משהו

משהו../images/Emo36.gif

אתם בפורום שלכם אמרתן את שלכם עכשיו אני רוצה להגיד מה שלכם יש לכם את המגרעות לנו אין מחזור
אנחנו לא צרכים חזיה
לנו אין כל צפצפני
אנחנו לא מתארגנים שעה ליצאיה

*-*SUNSHINE*-*

New member
אממ..

אני לא מתארגנת שעה ליציאה... וגם אין לי קול צפצפני וגם לא שגיעוט קתיו....

סתם כי בא לי להגיב-

לנו אין מחזור- לנו יש שפיכה מוקדמת
אנחנו לא צריכים חזיה- אנחנו מסדרים את הבייצים מול כולם
לנו אין קול צפצפני- יש לנו קול עמוק וצורם
אנחנו לא מתארגנים שעה ליציאה..... אממממממממממ.... אני לא לוקח את זה בתור משהו טוב.... תתארגן 3 שעות אם תראה טוב בסוף

*-*SUNSHINE*-*

New member
לא הוא סתם חמוד

ואנושי וריאלי וחי בישראל וב2003 ומכיר את הנשים ו.. טוב נו

apl

New member
ולי זה נראה שמה שנכתב-היה בציניות

ונעזוב את זה שכותב ההודעה הראשית הוא איד**ט וששי קשת רק ציין את הפרדוקס. "השפלת מינו"- נו שוין..

ScorpioID

New member
האמת שמבחינתי..

זה כמו שמישהי תגיע ותגיד "כל הבנות זונות ורק החכמות לוקחות כסף".. לא אותו משקל אבל דומה.. אבל בואו נעזוב את זה..

השפלת מינו???

יש לי שאלה- אם אתה מתנגד למה שרשמתי, כתוב לי במה טעיתי, אני אשמח לתקן, אני לא חושב שרשמתי שטויות... אני מאוד ריאלי, זה שאני מכיר גם במגרעות שלי זה רק לטובה, ברגע שגם אתה תצליח לעשות את זה- החיים שלך יהיו יותר טובים. סמוך עלי

ScorpioID

New member
הכל אינדבידואלי..

אני למשל לא סובל משפיכה מוקדמת.. אין לי קול עמוק וצורם ואני לא מסדר את הביצים לעיני הקהל... וכ"ו...

מה רע בפמיניזם ?

פמיניזם זה לא מה שאתה רואה בטלוויזיה ובסרטים, לא מדובר בנשים לסביות, או נשים ששונאות גברים, או נשים שחושבות שכל הגברים הם חזירים. פמיניסט זה בנאדם שמאמין בזכויות הנשים, ושמאמין בשיוויון בין הנשים לגברים. אין בזה שום דבר רע, אלא רק טוב.

ScorpioID

New member
תתפלא

זה לא פמיניזם... זה שיוויון.. פמיניזם זה טענה שבעצם לנשים מגיעה אפליה מתקנת... ואני אפילו אחזק את עצמי ואומר שיש המון נשים שהן בעצם שוביניסטיות.. שהחלום שלהם הוא לשבת בבית ולגדל ילדים ולהוריד מעצמן המון אחריות... ואני אגדיל ראש ואומר שקראתי את הסקר הנ"ל באתר ישראלי מסויים.. אני אגדיל שוב ראש ואתן אפילו סטטיסטיקה.. 60% מנשות ישראל רוצות את הפנטזיה של כל גבר... לשבת בבית ולגדל ילדים.. ניפוץ מיתוס, שבירת מוסכמות, תקראו לזה איך שאתם רוצים.. ככה זה..

אולי כדאי שתקרא קצת על פמיניזם

פה יש קצת חומר : http://lib.cet.ac.il/pages/item.asp?item=2612 ואם זה לא מספיק אז יש פורום שלם של פמיניזם בתפוז : http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/anashim.asp?forum=68

למעלה