משהו שראיתי היום וגרם לי לחשוב...

crusher

New member
משהו שראיתי היום וגרם לי לחשוב...

היום בסטאר היה את הפרק MOTHERHOOD מהעונה ה3... אם אני לא טועה... ומה שגרם לי לחשוב היה הקטע שארס וויתר על כוח האל שלו בשביל לרפא את איב וגבריאל ואחרי הוא נהיה אנושי.. אבל הקטע הוא שאחרי כל זה שהם עוד היו באולימפוס, הוא הרי יכול היה לאכול מהאמברוז´יה ולשתות מהנקטר שהיה על השולחן שם (וראו שהיה שם מספיק...) ואז הוא היה חוזר להיות אל... למה סתם סיבכו את כל העונה עם העניין שהוא אנושי... הקטע הזה ממש לא מציאותי... כל אחד אחר (גם זינה) היו לוקחים מאוכל האלים והיו נהפכים לאלים החדשים .... ואז אולי היו עושים עונה יותר מעניינת... ואולי זינה לא הייתה מתה...והיינו יכולים להמשיך לראות היום פרקים חדשים של זינה....

Dafi the Mighty

New member
דווקא לא נראה לי.

אני לא חושבת שזה היה מעניין לראות את כולם אלים חדשים. איפה יהיה האתגר? כולם אלים שומדבר לא יקרה להם. חוץ מזה שזה טוב מאד שארס הפך להיות בן תמותה. גם אם הוא היה לוקח אמברוזיה, אז כל הקטע של הויתור אלוהים שלו כדי להוכיח לזינה אחת ולתמיד שהוא אוהב אותה לא היה כל כך תקף אם הוא היה אוכל אמברוזיה אח"כ. וכן, זה קטע מאד חשוב. אני גם לא חושבת שזינה או גבריאל ירצו להיות אלות. וגם אם כל זה היה קורה, יכול מאד להיות שעדיין הייתה עונה שישית ואחרונה של זינה, אי אפשר לדעת.

למעלה