משהו שתהיתי בקשר אליו...

StellarWind

New member
משהו שתהיתי בקשר אליו...

בנוגע לריו אקיאמה. כן, אותו אחד מ Tamers. אני לא יודע כמה מכם מכירים את סיפור הרקע המלא שלו - מאחר וטיימרס לא נכנס אליו במיוחד - אבל אפשר למצוא את כל הסיפור בוויקיפדיה. בכל מקרה - רוב הסיפור שלו התרחש בסדרת משחקים שיצאה ביפן בלבד לקונסולת ה WonderSwan ההזוייה משהו - ואם לא הפלאשבק של קן ב 02 (זוכרים שהוא קפץ בראש וחטף את ה Dark Spore שהיה אמור לפגוע בריו אחרי שמילניומון מת בפעם המי-יודע-כמה?) היה אפשר לומר שקו העלילה שלו לא קאנוני. אבל, מה לעשות, היה פלאשבק, ואפילו ששאר הדיג'יגורלים לא אומרים על זה דבר וחצי דבר, זה הופך את מה שקרה שם לחלק בלתי נפרד מהעלילה. מה שאומר שריו -כן- נולד בקו הזמן של אדוונצ'ר-02. עוד מישהו תוהה מאיפה לעזאזל הגיע אבא שלו בטיימרס? << (אני והשטויות שלי...)

Snake Bandage

New member
אוי. למה התחלת?

ריו הוא חור בעלילה מהלך אלא אם כן מתייחסים אל כל הריו-אים כאותה דמות בעולמות שונים. אני מחלקת את זה לשלושה; ריו מאדוונצ'ר, ריו מטיימרס וריו מהמשחקים. ריו מאדוונצ'ר נולד באדוונצ'ר ואני רוצה להאמין שהוא גם נשאר שם. ריו מטיימרס נולד בטיימרס ונשאר שם. וריו מהמשחקים נולד באדוונצ'ר של המשחקים ועבר לטיימרס של המשחקים כי הוא נודניק שלא יודע להישאר במקום אחד. למרות שהם שלושה ריו-אים שונים, הם בעצם גרסאות שונות של אותו אדם. זו הגרסה שלי, לפחות, ואני אף פעם לא אבין אנשים שמנסים לסבך את זה.

StellarWind

New member
הוא באמת חור בעלילה מהלך... >>

אני לא חושב שאני מסוגל לראות אותו בתור שלושה אנשים שונים - במיוחד בגלל ההבדלים הבולטים באישיות בין מונודראמון לסייברדראמון. כשגיליתי את המשחקים זה הסביר לי אישית לפחות הרבה מאוד... הבעיה היחידה היא באמת מאיפה לכל הרוחות הגיע אבא שלו בטיימרס. אבל אני לא מאשים אותך שאת לא רוצה להתעמק בזה. XD

Snake Bandage

New member
די, באמת, למה לסבך את זה.

שמע. ב-CD Drama של טיימרס, ריו מספר שהוא פגש את סייברדראמון והלך לעולם הדיגיטלי אחרי שהוא ניצח את רוקי והפך למלך הדיג'ימונים. הוא אומר שנראה לו שיש משהו בסייברדראמון מעבר למה שהוא רואה בעיניים שלו, אבל חוץ מזה נראה שהוא יליד העולם של טיימרס. זה קל, נעים ולא גורם למוח שלי לרוץ במעגלים.

StellarWind

New member
כיוון שאני אוהב פרדוקסי זמן לא קשורים. XD

וחוצמזה, זה יכול להיות חומר מעניין לאיזה Fanfic במקרה שאי פעם תנחת עלי הרוח לבנות משהו על בסיס טיימרס (כאילו שהפרוייקט האישי שלי בתחום לא מספיק... <<) הממ... כשאני חושב על זה, יכול להיות שבעקבות איזה פרדוקס זמן-חלל בלתי הגיוני בעליל, נוצרה איזו חפיפה מימדית בין ריו מקו הזמן של אדוונצ'ר-02-המשחקים לריו מקו הזמן של טיימרס, ופשוט נוצר ביניהם איזשהו מיזוג... אחרי הכל, זו הייתה הרי הטענה המרכזית של כל סדרת המשחקים הארורה - ריו ומילניומון הם אור וצל. שני צדדים של אותה המטבע. אחד לא יכול להתקיים בלי השני. ובמובן מסויים - מילניומון הפסיק להתקיים בסוף Brave Tamer, לפחות כיישות עצמאית (מונודראמון כפה עליו ג'וגרס... התפתחות DNA... לעזאזל עם הטרמינלוגיה הזו... ושניהם ביחד הפכו לדיג'יטאמה שבקעה אחר כך לסייברדרמון). אולי כדי ליצור איזשהו איזון, ברגע שמונודראמון (שמקורו ביקום של טיימרס) התמזג עם מילניומון, ריו מקו העלילה של אדוונצ'ר-02-המשחקים איבד שוב את הזיכרון שלו והתמזג בדרך כלשהי עם ריו מטיימרס, שהיה בסך הכל שחקן קלפים מוכשר, וברגע שהוא הצליח לנצח את רוקי, הוא נתקל איכשהו בסייברדראמון שהספיק לבקוע ולהתפתח בינתיים, ולכן, מה שהוא מרגיש לגבי סייברדראמון נובע מצל של זכרונות עבר שלו? המממ... תודה על חתיכת האינפורמציה הזו. אני לא ממש מכיר את ה CD Dramas (רובם הגדול נחשב כלא קאנוני, אחרי הכל...)

Snake Bandage

New member
אני לא אוהבת פרדוקסי זמן. )=

אני לגמרי אובססיבית לגבי זמן, משום מה, אז הפרדוקסים גורמים לי לבכות. אולי תחושת הדז'ה וו שלו באמת נובעת מריו של המשחקים. הוא אנומליה מטורפת בפני עצמו, אז אני לא הייתי מופתעת אם הוא פשוט התמזג לתוך ריו של טיימרס בסוף. אבל אני עדיין לא מצליחה לחבר בין ריו של אדוונצ'ר לריו של המשחקים. הפעם הראשונה שריו ראה דיג'ימון הייתה בסרט השני, כשהוא כתב אימיילים בקרב נגד דיאבלומון, ובמשחקים הוא נכנס לעולם הדיגיטלי ומציל את כל הילדים הנבחרים ב-31 בדצמבר, 1999, שזה שלושה חודשים לפני. יש ארבע CD dramas שכל מה שנאמר בהן יכול להיחשב כקאנוני לגמרי, כי הן מתייחסות ברצינות לכל מיני דברים ורק מוסיפות פרטים מעניינים על הילדים שלא מתנגשים עם שום דבר אחר שאנחנו כבר יודעים עליהם. יש שם סיפורים ממש מעניינים. למשל, מסבירים איך זה שההורים של סורה עובדים בערים שונות למרות שהם עדיין ביחד, ומספרים בקצרה שאבא של יאמאטו וטאקרו היה נגן גיטרה בס בעצמו, והפגישה הראשונה של מימי עם הילדים הנבחרים האמריקאיים על רקע ה-11 בספטמבר, והתשוקה הנסתרת של טאקרו לכתיבה, והמחשבות של איורי בנוגע לאויקווה... וכמובן, סיפור הרקע של ריו וסייברדראמון. וגם הפרט המעניין שרוקי מגלה לגבי אבא שלה, שעזב אותה ואת אמא שלה לא בגלל שהוא זבל (וברור שהוא לא, לרוקי יש זכרונות מאוד טובים ממנו והיא מתגעגעת אליו מאוד), אלא כי הוא... קצת מת. את ה-CD drama של פרונטיר לא שמעתי, לצערי, אבל יבוא היום ואני אמצא תרגום טוב. משום מה יש לי הרגשה שאני לא מפספסת יותר מדי. אלא אם כן יש לטומוקי משהו מעניין לומר על יוטאקה.

StellarWind

New member
הממ...

Digimon Tag Tamers, המשחק השני בסדרה, מתחיל בקרב של אומגהמון נגד דיאבלומון ובמתקפת המיילים המטורפת שהלכה שם.... האמת היא, שלא ראיתי את הסרט - הייתה שם איזושהי אינדיקציה ברורה לזה ש-זו הייתה הפעם הראשונה שריו ראה דיג'ימון-? או שהם לא אמרו כלום?

Snake Bandage

New member
בסרט זה שונה

בסרט ריו נמצא בהרים איפשהוא עם איזה ילד אקראי והוא משתמש בלפטופ כדי לשלוח את המסרים. נראה לי שמישהו היה אומר משהו אם הוא באמת היה מציל את כל הילדים הנבחרים בסוף 1999. כפי שזה נראה, הילדים לא ראו את הדיג'ימונים שלהם עד מרץ 2000 (או מאי 2000 אם הם היו עסוקים בזמן הסרט), אז המשחק הראשון לא קאנוני במיוחד בעולם של אדוונצ'ר.

StellarWind

New member
או שפשוט היה להם בלאגן בתאריכים... <<

מה שדי הגיוני בהתחשב בעובדה שהיוצרים של המשחקים והיוצרים של הסדרה הם לא אותם אנשים וכנראה שאין מי יודע מה קשר ביניהם. << נו שוין...

Digi Lista

New member
יש לי דז'ה וו...כרגיל,ריו...

נראה לי שהוא אחת הדמויות הכי מורכבות בסדרה בגלל שיש כול מיני גירסאות לגביו במשחקים,סרטים ושתי עונות שונות כשבאחת מהן הוא בכלל אמור להיות דמות מהמשחקים,העונה לפניו והסרטים והוא מופיע במלוא הדרו כדמות בפני עצמה. לי בכול אופן אין הרבה ידע ספציפי לגביו,גם לא הרבה תיאוריות כי ברגע שאני מתחילה לתוות אחת הפרטים הידועים לא משתלבים בה במדוייק...אם נקבל את מה ששי כתבה הרי שמדובר בפיצול אישיות מסוג חזק במיוחד(בערך כמו ההבדל בין טאי בסדרה לטאי ב'מנגה' גם מבחינת הדיג'ימון שלו וגם מבחינת העלילה הלא בהכרח חופפת),זה דווקא מעניין ונחמד תמיד לחזור לריו.. הינה עוד דיון מהפורום בעבר,אולי הפעם מישהו יפתור סופית את התעלומה,למרות שבעצם דווקא בגלל התעלומה ריו הוא אחת הדמויות המרתקות(וטוב שזאת רק סדרה מצויירת אחרת בכלל היינו מסתבכים
)
בכול מקרה אני תמיד בעד דיונים כאלה
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=453&msgid=6966640 אגב,שי התחלת את השירות לאומי?...

Snake Bandage

New member
שירות לאומי? אה. זה קצת בלגן.

כל הזמן שולחים אותי לבתי ספר והם לא מביאים תשובה תוך שבוע ואז שולחים אותי לבתי ספר אחרים. ואני גם זו שצריכה לתאם את הכל, משום מה. באמת חשבתי שארגון כזה יוכל לתאם דברים בעצמו במקום לגרום לי לבזבז עוד כסף על שיחות טלפון וכרטיסיות. )=

Snake Bandage

New member
זה לא כאילו שיש לי אפשרות להחליף עכשיו...

כבר בזבזתי יותר מדי זמן וכסף על שלומית ועוד מעט כבר אוקטובר...

Digi Lista

New member
אפשר מידע נוסף מCD drama על כול הדמויות?...

זה חשוב,מעניין ויתרום המון לפורום. את יותר מוזמנת לפתוח על זה שרשור חדש וארוך על כול דמות שבא לך

Snake Bandage

New member
אה, סבבה לגמרי! D=

אני חושבת שאני אעשה שרשור אחד לכל דרמה. יש אחת לכל עונה מארבע הראשונות, אבל אני יודעת מה קורה רק בשלושת הדרמות הראשונות, לצערי. לא נורא, גם זה משהו. ממה שהבנתי, הדרמה של העונה הרביעית קצת דבילית ממילא.

למעלה