משהו
ומשהו

משהו ../images/Emo45.gif ומשהו ../images/Emo31.gif

טוב זה לא פשוט-פשוט תחפו כמה שאתם רוצים על מה שהיה טוב ומה שהיה לכם רע!!!! חפירה נעימה...

~מנסה לשתף פעולה~../images/Emo55.gif

מבחן בהיסטוריה;;; שונאת היסטוריה זה כזה חופר
אין לי שביתה
אין לי שביתה
גיטרה ^.^

S:../images/Emo217.gif

-התחלתי תמחויבות אישית ושמו אותי בסרטים ובמוזיקה, כמו שצריך D: -מצאתי עבודה -ביטלתי שיעור גיטרה אחד, וזה מעולה גאדמט! -ת"א יומיים ברצף -ראסטה ירוקה -כמה חברעס באו אליי היום והיו צחוקיםם -הוא מכוער <<<:
-הקאה ביונית בארומה
-גיליתי שהוא מכוער ;[ -הלכתי לבי"ס לטקס רבין ואפחד אחר לא בא ויכלתי לישון עוד הרבה -פאדיחותפאדיחותפאדיחות -אמא טסה לגרמניה לשבוע וזה פאקינג סיוט -ריבים עם אבא אלוהיםם כמה שרבתי איתו שבוע ארוך מדי

אני ../images/Emo9.gif

היה לי יום נחמד שיחקתי סוליטר במסנ עם חברה ממש טובה שלי הייתי אצל חברה שלי עם חברה מעיר אחרת שלא ראיתי מלא זמן הייתי עם חברה בסיבובים אכלתי טונות של סושי קצפת זה טוב עוד 13 ימים יומולדת עוד 12 יום אני עושה עגיל חדש
הפסדתי 8 פעמים רצוף בסוליטר אימא מורה פרטי למתמטיקה אין סינית השבוע אני רעבה חשבון פלאפון יותר מידי גדול דיבור מתדרדר ואני עייפה סיימתי את החפירה

Super Pumpkin

New member
../images/Emo79.gif

שיעור גיטרה..היה מעולה לשם שינוי... השלמתי עם אמא. אולי אני אקבל מכונת תפירה:- ) עגילים חדשים. גיליתי שאפשר לעשות פירסינגים מגיל 16 מבלי אישור הורים
יש לי סייח חדש!
רבתי עם אמא שלי...פעמיים. אחותי שברה לי אחד מהנרות. פיפסתי שני שיעורי לשון... פץחתי את הפה שלי יותר מידי...
ועכשיו יודעים עליי דברים שלא רציתי... אמרו לי שאני צריכה קצת ללכת לייעוץ...

וואאוו../images/Emo192.gif

משהו טוב-אמממ יומולדת=המון מתנות!!!! אמממ אמצאתי סוף סוף דרך נוחה לתקשר עם בני דודים שלי בלונדון מאחר שאין להם אי סי קיו או מסנג'ר(זה לא מספיק מתוחכם בשבילהם! לא מספיק שהם נולדו וחיים בפאקינג לונדון)-אז עשיתי פייסבוק (שזה ממש שווה כבר הצטרפתי לקבוצת דה יוזד ששם) איזה 4 אנשים שאלו אותי אם אני אמריקאית!!!!האההההה ממש התמוגגתי! משהו רע-פסיכו-הבנתי שאני ממש גרוע בעם המילים בעברית יש איזה 503252 אההההההה היד שלי כל כך כואבת- קודם נשרפתי ממגהץ-ויצא לי העור! נשבר לי כוס על אותה יד ועשתה לי חתך נוראי ביד וגם יטוש עקץ אותי ממש בתוך כף היד ! @!$@#%@#% היד הזאת מחרפנת אותי!!!!!!

../images/Emo15.gifאוקי

שביתה.
כואב לי הראש.
משעמם לי!!#%!11
הכיתה שלי לא תלמד אזרחות כל השנה.
האינטרנט חזר.
הבטחתי לאבא שלי שאני אלך לפיתוח קול בשביל שהוא יחזיר לי תאינטרנט ובסוך החזרתי לבד. עכשיו נתקעתי עם הפיתוח קול הזה.

למעלה