משהו

Rectumolog

New member
משהו

כל הזמן יש כאן שירשורים על אגדות אורבניות, ולמרות שקראתי את הודעת המנהל וגם הודעות של אחרים לא הבנתי כלום. אז אולי גםנעשה כמה שירשורים על אגדות? כולם כאן מכירים את האגדה (הלא אורבנית בכלל) על חתול ועכבר שחיו ביחד ושהחתולה אכלה את כל מה שהם שמרו לחורף? המזגן יברך גם אותך נדב הרקטומולוג

Rectumolog

New member
עכשיו כשאני חושב על זה אולי מישו

יכתוב מאמר על אגדות אורבניות? המזגן יברך גם אותך נדב הרקטומולוג

Rectumolog

New member
אז הנה האגדה

חתולה אחת רצתה לגור ביחד עם עכבר. הוא לא היה כל-כך בטוח והיא הפצירה בו עד שנעתר. הם אגרו מזון לקראת החורף ושמו אותו בכנסייה מתחת לאיזה ארון. יום אחד נורא התחשק לחתולה לאכול. היא אמרה לעכבר: הוזמנתי להיות סנדקית וזה כל-כך מרגש אותי שאני לא יכולה לסרב. והיא הלכה לכנסייה ואכלה שם את כל הקרום. היא באה הביתה והעכבר שאל איך קראו לתינוק והיא ענתה:הלךהקרום(אין רווח בכוונה). העכבר אמר: שם מוזר. וענתה לו החתולה: זו לא יותר גרוע מחטוףגבינה שאתם נותנים אצלכם. אחרי שבוע התחשק לה שוב וסיפרה שוב את סיפור הסנדקות ואכלה חצי מהמזון. כשבאה הביתה והעכבר שאל שוב איך קוראים לעולל היא ענתה: חצינגמר. הספק אכל את העכבר מבפנים אך הוא שתק. אחרי שבוע היא שוב סיפרה את סיפור הסנדקות והלכה לכנסייה וגמרה את הכל. כשחזרה הביתה והעכבר שאל שוב איך קוראים לתינוק היא ענתה חסללגמרי(חסל לגמרי). אחרי חודש בבוא החורף הלכו שניהם לכנסייה והעכבר שנדהם לפני הקערה הריקה אמר: סידרת אותי! עכשיו אני מבין בתחילה אכלת את הקרום אחר כך אכלת חצי ולבסוף סיימת את ה... החתולה ענתה: אם תמשיך אטרוף אותך והעכבר המסכן שהמילה כבר עמדה לו עלקצה הלשון פלט:"הכל" והחתולה טרפה אותו. סוף

למעלה