משהו ששווה לי ושווה גם לכם!!

fireballfxp

New member
משהו ששווה לי ושווה גם לכם!!

משהו ששווה לי ושווה גם לכם!! עוזרים לחברת ABOX לבנות מערך תקשורת בשיטת ה MLM(פירמידה) חבר מביא חבר ומקבלים על זה תשלום!! שיטת ה MLM בעיקרון זה - חבר מביא חבר!! קודם כל אל תתחיל לבלבל לי תמוח זה סתם עוד משחק שרשרת, וזה לא שווה וסתם עבודה בעיניים, במשחקי שרשרת, או בפירמידות מזוייפות כל מה שאתם עושים זה להעביר כסף ממקום למקום ולכן בסופו של דבר לאנשים נמאס. מה שאנחנו עושים פה זה לבנות מאגר ענק של לקוחות לחברה עיסקית, לחברה הזאת יש מוצר מוחשי והוא פרסום. החברה סוגרת חוזי פרסום אם חברות שונות בכל תחום אפשרי והפרסום נעשה בעזרת משלוח SMS לכל מנויי החברה כלומר למאגר הזה שאנחנו בונים, ועל זה החברה מוכנה לשלם. איך זה עובד? אתם נרשמים מתחת למישהו, במקרה הזה מתחתי ומתחילים לצרף חברים, קודם כל אל תיבהלו זה לא כל כך הרבה חברים כמו שאתם בוודאי חושבים, כל אחד צריך סה"כ לחשוב על 5-6 חברים טובים שלו, אני בטומ שלכולנו יש כאלה, אתם מצרפים אותם מתחתיכם ומסבירים להם שכעת תורם לשכנע כל אחת -5 אנשים שיצטרפו.. וככה נבנת מתחתיכם פירמידה בת 6 דורות. אם תעשו הכל כמו שצריך אז 6 דורות שבכל דור 5 אנשים יוצא שיש מתחתיכם 15000 אנשים. וזה חישוב פשוט בהחלט. (5 בחזקת 6) עכשיו הכי חשוב התשלום: על כל הודעת פרסומת שהחברה תשלח ב SMS לכם או לאחד מהאנשים שרשומים תחתיכם אתם תקבלו 1 א"ג חדשה. החישוב פשוט, אם ביום שלחו הודעה אחת, וביצעתם את העבודה כמו שצריך ויש תחתיכם מספיק אנשים זה יוצא שתרוויחו 15000 אגורות שזה 150 ש"ח. נגיד ישלחו ביום 2 הודעות, זה כבר 300 ש"ח ביום, ונגיד ישלחו כל 3 ימים = 3000 ש"ח בחודש. אז תעשו חושבים, לדעתי זה שווה, במיוחד כשכל הסיכון שלכם זה חצי שקל מסכנים שזה בעצם דמי ההרשמה. מקווה שהפנמתם! בישביל להצטרף לשירות שלחו SMS למספר 5858 תרשמו בו sign 0545441538 שזה אומר שאתם נרשמים מתחתי. בתגובה ל SMS תקבלו SMS חזרה ובו יהיה שם משתמש וסיסמא, כנסו לאתר WWW.S4M.CO.IL היכנסו לחשבון שלכם בעזרת הסיסמא והשם משתמש שנשלחו מלאו טופס קצר והתחילו להרוויח!!! לפרטים נוספים, [email protected] http://lilia123.s4m.co.il

למעלה