משהו

gila411

New member
משהו

השבוע חיפשתי איזשהו מסמך לבעלי והגעתי לכל התיק הענק של הגירושים וישבתי וקראתי הרבה פרוטוקולים, לא היה בזה שום דבר שחידש לי משהו כלומר ידעתי את כל הסיפור ובכל זאת כשקראתי ממש פשוט זועזעתי וחשבתי לעצמי איך אפשר להפוך בקלות אדם טוב למפלצת ירוקה זה קצת עירער לי את הביטחון ותהיתי אם בכלל מדובר באותו אדם בערב דיברתי איתו וסיפרתי לו מה הרגשתי זה עשה לו רע ,שכאילו היה לו ברור שכבר עברנו את הקטע הזה ואני בוטחת בו ומאמינה לו שהוא לא עשה את הדברים האלו( וזה נכון אני מאמינה לו אחרת לא הייתי מתחתנת איתו) ושהוא לא מרגיש צורך להתנצל על מה שהוא לא עשה הוא גם אמר שאם זה משפיע עליי ככה איך זה ישפיע על הבת שלו כשהיא תראה את זה ועם מה היא תצטרך להתמודד בכל אופן לקרוא את ההאשמות האלה ולדמיין אותו ככה עומד למשפט על דברים שלא עשה - היה לי קשה

גילה יקרה

זה ממש מזעזע,קשה לעיכול וקשה להגיב. אני מאחלת לך ולבעלך להמשיך להיות חזקים עד שהאמת תצא לאור

*יערית

New member
יכולה להבין...

גם האיש שלצידי אמור להיות מפלצתי.... אז? במישפט כמו בחוקי מלחמה...מי מכניס יותר, מי צובע שחור יותר,מי מעקם יותר את המציאות מנצח!חבל שכך...את והוא הרבה אחרי לפעמים טוב להציץ בעבר בכדי לחיות בעיניים פקוחות הווה ובעתיד...אבל לדעת לשים מחיצה..שם היה שם.. איתך זה אחרת.... לפעמים אני תוהה איך לא הופכים למשוגעים כשאחד מהפרטנרים פשוט מטריף את הדעת
זה טוב ששיתפת אותו בריגשותייך וחשוב מאוד להדגיש שהביטחון והאמון שלך בו לא מתערער בעיקבות העבר שלו

*יערית

New member
אז מה...

גם אצלינו שם דבר עוד לא קשור לעבר... גם אצלינו תביעות מפה ועד הונולולו... אני מכירה אדם ניפלא,רגיש מיוחד...1 למיליון כבר אמרתי... שאני אכנס לראש הלוחמני של ג"ל?שאני אבסס את דעתי עליו על פי כיתבי אישום שלה
בחיים לא! שנתיים מכירה וחיה עם הבן אדם...פעם אחת ראיתי אותו כועס מתוך תיסכול גדול....הרבה אהבה ונתינה גדולה יש בו, כמה זמן מפלצת יכולה להתחבא בתוך גוף אחר? עד שלא הוכח אחרת מבחינתי ..רק על פי ראות עיניי ולא אחרים..הוא האדם ניפלא וראוי לי לבן זוג, מעבר לזה...לא נכנסת למלחמה שלהם...הרי אני מכירה שנשים רוצות לעשות את המוות לבן אדם הם משתמשות בכלים שלא נדע מהם...אז שזה ישנה את דעתי עליו?

דמוקלס

New member
עורך דיני הראשון...

ביקש ממני לסכם בכתב מהם דרישותי,דרך הישום,והסיבות...כשקראתי איך התרגום שלא לשפה המישפטית,מתתי במקום.לא היה שם שום זכר,אפילו לא בדמיון,לאישה שהכרתי,לאישה שעליה כתבתי,בכלל לעולם הזה...כשהתלוננתי לעורך הדין הוא אמר לי,בשלב הזה זה פחות חשוב מה אתה מספר,חשוב שמישהו יהיה מעונין בכלל להקשיב...החלפתי אותו ומיד...רק ללמוד בשלב יותר מאוחר,שאני זה המוזר.

פרח 11

New member
איזה "עסק" מלוכלך זה כל העניין

עם הגירושין. בגלל זה קצת קשה לי להאמין לאקסית שהיא מחליטה להיות "בסדר" ואחרי יומיים היא אומרת שהיא תביא אותו לפת לחם.

*יערית

New member
ב ד י ו ק ....

כך אמר לי בן זוגי...ולשמחתי הרבה והאנשוית..אני רציתי שישאר בי צלם אנוש וכך גם עם האקס...הכסף בהחלט לא היה שווה לי עבור האובדן הזה....צ'יק צ'ק התחלקנו במה שאין
לחיצת יד וסלאמת {שלא יבוא לי בחלום
} וכשהכסף עומד מול העיניים....לא רואים שום דבר!וחבל שכך..

האקס הראשון שלי

באחד מהדיונים על כך שלא שילם מזונות כ-3 שנים ,אמר לי רגע לפני כניסתינו לאולם הדיונים,סליחה שאני צריך לשקר...ונכנס. אכן שם קיבלתי את שוק חיי,כששמעתי באוזניי שאני וויתרתי לו על תשלום המזונות..... כל אחד/ת וצורת ההשרדות שלו/ה בעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

עלמה 3

New member
גילה יקרה, כשהרצון כולו הוא...

להשחיר את פניו, אז משתמשים בכל כלי המלחמה ושוכחים את המוסר והמצפון.. וייצר הנקמנות תופס מקום נכבד... ולא חושבים איזה מחיר משלמים.. הילדה תגדל ותבין ויבוא יום שהיא תשאל אותה שאלות .. הילדה תדע בדיוק מי היא ומה היו מטרותיה..להרחיק ממנה את אבא שלה או גם רדיפת בצע.. וסחטנות.. אך אני יכולה לומר מניסיוני שלי ... אני שומרת את כל המסמכים ואת כל הניירת של בימ"ש ואת כל הבקשות הקנטרניות והשקריות שלה בקלסר יפה וצבעוני....הכל מוכח ומתועד לימים הבאים... ולא רחוק היום ... שזה יהיה על השולחן... אני יכולה לומר לך שזה השפיע רע מאד על ילדיו של בעלי...הם יודעים בדיוק מי היא ומה היא עשתה , גם היא יודעת ואף התנצלה בכתב.. אך הצלקת כל כך עמוקה שזה בלתי נסלח.. ותשמרי את התיק , לימים הבאים...

rolan

New member
כן, גילה

זה באמת קשה!!! חייבת להודות!!! אך לדעתי, אסור לנו, אלה שפתחו פרק חדש בחייהם, לדוש, לחיות ולחפש בעבר יותר מדי. היתה שם כימיה "מסוימת", כימיה לא מוצלחת, כזו שהובילה לסיום המערכת. אין מה ללמוד ממנה ואין מה לחפש בה... אין זה אומר שצריך למחוק אותה חלילה! חפשו את הדברים הטובים באשר הם...
שבת שלום

למעלה