משהיא מכירה דר´ תדמור -ירושלים רופא לאולטראסאונד -חוות דעת
A anat_i New member 20/11/01 #2 שמעתי עליו ושמעתי שהוא טוב. אבל אם את מחפש רופא מומחה לאולטרא סאונד בירושלים - לכל הדיעות השניים הטובים ביותר הם פרופ´ יגל וד"ר נדג´ארי.
שמעתי עליו ושמעתי שהוא טוב. אבל אם את מחפש רופא מומחה לאולטרא סאונד בירושלים - לכל הדיעות השניים הטובים ביותר הם פרופ´ יגל וד"ר נדג´ארי.
י יערה+ New member 22/11/01 #3 מסכימה עם כל מילה בהריון הראשון עשיתי את הכל אצך דר´ תדמור, בשני עשיתי אצל ד´ר נג´ארי, ואין מה להשוות בכלל.
מסכימה עם כל מילה בהריון הראשון עשיתי את הכל אצך דר´ תדמור, בשני עשיתי אצל ד´ר נג´ארי, ואין מה להשוות בכלל.
נ נשמי New member 22/11/01 #4 גם אני ירושלמית... ושמעתי אחרי סקר מקיף שעשיתי שיגל הוא הכי הכי וגם מאוד מאוד יקר 1500 לסק. מוקדמת 700 לשקיפות עורפית וכל ביקור רק..400 שח ...ונאג´ארי הוא ממש מעולה אבל פחות יקר אם אתן רוצות יש לי את הטלפון שלו אני אישית הולכת לעשות אצלו את השקיפות בעוד שבועיים גלית
גם אני ירושלמית... ושמעתי אחרי סקר מקיף שעשיתי שיגל הוא הכי הכי וגם מאוד מאוד יקר 1500 לסק. מוקדמת 700 לשקיפות עורפית וכל ביקור רק..400 שח ...ונאג´ארי הוא ממש מעולה אבל פחות יקר אם אתן רוצות יש לי את הטלפון שלו אני אישית הולכת לעשות אצלו את השקיפות בעוד שבועיים גלית
ר רגע לפני New member 23/11/01 #5 אשמח לקבל את הטלפון שלו ואם יש לך המלצות אחרות על רופאטים בי-ם אשמח גם כן. תודה.