משהו ששמתי לב אליו

Funky Giraffe

New member
משהו ששמתי לב אליו

בכל הרכבי הפ'אנק הגדולים באמת בארץ יש איזה קונץ שמייחד אותם ועושה אותם למה שהם, לרעה או לטובה אתם תחליטו. אלה 3 ההרכבים שנושאים את דגל הFאנק בארץ והנה מה שמוזר בהם: התפוחים - כמעט כולם ג'אזיסטים במקורם. אין בס חשמלי, אין גיטרה חשמלית, ואין קלידים, דברים די אלמנטריים בFאנק האמריקאי... פאנקנשטיין - לא ממש שרים בשפת האם שלהם. קותי - עד שמישהו נושא את דגל הFאנק בישראל בחו''ל, יש לו מופע עם נשפן אחד (!!!!) סך הכל - מילא בלי נשפנים בכלל - אבל איך אפשר להרים מופע Fאנק בלי בראס סקשן או לפחות צמד נשפנים - האם ראוי?! נראה לכם שיש קשר לבין זה שאנחנו ממדינה שבה מוצאו של הוריו או סביו של כל אחד ממדינה אחרת לזה שהכל פה שונה ומיוחד בתחום הזה? אולי קצת חפרתי? אולי אני סתם פלצן? אולי משעמם לי? אולי יבש פה כמו סהרה? אולי מישהו יזדהה עם מה שאני חושב? יאללה העיקר תגיבו לבריאות.

אסף0017

New member
מסכים בחלק מהדברים

בקשר לתפוחים אני באמת לא ממש התחברתי אליהם כי אין אצליהם הרבה שימוש בכלים שמאפיינים את הפאנק בד"כ ,ואני מעדיף לשמוע פאנק במיטבו לכן הם לא ממש הסגנון שאני מחפש.בקשר לפאנקנשטיין אין לי בעיה שהם שרים באנגלית גם בשירים של קותי שרים באנגלית.אז אני חושב שקותי ופאנקנשטיין הם באמת הרכבי הפאנק שמייצגים את הפאנק בארץ ולתפוחים קצת קשה לי להגדיר אותם כהרכב פאנק מייצג

parnar

New member
וואו הייתי עכשיו בתפוחים

אי אפשר לתאר דבר כזה

OldSkooler

New member
היה מטורףףףףף

החל בחימום מעולה מבחינת מוזיקה וויבים ואנשים והמשיך בהופעה מצויינת מלאת אנרגיה שהתפוחים נתנו... אחת ההופעות/מסיבות הטובות שאי פעם הייתי בהן... יש לי כמה סרטונים, איזה מאש אפ יעשה ביניהם ויעלה למקום המתאים (בלק שייק בייבי..)

איפה הייתם?אני הייתי בצוללת בירושלים,והיה

ממש מדהים!

CAB2

New member
הייתי בירושלים

ואני מאמין שזו הייתה ההופעה הכי טובה שהייתי שלהם.

parnar

New member
החומרים החדשים שלהם פשוט מעולים !

אבל כאחד שעדיין לא האזין כל כך לאלבום הראשון (זה בסדר, קניתי אותו בהופעה שלהם בקומפורט נשאר לי לחרוש עליו סופש הזה) ואהבתי מאוד את האלבום השני, החומרים החדשים לאלבום השלישי נשמעים פיצוץ!

H A J Y

New member
מה מכרו שם את 2 האלבומים שלהם?

בעעעע איזה באסה, תיכננתי לקנות אחד מהם שם ולא ראיתי שמוכרים שם..

למעלה