משהו ששמתי לב אליו בקשר לשיר "את מוכנה"

AlanisJunkie

New member
משהו ששמתי לב אליו בקשר לשיר "את מוכנה"

נכון שבארץ השיר לא ממש תפס - אך משום מה בקרב כל מעריצי דנה ברחבי העולם (במיוחד באירופה) - השיר הזה נתפס כאחד הטובים באלבום, והם לא מפסיקים לשבח אותו בכל פורום בינלאומי שקשור לדנה, לעשות לו קאברים וכו'. מה שאומר שאולי לשיר אין כל כך פוטנציאל מקומי - אך אין ספק שכן יש לו פונטיציאל בינלאומי, ולפי דעתי דנה יכולה לעשות עם זה משהו. מה אומרים?

ת'אמת? דווקא לא ידעתי שזה תפס חזק בעולם...

דווקא לא ידעתי שזה תפס חזק בעולם, אבל אם זה אכן ככה אז זה פיצוץ!!!!!! אגב, לגבי דנה, אם היא כבר יכולה לעשות עם זה משהו אז זה כזה דבר: היא יכולה להוציא אלבום בינלאומי חדש(משהו בסגנון של FREE) עם כל מיני להיטים נחמדים בכל מיני שפות, ולשים את השיר הזה באלבום. היא יכולה לעשות אלבום כזה עם 10 שירים, שמתוכם 5 בעברית("את מוכנה" יהיה אחד מהם) ועוד 5 בשפות שונות(2 באנגלית, 2 בצרפתית ו-1 באיטלקית). עכשיו כשאני מדמיין את זה לעצמי בראש, זה יכול להיות בומבה של אלבום
אחרי הכל האלבום FREE הוא כבר בומבה של אלבום

בארץ הביקורת על דנה לא מספיק מפרגנת

בארץ הביקורות על דנה לא מספיק מפרגנת,מחפשים אותה במקומות הלא מוצלחים ואין כאלה מקומות.פחות היתיחסות אל דנה כמובן מאלוו,גם השיר את מוכנה שיר מאוד טוב ודנה לא קיבלה בו מספיק פירגונים,בעצם דנה הוציאה דיסק עים כל להיט ששווה פלטינה.ואני לא אומרת את ממקום שבו אני מעריצה את דנה,אני קצת מבינה במוסיקה והראיה שלי מאוד חדה לגבי מוסיקה ישראלית.לאנשים קשה להאמין ולעכל כמה דנה היא יוצרת ואומנית בראש הפרמידה.שיהיה ברור אין לנו בארץ זמרת בקנה מידה עולמית.מעניין שבחול יותר מפרגנים לדנה.ומעניין למה? דנה בחצי שנה עשתה עבודה שאומנים אחרים עושים בשנתיים. דנה היא ההשמעה הכל גדולה והקמבק בכל הזמנים,לי לא זכור קמבקים כאלה מוצלחים. אים יש אני מוכנה לדעת >>מי הזמר או הזמרת?............ בארץ יש זמרים טובים ,אבל טובים בתוך גבולות ישראל ואים הם פורצים גבולות, לא מעבר לקהילות יהודיות בחו"ל... כל שיר של דנה בדיסק החדש בימפורש יכל להעשות בשפות שונות. השאלה מהו התקציב שמוכנים להשקיע בדנה ? הכל מדובר כאן בכסף תחשבו על זה את דנה צריך לתפוס ספונסר {חברת תקליטים}שמאמין בגדולתה של דנה ולקמבק אותה בגדול מעבר לגבולות עים טיפה חוצפה דנה יכולה בקלות לכבוש את כל המיצעדים בחו"ל ואפילו את ה MTV. כשמדברים על נושאים כאלו אני תכף בונה חלומות רחוקים לגבי דנה ואמן שיתגשמו מדהים לא?

תשמעי מה שאת אומרת זה ..

נכון ב1000000000% ! צריך לקום מישהו שמאמין בדנה ויש לו הרבה כסף וישקיע בה את כל המאמצים וככה היא יכולה לגנוב את ההצגה בחו"ל .. ואפילו אם זה לא רחוק אני חושב על זה שהיא יכולה להוציא כמה תקליטים באירופה ובאמריקה ולהיכנס לתגלית השנה ב-EMA או ב-AMA ... דנה מביאה מוזיקה שלא נשמעת הרבה בכלל לא בארץ ולא בחו"ל וכיף לשמוע .. והיא נראית תותחית וכוסית על ! יש לה כבר את ההכרה בחו"ל ומכירים אותה והיא הופיעה כבר ב-MTV וב-VH1 .. אם לי היה את האמצעים האלה אני הייתי לוקח אותה ועושה ממנה מלכה בעולם וילכו יחפשו אותה בישראל .. כי כאן עושים לה עוול ... אם היא הייתה מוציאה את אחד השירים שהיא הוציאה בתקופה האחרונה באנגלית אחד מהם היה נתפס ב-100% ומשם השמיים הם הגבול .. זו דעתי ! .. =]

אני מהתחלה אהבתי את השיר הזה...

מהפעם הראשונה אהבתי את השיר.. שיר שונה אחר באמת שיר בעל משמעות מאוד חזקה.. אהבתי אותו מקווה שבאלבום הבא של דנה יהיה שירים מסוג כזה כי זה יוצא לה הכי מהמם שיש

אני ממש לא מתפלא ...

השיר הזה תפס אותי מהרגע ששמעתי אותו באיכות מזוויע באתר Ynet . כשכבר היה לי את האלבום - "את מוכנה" היה אחד המושמעים אצלי אחרי לאב בוי ...זה היה השיר. כשהתנגן אצלי הדיסק במלואו, אני חיכיתי לשיר 8 שכבר היה בא אחרי להיט מהמם - לאב בוי. לצערי, השיר לא נתפס ולא נקלט בארץ, כי בארץ האנשים דיי אטומים ודיי לא מפרגנים, ואני יודע שכבר הבהרתי זאת לא פעם... אנשים קולטים שירים שכבר אי-אפשר פשוט לא לאהוב (סרט הודי).. סרט הודי שיר מקסים, ואני נורא מתחבר ואוהב אותו, אבל השיר כל-כך נתפס והושמע במצעדים וזכה במקום 1 מהסיבה שזה שיר עם ניחוח ישראלי גמור !!! זה שיר ישראלי\מזרחי ביותר...וזה מה שאוהבים בארץ, זה מה שבאופנה שלא נגמרת.. כמובן שעם ביקוש כזה, קשה מאוד להתחבר לשירים כמו "את מוכנה" ורבים דומים. ובכלל, בארץ זמרים כמו דנה מתבזבזים, לדעתי. אם דנה הייתה מופיעה בחו"ל לא כאורחת מישראל, אלא כמישהי שפשוט קרייריסטית מבוקשת שם, אלבום כמו "הכל זה לטובה" היה נמכר לא בפחות של מיליוני עותקים !!! אני מסכים - דנה צריכה לעשות אלבום סטייל FREE ולזכות בתשומת לב נוספת באירופה ! אני הייתי יולתר תומך אם "את מוכנה" היה יוצא בגירסה אנגלית ויותר משופרת מהבכינה המוסיקלית (כלומר בשביל חו"ל הכוונה).

לא מבינה קשה לאנשים להיפתח לסיגנונות שונים

לא מבינה קשה לאנשים להיפתח לסיגנונות שונים,אי אפשר בדיסק אחד לעסוק בסיגנון אחד,תארו לעצמכם כל הדיסק היה עוסק בסיגנון כמו "סרט הודי"..אחלה זה היה מדהים אבל תוך חודש זה היה משעמם את הדיסק של שרית חדש חרשתי לא יותר מחודש הכל חוזר על עצמו ונהפך למשעמם אצל דנה זה לא קורה לי,ההפך כל פעם שאני מאזינה לאלבום אני קולטת דברים חדשים,גם בדיסקים הקודמים כייף לחפור מסיפרית הדיסקים ולהרים דיסק שעושים אבחנה מאלבום זה לאחר דנה נוגעת בכל כך הרבה סיגנונות מדהים

תכלס קשה לאנשים להיפתח לסיגנונות אחרים..

האנשים כיום במדינה יותר אוהבים שירים בסגנון "סרט הודי " קופצניים , מזרחיים וכאלה .. ופחות אוהבים שירים פחות שקטים כמו יום הולדת שלפי דעתי זה אחד השירים היפים ביותר!! אבל אם תשימו לב השיר יום הולדת כמעט לא נכנס למצעדים :\ לעומת סרט הודי שנכנס כמעט לכל המצעדים חח והכי מצחיק היה לראות ערסייים שומעים סרט הודי הייתי רואה אנשים עם פול ווליום במכונית - " מה שווה כזו אהבה ? " חח והייתי נקרעת מצחוק
בכל מיקרה דנה באמת נוגעת בהרבה סיגנונות שונים וזה שיפה אצלה , אין אין כל שיר שלה פשוט יותר יפה מהשני
וסתם התחשק לי לעלות את התמונה שאני הכי הכי הכי אוהבת של דנוש -- >

" האוזן הישראלית " אטומה לסאונדים מתקדמים ...

אני בכלל לא מתפלא לשמוע שאת מוכנה תפס היטב באירופה, מדובר בשיר מאוד מתקדם ואחד הטובים של דנה בכלל, ההפקה המוסיקלית משובחת והסאונדים בקנה מידה עם התעשייה באירופה . מאז ומתמיד לא פרגנו לדנה בכל הקשור לשירים יותר מעניינים ומתקדמים , גמו למה כתבת לי שיר המופתי, עד היום המרגש, או את מוכנה המחתרתי ... אפילו דנה בעבר במסגרת הפינה " על שולחן הניתוחים" אמרה על השיר תחלום שהיא חושבת שנעשה לו עוול ושהאוזן הישראלית לא יודעת להעריך סאונדים מתקדמים , תמיד אמרתי שדנה היא כל כך הרבה מעבר לבני בני ואנא מיש מגנונה, לדנה יש את כל היכולות והפונטציאל להיות בקנה מידה אחד עם זמרות כגון קיילי מינוג בריטני ספירס ומדונה , וחבל שבארץ דווקא לא מחבקים את השירים היותר מעניינים שלה , כאילו ומתעקשים למתג אותה רק כזמרת פופ קליל ולרגע לא נותנים לה צאנס להביא משהו הרבה יותר מתוחכם ואחר ...

nerod 72

New member
זה לא רק "האוזן הישראלית"...

בסופו של דבר, האשמה העיקרית היא בתחנות הרדיו שלא משמיעים ... הם האצבע המאשימה... הרי אנשים פתוחים באופן עקרוני, אבל מן הסתם אנשים לא יהיו פתוחים לדברים שהם לא מכירים- ואם לא משמיעים את השירים ברדיו, איך ידעו על קיומם?. נכון שהיום יש הרבה אופציות להחשף למוזיקה באינטרנט , אבל כשיש להיט שנטחן ברדיו ושיר שלא מושמע כמעט בכלל זה שמיים וארץ... והדוגמה הטובה לכך היא שיר כמו סרט הודי שנטחן ותראו מה נהיה ממנו... ואת מוכנה שבוקשי מישהו מכיר אולי חוץ מקהל גייז/ מעריצים / מי שרואה ערוץ 24 בתדירות גבוהה תחנות הרדיו ובכלל כל המדיה נורא אוהבת לשים "תוויות" על אמנים. דנה אינטרנשיונל ממותת כזמרת פופ קלילה ולכן תצליח בעיקר כשתוציא להיטי פופ קליטים... בדיוק כמו שמירי מסיקה או קרן פלס ממותגות כזמרות "איזי ליסטנינג" ואם הן יוציאו להיט רוקיסטי או דאנס הן לא יצליחו... זו הבעיה העיקרית- שברגע שהרדיו לא משמיע, הקהל לא נחשף...

האוזן הישראלית

האוזן הישראלית אנשים קשה להם ליראות אדם שמצליח עולה ומ גיע לפיסגה האמת אני באה יותר בטענות לגבי התיקשורת שעושה עוול לא רק בתחום המוסיקה מי אלה האנשים שיושבים ומחליטים מה טוב ומה גרוע,,בדרך כלל כל אלהה שיושבים בוועדות שיפוט הם אלו שהחלום נמוג מהם ליהיות זמרים ואז הם מתרפקים על חשבון הזמרים ובדרך פוגעים הקהלים אלו שניפגעים מה שתימכור לישראלים בשקט ישבו ויוכלו,אים התיקשורת הייתה מפרגנת לכל הלהיטים כמו }סרט הודי התמונה הייתה מישתנה את דנה הפשוט החליטו כמה אנשים להדוף אותה לקהל מצומצם,ויש בתוך כל זה גם ואני ניזהרת {גיזענות הומופובית} השוואה בינה לבין קרן פלס וביכלל בין האחרים עים כל הקיצי'ם שלה הפכו אותה לאלילה יש לי את האלבום וסליחה אחרי פעמיים שלוש האבק מיתערם עליו..אולי היא כותבת נהדר ולא מעבר חסר בה משהו שימגנט אותי ווואווו השיר "תחלום" אחח מיתגעגעת עשיתם לי חשק לישמוע את האלבום עכשיו מממ רעיון מוצלח

סורי לא מסכים עם שניכם

קל לכם להאשים את עורכי הרדיו אבל לדעתי אין דבר כזה. את מוכנה ולמה כתבת לי שיר פשוט לא מספיק טובים. צר לי. הם לא טובים לרדיו בתור סינגלים. קשים לעיכול ולא זורמים. מצ'עממים ברמות שבא להרדם zzzzz כנל לגבי יומולדת.

מהההה ? יום הולדת זה שיר מהמםם !!!

ואת מוכנה גם שיר מדהים. אולי למה כתבת לי שיר פחות טוב לפי דעתי . אבל אני ממש לא מסכימה איתך, יום הולדת זה אחד השירים המהממים של דנה ~ !

ברור שהיא יכולה לעשות את זה../images/Emo70.gif

דנה לא נופלת בשום צורה בקנה מידה של אותן הזמרות כמו: מדונה, ספירס, מינוג. דנה אינטרנשיונל זה מותג מעניין, משעשע וממכר !!! בארץ לא נותנים לה לעלות קצת אל המרומים, כי לדעתם, אין זכות כזאת לטראנסית עם מוסיקה קלילה. אם דנה הייתה זמרת בחו"ל, החיים שלה והקריירה היו נראים אחרת לגמרי .. שירים כמו: את מוכנה, בראשית, יאללה בלאגן, איפה הלב ואפילו ממגנט. היו תופסים את ראש הצמרת של תכנות הרדיו באירופה ! אני זוכר שדנה נורא כעסה בסרט "יומן מסע" כאשר אמרו לה את דעתם רוב האירופאים לגבי אלבום בינלאומי מצליח שייתן לדנה דחיפה קדימה, אבל דנה אמרה: "כולם אומרים שאני צריכה לעשות ככה וככה וככה, אבל חבר'ה, איפה הלהודות?? אנשים לא מבינים שקריירה מצליחה באירופה זה צרכים של אירופה!". אז דנה יקרה - ניסית את הכל מימין ומשמאל, הכיוון באמת רק למעלה (מזמן), אז את מוכנה !

יום היתעוררתי ליום כזה ואני שומעת את

"איפה הלב" "לא מאמינה" ו "חורבות האהבה" "יום אחר" תוך היתיחסות ממוקדת על השירים האלו הם פשוט ווואווו אימאאאאאאאאאא שירים פשוט הורסים בריאות אני שומעת שומעת ושומעת ולא שובעת אולי היתעוררתי ליום כזה שהשירים האלה מדברים אלי ואני מיתחברת אל המילים שלא נדבר על המבצעת

למעלה