משהו שקרע אותי מצחוק...

• פותח הנושא ny22
  • פורסם בתאריך

ny22

New member
מנהל
משהו שקרע אותי מצחוק...../images/Emo6.gif

המשפטים שלא הייתם רוצים לשמוע בזמן הטיסה מתא הטייס: • "נוסעים יקרים, המטוס עומד להתרסק בלב הים. מי שיודע לשחות שיעבור לצד הימני, מי שלא... חבל!" • "יש פה מישהו שיודע להטיס מטוס???" • "זו הודעה מוקלטת המופעלת במקרה שנשקפת סכנה למטוס ונוסעיו..." • "חדשות טובות, לא כולם חייבים לצנוח מהמטוס! (אין מספיק מצנחים...)" • "אין סיבה להיכנס לפאניקה, המטוס הזה יכול לטוס גם עם כנף אחת!!!" • "נוסעים יקרים, אנח... רק רגע... מה זה? למה מטוס קרב ננעל עלינו???" • "אין מה לדאוג, גם האוטו שלי קיבל מכת ברק והמשיך לנסוע..." • "מה זאת אומרת המטוס יצא לחלל???" • "נוסעים יקרים, יש לי חדשות רעות וטובות. החדשות הרעות הן שאנחנו עומדים להתרסק, והחדשות הטובות הן שכרגע זיינתי את הדיילת הבלונדינית!" • "נוסעים יקרים, אל תתנו להשתלטות הטרוריסטים להדאיג אותך, הם לא יהיו פה עוד הרבה זמן - נגמר לנו הדלק..."

ROFL !

ענק !! אהבתי מאוד ! אשמח לעוד אם יש למישהו - אני מת על בדיחות מהסוג הזה :> תודה ששיתפת !

ny22

New member
מנהל
המשפט שהכי הצחיק אותי...

"נוסעים יקרים, אנח... רק רגע... מה זה? למה מטוס קרב ננעל עלינו???"

RonGreen

New member
יש עוד!

למשל זה: In case of loss of cabin pressure oxygen masks will be dropped down from the compartment above you. Please assist yourself before assisting your child, if you have more than one child- choose your favourite! חחחח מצחיק אותי כל פעם מחדש
-Ron-

למעלה