משהו שקרה לי

משהו שקרה לי

אני יושב בבית לבד עם הכלב שלי פתאום הכלב מתחיל לנבוח כמו משוגע ומסתכל לאויר כאילו יש שם משהו . וגם הטלוזיות שלנו נדלקות ונכבות סתם ככה ועוד משהו הדלות של הארונות נסגרות בחוזקה ואין רוח בחוץ שיכולה לסגור אותם מה אתם אומרים שזה

מרב881

New member
../images/Emo121.gif

היה את זה פעם בפורום "פיות שדונים וכול השאר´" ושם אמרו שמדובר ברוחות. למרות שאני לא הייתי סומכת על המילה שלהם יותר מדי.

scooby4

New member
דווקא...

אני חשבתי שחתולים יכולים לראות רוחות, 1. זה ידע כללי. 2. היה את זה גם במכושפות, ובסרט "רוח רפאים" (עם וופי גולדברג).. ועוד....

tony hawk III

New member
פעם הייתה תוכנית...

שהוכיחה שיש רוחות אני לא זוכר באיזה ערוץ אבל קראו לה "לכל הרוחות" אז יכול להיות שזה היה רוח האמת שאני לא כל כך מאמין ברוחות אבל אני לא יכול להיות בטוח!

מרב881

New member
את הרוחות שבבית שלך

כדי לבדוק אם באמת יש רוחות. אבל הבחורה שמתחת להודעה של עידן צודקת. אל תתחיל את זה בלי שאתה יודע למה אתה נכנס. יש היום המון (!) אתרים על סיאנס, אז אולי תכנס לבדוק את הכללים של זה. (אבל אל תכנס לסיפורים "אישיים" כי זה סתם שטויות שנועדו להפחיד אנשים)

Feryli

New member
../images/Emo121.gif

כנראה שזאת באמת הייתה רוח כי כלבים רואים רוחות וגם מגרשים אותם .. זה מה שקרא לחברה שלי וזה באמת נכון.... ולגבי מי שרצה לעשות סיאנס ....זאת החלתה שלך אבל אל תהיה משוגע (בלי לפגוע כמובן ) זה לא צחוק עם אתה לא מומחה אז אדיף שלא תתסק בזה ואני אומרת את זה מתוך ניסיון אישי באמת כי עם משהו ישתבש ואל תגידו שלא כי אתם לא ייחולים לדעת... ועם משהוא אכן ישתבש ייחולים להיות בעיות ותופעות לווי וזה באמת לא נעים... ובאמת עם יד אל הלב עם אין לך ניסיון אז אל תיקנס לזה לפני שאתה רוחש אותו במידה מסופקת...

ד ג י

New member
רוחות

פעם היה איזה בית שנהרגו בו אנשים מאיזה תאונה, וכל מי שיודע לפעמים באים אחר כך לאותו בית לצלם אותו במצלמה אינפרא אדחמה או סגולה כדי לגלות עוד פרטים, אז בקיצור צילמו בבית הזה והם ראו בתמונות המפותחות אנשים וילדה אחת אם הדובי שלה וראו שהיא לא עומדת על הריצפה. ויש למישהי שאני מכיר את התמונות האלה וזה מאוד מאוד מפחיד.

scooby4

New member
אז את יכולה בבקשה

בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה לשים את אחת מהתמונות בפורום???????????? בבקשה?

Idan91

New member
מצטרפת לבקשה,

אם תוכלי להשיג את אחת התמונות (ואפילו יותר) מהחברה והלעלות אותן לפורום זה יהיה מצוין!

ד ג י

New member
בכן אבל כדאי...

שלפני שאתם כותבים תסתכלו בכרטיס האישי שלי ותראו שכתוב במין זכר

Idan91

New member
סליחה, סליחה ושוב סליחה...

טוב נו, גם אצלי כתוב במין נקבה, אבל כ-ו-ל-ם בפעם הראשונה שנתקלים בי בפורומים פונים אליי בלשון זכר...

זיושי

New member
גם תם (תוני הנאק 3)

שלח לך מסר בלשון זכר(הוא היה אצלי שהוא עשה את זה...)

למעלה