משהו ששלחו לי באי מייל

אוגי פה

New member
משהו ששלחו לי באי מייל

מה תאמר לילדך הקטן אם ישאל אותך: "אבא, גם אתה יכול להרוג אותי?" מה תאמר לילדך הקטן אם ישאל אותך: "אבא, גם אתה יכול להרוג אותי?" בוודאי תאמץ אותו אל חיקך, תלטף אותו ותאמר: "כמובן שלא". הוא ייעתר לליטוף, אבל ספק אם לבו ישקוט. הוא נבון, ילדך, ומיטיב להקיש היקשים מן המאורעות שעליהם מספרת הטלוויזיה: אם האבא של הודיה רצח אותה, אז למה לא האבא שלי? אבא שלי גדול, נורא חזק, ולפעמים כועס ומפחיד. פעם נפלט לך מהפה המשפט: "אתה כל כך מרגיז אותי, עד שאני רוצה להרוג אותך". נדמה לך ששכח, אבל הוא לא. כיוון שכך, לא די בחיבוק ובצחוק של ביטול. צריך להסביר, וזה בכלל לא פשוט. זה לא פשוט, מפני שאין בנמצא תשובה שתסביר את ההבדל בינך לבין אביה של הודיה. טוב היה אילו יכולת לומר לילדך שלאנשים הרוצחים את ילדיהם יש ניבים מחודדים או זנב נסתר, או שהם מזילים רוק מזווית פיהם, או שיש להם מבט משונה. טוב היה אילו יכולת לומר לו שהאנשים האלה והנשים האלה הם משוגעים, כלומר שהם נתקפו במחלה מהסוג המכונה "מחלות רוח", ושיש מעט מאוד בריות כאלה בעולם שלנו. למרבה הצער, תשובה כזאת תהיה שקר, שהרי הצד הכי מפחיד בסיפור הזה הוא העדרם של סימני אזהרה והעדרו של הסבר. טוב, הסבר כלשהו, הסבר שאינו מסביר דבר, כבר ניתן מפי פסיכולוגים המופיעים באמצעי התקשורת. הם אומרים שרוצחי ילדיהם הם אנשים שאין ביכולתם להזדהות עם הזולת. פסיכופטים. אז מה? במה מועיל תיאורה של התופעה, או הסבר על מידת נדירותה, להרגעתו של ילדך? האמת היא שיש אנשים רבים מאוד שמענים את ילדיהם, ויש אנשים לא רבים ההורגים את ילדיהם, ואין בידיעת האמת הזאת כדי לשכך את פחדיו של הילד שלך. דבר לא ישכך אותם מלבד כוחה המופלא של השכחה, בצירוף האמון השורר ביניכם. אם הילד שלך פוחד ממך, אתה בעיניו רוצחו האפשרי.

יונית38

New member
פחד אלוקים לחשוב מה רץ

לילדים בראש אחרי שהם שומעים כל שני וחמישי ארועים שכאלה. אני לא מקנאה בהם, כפי שאמרת אם הילד פוחד ממך, אתה בעניו רוצחו האפשרי. מדאיג וכואב .

Mוניk

New member
אין לי מילים למסר הזה

המציאות טופחת לילדים האלה בפנים והם מאבדים אמון ובצדק כל הסיפור של הרצח המחריד הזה של הודיה ועכשיו גם של נור בת החמש הילדים פשוט מבוהלים ושלא יגידו לי ילדים לא קולטים ילדים קולטים מסרים כבר מגיל אפס ועוד שאבא רצח את בתו זה בכללללל מערער להם תבטחון לתקופה מסויימת אז אולי גם כל המדיה הזו הרסנית אולי זה צריך רק להכתב רק בעיתונות ואולי ואולי וואלה קשה לי לתאר ילד מפוחד זה פשוט צובט לי בלבבב באמתתת וזה גדול עלי ואילו יכולתי לעזור לכל ילד מבוהל הייתי עושה זאת בשמחה רק ש... לצערינו אנו מתבשרים באיוב קודם ואחר-כך ב.... אילו יכולנו וכל הבלה הבלה של התקשורת מוניק

tairon

New member
מצמרר וכן הם מודעים לכל

והפחד שלהם עולה וצף והם שואלים את השאלות ומראים את הפחד.. ואנחנו לפעמים נותרים חסרי אונים לנוכח השאלות והתהיות......

למעלה