משהו שראיתי לפני כמה דקות.

• פותח הנושא naja
  • פורסם בתאריך

naja

New member
משהו שראיתי לפני כמה דקות.

נסעתי בתוך איזה מושב ליד הוד השרון וראיתי עורב מנסה לתקוף משהא צמוד לקיר אבן נמוך. מרחוק ראיתי שהעורב תוקף ונירתע וחוזר חלילה. כשעברתי שם(לא ממש הספקתי לעצור), העורב עף וראיתי זעמן שחור צעיר(בערך 40 ס"מ) בורח מהמקום לתוך שיח. הסתובבתי וחזרתי אבל כבר אי אפשר היה לראות אותו.

אצלנו הם אוכלים את האוכל של החיות

הם גם התחילו להרוג גורי ארנבות ושרקנים קטנים. ממש בעיה איתם, הם לא מתביישים לרדת על החיות בזמן שיש אנשים בסביבה. נראה לי שהשלב הבא באבולוציה שלהם זה עופות דורסים.

1צחי

New member
הם נחשבים

כמזיקים ע"י הרשות. אני רואה אותם תוקפים עופות דורסים גדולים מהם פי כמה בלי נקיפות מצפון. ועוד דבר על העורבים אצלנו יש עצי פקן(אגוזים)והעורבים לוקחים אותם ומפילים אותם על הכביש מגבוהה וכך מרסקים אותם ואוכלים. חיה מזיקה אך חכמה לעלה.

obb

New member
אחד תקף את אח שלי ברחוב...

הוא צלל עליו וניסה לתפוס לו את הראש אבל הבין שזה לא בשבילו והתייאש.

1צחי

New member
אם זה

היה פורום עורבים הייתי מספר עוד כמה וכמה סיפורי עורבים. אך בכל זאת סיפור אחד-קבלתי עורב אפור צעיר שנפל מהקן והתחלתי להחתים אותו אצלי במשרד,ויום אחד שכחתי לסגור את הדלת של הבורמזית (היה לה חדר משלה) והעורב החליט שהוא צריך לבדוק את החדרים וכך לאחר סיור הוא התעייף והחליט שהוא נח על גב הבורמזית.... בו נאמר שלא הייתי צריך לקבור אותו לאחר מכן.

T0M3R

New member
תגובה רצינית יותר ולעניין

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה