משהו שראיתי עכשיו

ש ו נ י

New member
משהו שראיתי עכשיו

אני מצטרפת לאיחולי ההחלמה המהירה
לכל החולים והפצועים וכל אחד ואחת נעשה מה שאנו יכולים בין אם במחשבה או בשליחת כוונות ואנרגיות טובות בתפילה במדיטציה בהושטת יד לעזרה בנתינת צדקה או כל פעולה טובה אחרת לרפואתם/נו באמירת תהילים או בכל דרך, כל אחד לפי נטיית ליבו/ה שבעזרת ה' יתהפך מצבם לטובה תכף ומייד ולמרות הכל חודש טוב ושמח משנכנס אדר מרבין בשמחה (איך, לא בדיוק ברור לי כרגע, אם יש הצעות - אני אשמח לשמוע ולאסוף
) כבר מעכשיו שיהיה פורים שמח לכולנו ו... מצרפת קישור שנתבשר בבשורות טובות, אמן

ש ו נ י

New member
אם כבר יצא פעמיים, ואין מקרה

מישהו מוכן להסביר לי אחת ולתמיד מה ההבדל בין הקישור הכחול לקישור החום ואיך עושים כל אחד מהם, להבדיל מהאחר ולמה יש בכלל 2? תודה

sovlanit

New member
ש ו נ י

מצטרפת לדברייך. מאחלת לכולם חודש טוב וחיים נפלאים. באשר לשאלתך-קבלי קישור...לתמיכה טכנית. בעיקרון הסימון הכחול מתייחס למחרוזת מתוכן ההודעה. הקישור החום מתייחס לכתובות אינטרנט שצרפת. זה בערך מה שידוע לי. מידע רב תמצאי בקישור שצרפתי. אגב,את מדהימה...

ש ו נ י

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo39.gif

אני יודעת שאני מדהימה (חחח) אבל למה את מתכוונת? אני זוכרת שפעם אמרתי את זה למישו באיזה קורס מודעות אחרי שהחמיאה לי על משו ובאמת רציתי, כמו עכשיו, לדעת למה היא ספצ' מתיחסת, אם בכלל וישר היא קפצה ואמרה לי ואלק, שוני, סוחטת מחמאות אה? (אחת שהיתה לה בעיה קשה ביותר עם לאהוב את עצמה ולהחמיא ולפרגן לעצמה ולאחרים) אמרתי לה ואלק למה לא? יענו... לא צכה לסחוט את בעצמך נתת ברוב נדיבות ואדיבות אני רוצה לדעת למה את מתכוונת אז קודם כל תודה על הנדיבות והנכונות ועל הלינק ו... אשמח לדעת למה התכוונת, אם זה היה למשהו מסויים אויש.... אני יודעת שזה שאני ירושלמית לא הופך אותי למיוחדת ולא עושה את הכאב שלי יותר גדול כי זה כאב של כולנו וקשה לכולנו ובכל זאת... קשה קשה קשה כמו תמיד, מרגישה כאילו בעטו בי חזק בבטן מאז אתמול וכואב מאוד תודה על החיים! תודה המון יש איזה שיר של נינה סימון (עתיק בהיסטריה) שיש לי ושמעתי אתמול שבו היא ממש מתחילה לספור את האיברים שלה ולהודות עליהם ומודה על החיים אני, "במקרה", נתקלתי בו אתמול והוא עודד אותי חבל שאי אפשר להעלות פה קבצים בגודל כזה הייתי שמחה לשתף בכל אופן יווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו איזו נשימה עמוקה אני צכה לקחת (מי רוצה לקחת אתי?
, יש המון אוויר ברוך ה') נשיקות רבות לך ולכולנו והמון אהבה
ומה יש להגיד? הצילווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו שה' ישלח המון אהבה ורפואה שלמה לחולים ולפצועים וגם לנו, לנפשנו העייפה והכואבת ושייתן לנו כוח אמן

sovlanit

New member
ש ו נ י

הזדמן לי לקרוא קטעים שצרפת גם אל פורומים אחרים. למשל:המכתב "מזכר מאלוקים". דרך החשיבה שלך,הכוללת רצון לשמח אחרים ולעודד את רוחם גורמת לי להאמין שיש בך יסוד טוב וטהור. מדהימה היכולת שלך להפיץ סביבך את הטוב הזה בפרט שזה כלפי אנשים שאת חלקם אינך מכירה כלל [=כמוני]. מאחלת לך חודש טוב וחיים מלאי שמחה שמתרבית ומשתבחת עם הזמן. קבלי ממני לאות הערכה

ש ו נ י

New member
קודם כל - תודה רבה ששיתפת פעולה

אתי במה שביקשתי ממך להעניק לי. יפה לך!
דבר נוסף, בכולנו יש יסוד טוב וטהור. קוראים לו - אלוקות! זו המהות האמיתית של כולנו! הלוואי ונצליח להוציא את זה מההעלם אל הגילוי כמה שיותר. את יודעת? אני כן מכירה אותך, למרות שאני לא מכירה אותך, ועם זאת בכל זאת כן מכירה אותך. הגוף שלך לא מכיר את הגוף שלי, אבל הנשמה שלך מכירה את הנשמה שלי היטב. את יודעת למה? זו אותה הנשמה! תודה על הפרח
ולמדתי עליך משהו. את נדיבה עם יכולת גדולה להעניק. ואת גם סובלנית (חח), כך את לפחות אומרת
חודש טוב ומבורך שמח ומאושר שבאמת נצא מהחשיכה אל האור אהבה גדולה
ו... רק טוב טוב טוב, שנראה אותו, שנחוש אותו בפנים ובחוץ שה' ישמע תפילותינו וייענה לנו עד מהרה בחיוב קולולולו

ש ו נ י

New member
זה העלה לי עוד משהו

בגלל שכולנו אותה הנשמה הכאב שאנו חשים הוא כאב אחד, אותו כאב אפילו שברוך ה', אני לא מכירה אישית אף אחד ממי שנפגע בפיגועים שהיו, ויהי רצון שלא יהיו יותר אף פעם אני מרגישה כאב, כאילו אני ושלי נפגעו איך מסבירים את זה? את הגופים אני לא מכירה הרי אבל את הנשמות כן כך גם יהודים בגולה כשיהודים בארץ נפגעים (ולהפך, אם משהו קורה ליהודים שאינם גרים בארץ, אנו מרגישים כאב גדול כאן) הם חווים כאב נורא איך זה? אף כי הם ובני ביתם אינם חווים את זה ואינם בחרדה או סכנה יומיומית ואני מאוד מקווה שעליהם כל זה יפסח (למרות שלצערנו לא חסרים גילויי שנאת יהודים בחו"ל) בכל זאת - האבדן והצער והפגיעה הם של כולנו וכך גם - התפילה, הבקשה, הדמעות הם של כולנו יש מי שיטען ויגיד שההפרדה הזו, הצורה הזו של ההבדלה בין ישראל לעמים זו בדיוק הסיבה למה שמתרחש בכל הדורות - שנאת יהודים באשר הם. אני סבורה אחרת נכון שכולנו אנושות אחת נכון שכולנו נבראנו בצלם נכון שיש מקום לכבד כל אדם שה' ברא, לא רק כל אדם - אלא כל יצור ודבר גם את החי הצומח והדומם אבל לפי אמונתי יש מה שמחבר בינינו ומפריד אותנו מהעמים לא בתור גזענות או אפלייה אלא בתור תפקיד בבריאה וכך, לא יעזור בית דין ישראל יישארו נפרדים מהעמים בין אם הם רוצים או לא כך אני רואה את זה עד אשר נצליח למלא את הייעוד שלנו בבריאה ובמקום סתם להיות או סתם להיות ככל העמים להיות אור לעצמנו ואור לגויים מה שנדמה שרובנו מאוד רחוקים ממנו היום כך אני מאמינה ויש מי שיגיד שאמונה זו היא בדיוק מקור צרותינו ובשל כל זה אנו נרדפים ושנואים בכל הדורות וזו טעות ויש אותי שאני חושבת אחרת וחופש האמונה, הדיבור המחשבה והמעשה נתונים לכולנו והלוואי ונצליח תמיד לכוון לכוונת הבורא ית' ולעשות את רצונו כמה שיותר טוב

sovlanit

New member
שוני,

בחרתי בכינוי סובלנית -גם כשאיפה להיות כזו. אני?נדיבה?!עם יכולת גדולה להעניק? אמן והלוואי... תודה על הלבבות ,הקריצות ,הפרחים והמחמאות. מצטרפת לברכותייך. שיהיו לכולם חיים מצויינים מכל הבחינות...
ידוע לי שה' שומע תפילות והן מתגשמות. תודה

למעלה