פילוסוף רוחני33
Well-known member
אני מצפה שיעריכו את חיי החברתיים. שלא יגידו שאני חוקר אנשים ושלא צריך לאהוב אותי. אני אדם מוצלח, אני מתקדם בלימודים, כותב ויוצר ברמה מורכבת, יש לי חיי חברה טובים, יש לי חברים וחברות, אני יוצר מערכות יחסים בדרך מכובדת, ואני לא צריך התנהגויות לא נאותות של אנשים סביבי. לא יודע מה רוצים מחיי, תאמינו לי שלא עשיתי שום דבר לאף אחד כאן. אולי באמת צריך לעבוד על הקולות שאני משמיע, אם כי אמרו לי שהם ממש חלשים. אני אדם רוחני ומעניין. אני מתעניין בתחביבים של חברים ומנסה לפתור מריבות בעזרת הסברים כדי לשמור על יחסים טובים. אני מנסה לשנות את העולם, כוונותיי טובות ואני לא אשם שמתנהגים אליי בדרך מכוערת ולכן אני נאלץ להילחם בדרך תוקפנית. אני מנסה לתת אהבה ורוחניות מתוך עצמי לעולם. אני חושב שרוב האנשים בעולם טובים אבל טיפשים. בכפר שלי האנשים בעייתיים ומתנהגים בטיפשות ובאלימות. אולי מקנאים בי במשהו. אין לי כל כוונה רעה נגד אף אחד, אני רק מנסה לשמור על קשרים רגשיים עם אנשים. אולי אנסה שוב להיות דתי כדי להוכיח לעצמי ולעולם שאני רוחני. אני מאמין שאפשר לאחד את המודעות עם האנרגיה החשמלית האינסופית של היקום. העולם מכוער, ואני נלחם בו. באמת נראה שכדאי למקד את השיחות בתחביבים אישיים, כך אוכל למצוא משמעות לחיי.