משהו שראיתי היום בערוץ המוסיקה הישראלית

שיקיליי

New member
משהו שראיתי היום בערוץ המוסיקה הישראלית

אהלן לכולם. היום היתה כתבה קצרה על יציאת האלבום החדש של ריטה ושיש אנשים שרוצים להחרים את הדיסק החדש בגלל ה"תרמית" של הדיסק של ההופעה ONE. יש עדיין אנשים שחופרים במוח על זה שאמרו שלא ימכרו את הדיסק בחנויות שרק במהלך ההופעה אפשר לקנות אותו. לי באופן אישי אמרו בהופעה ש"נכון לעכשיו לא יהיה ניתן לקנות את הדיסק בחנויות" ישר אחר כך אנשים הלכו ועשו מזה סיפורי אלף לילה ולילה על זה שהתחילו למכור בחנויות. אותם האנשים האלה הם פשוט צרי עיין. בואו לא ניתן לכל אותם האנשים חסרי הפירגון והכבוד לקלקל את ההרחשות סביב הדיסק המיוחל. שיהיה המון הצלחה לריטה בדיסק החדש ודרך אגב מתוך נסיון אישי צריך לשמוע את השיר "אחרי שאהב" 3 פעמים רצוף כדי להפנים את המילים ולהתחבר ללחן. מדהים. שבוע טוב לכולם

tiaa1

New member
"החרם"

שמענו על מישהי/מישהואחד שמנסה להתסיס את האוירה נגד ריטה בגלל אותו ארוע סביב "ONE" ואני אומרת-רוע לב וצרות עייןמדובר בדמות אחת שמתסיסה וכמה שסתם מנצלים את ההודעה שלה כדי לפרסם את שמם....בואו לא נתייחס, ובכלל כרגע כל פרסום על הסינגל החדש רק עוזר להשמעתו,מעלה אותו למודעות... הסינגל מוצלח,השיר יפה ..... יוספה

pc girl

New member
../images/Emo45.gif

אנשים באמת נסחפו עם כל הסיפור הזה, ונסחפו איתו יותר מידי. סה"כ לא הכל תלוי בריטה בקטע הזה, והיא לא זו שאמרה למוכרים להגיד שרק במופע זה ימכר. לא חושבת שריטה האשמה בכל ה"מחדל" הזה, ובאמת שנראה לי שכל החרם הזה מיותר.

למעלה