואם כן אז אם אתם רוצים תגידו לי מה עשיתם במקרה כזה כי זה עבר כל גבול!

GuyMan

New member
לא נורא....

אני מבין את רגשות שלך..... וברוך בא לפורום....

orlyi

New member
תגובה../images/Emo8.gif

היי שמי אור מה נשמע? אל דאגה אתה לא היחידי בעולם הזה !!!!! אני כבדת שמיעה... אני עד שנה שעברה למדתי עם שומעים וגם איתי התנהגו כך עד שעברתי לבית ספר מעורב עם לקויי שמיעה..... אני למדתי 9 שנים עם שומעים (כלומר כיתה א-ט).ועם השומעים לא היה לי יחס חם ממש....היו לועגים לי וכו´....זה השפיע מאד על הציונים שלי.... עד ששנה שעברה הציעו לי לעבור לתיכון מקיף יהוד...פאום התחלתי לרכוש חברים שומעים ולקויי שמיעה...מאד כייף..... אם אתה מרגיש שאתה סובל בקש מהוריך לעבור לבית ספר שמשלב לקויי שמיעה.... בהצלחה....ומקווה שתצליח בהמשך...

saka

New member
ברוך הבא למועדון! :)

קודם כל, אל תיכנע לאותם לועגים! אני למדתי ביסודי עם שומעים ועדין לומד עם שומעים, שנה הבאה אני בכיתה יב´. ביסודי, מאוד סבלתי מהצקות בילתי פוסקות של אנשים שלא מבינים כלום מהחיים שלהם... ולמרות זאת לא נכנעתי... נלחמתי בהם! היו לי הרבה רגעים קשים, וכיום אני עדין לומד בבית ספר של שומעים, הולך לי טוב בלימודים וגם המצב החברתי לא רע. במהלך השנים האנשים מתבגרים ומבינים את הבעייה, למרות זאת תמיד יהיו אנשים שילעגו או כדומה, אך אני פשוט מתעלם מהם.. הם ממש לא מזיזים לי. אני יודע שאני יותר טוב מהם. אני מקווה שיהיה טוב.

תודה רבה על המידע!

לא כתבתי לפני זה בגלל שלא ראיתי את ההודעה. אני אשתדל להמשיך ולכתוב בפורום הזה.

למעלה