שאני כמובן ממליצה עליו בחום (יש גם אולם מקורה, אבל זה פחות שווה). יש עוד הרבה באזור נתניה-חדרה: מנגינות, מקום בטבע, ביער בחדרה (מקום משגע), בוסתן בראשית, על המים, ליד המים (שניהם בשדות ים, על הים) ויש עוד!!
אולמות יש באיזור התעשיה הישן. לא מכירה איכות ושמות. כמו כן, האולם במלון כרמל מפואר, אבל הייתי שם ממש מזמן. הגנים פזורים במושבים בסביבה: באבן יהודה יש את הגן הקסום - הוא מדהים ונחמד לאללה, ואת מנ-גינות על הכביש לתל יצחק. במושב עין ורד יש את המנחת - בעלים מקסימים, עיצוב יפה, מקום ברמה. בקיבוץ געש - הטירה - שם אני אתחתן בינואר
ובאיזור יש גם את חוות רונית - מקום בעל שם... בקיבוץ יקום יש את ג´ילת ופארק יקום (רק אירועי קיץ. שמעתי שהבעלים של ג´ילת לא מתחשב, אבל זה רק שמועות. הפארק מדהים !) בבני ציון יש את גן השקמים - מקום יפהפה וחדש, האוכל מדהים. חוץ מזה יש גם גנים מצפון לנתניה, בכפר ויתקין והאיזור, אבל שם אני כבר לא מכירה...
קסום. מה קורה שם היום אני לא יודעת. עדן על המים מקום יפה ומחודש, וכנ"ל גן הפקאן (גן הפקאן ממוצב יותר יוקרתי גם במחיר) אבל המיקום לא אי יה יי. חוץ מזה אני ממליצה על ג´ילת. למי שמתחתן עם הרבה צעירים זה מקום שחבל על הזמן. ממש אוירת דיסקוטק.