משהיא שמעה או ניסתה את טרנספמה?

Rosie52

New member
משהיא שמעה או ניסתה את טרנספמה?

הגעתי דרך פורומים בחו"ל למוצר הזה [URL]http://www.transfemme.com/about-transfemme/[/URL]
אמנם האתר מאוד שיווקי אבל המידע נראה אמין
שלחתי מייל לאחת הבנות שהתחילה בגיל יחסית מבוגר וקיבלתי תשובה שזה פשוט עובד ומאוד מהר יחסית.
אין לי מושג אם היא "שתולה" של חברת השיווק או אמיתית.
אשמח לשמוע דעתכן

תודה
רוזי

Rosie52

New member
יו איפה - ממש לא מחפשת קיצורים

השאלה נובעת מעצם העובדה שהמוצר הזה משווק (ויש גם באתר עדויות של משתמשות) כמסוגל לייצר שינויים גם בפרק זמן של שבועות בודדים.
זה בהמשך לשאלה הקודמת שלי לגבי משך הזמן שלקח לכל אחת להתחיל לראות שינויים.

מעבר לעובדה שלא אקח שום טיפול ללא מעקב רפואי זה ממש מעניין אם המוצר נותן תוצאות כמו שהוא מפורסם.
כשמתעמקים בנתונים אפשר לראות שהמוצר יכול להיות בשימוש ע"י בנות שמסיבות רפואיות אסור להן לקחת הורמונים רגילים.

אז לפחות אני לא הצלחתי להבין איך זה עובד ומה מכל הנתונים יכול באמת לעזור ומה זה סתם שיווק.
בכל מקרה יש התייחסויות רבות לכך שנשים שעוברות את השינוי בגיל יחסית מתקדם רואות תוצאות מצויינות.

אני אמשיך לחקור ולברר בחו"ל ועם רופאים אם יש אמת בפרסום, אם זה שווה משהו, מהן ההשפעות הפיזיות והמנטליות ובכלל אם יש לזה אי אילו יתרונות/חסרונות.
כיהיה לי יותר מידע מבטיחה לעדכן.

רוזי

המלכה CD

New member
בחיים אין קסמים

הסתכלתי.
למוצר, לפחות ממה שבדקתי, אין שום אישור FDA כתרופה (אישורים כאלו יש להורמונים כמו אסטרופם וכו' וכו'), כלומר במקרה של המוצר הזה זה מוצר שמתאים לפתיות ולאלו שלא בודקות..
&nbsp
לשם השוואה - אם מחר היית לוקחת כדורי אסטרוגן במינון יומי מאוד מוגזם (10+ מ"ג) - היית צריכה לפחות 4-6 חודשים עד שהיית רואה צמיכה של שדיים במראה.
&nbsp
את תמצאי את אותו טריק בשיווק עם קרמים ומשחות שונות שנמכרים ב-EBAY ומקומות אחרים. זו שרלטנות נטו.

hatzilonit

Member
מנהל
תזהרי - עבודה בעיניים

לצער כולם עדיין אין נוסחאות פלא, אבל יש הרבה נוכלים שרוצים כסף תמורת אוויר.

המידע באתר אפילו לא נראה אמין.
אין הרכב מדויק של התכשיר,
אין שם של רופא \ רוקח אחראי,
אין שום מחקרים,
אין אישור של FDA (למרות שהמוצר קיים לפחות משנת 2010 וכביכול אמריקאי).

ובקטנה, אני רק אוסיף טעיות כתיב וטענות מדעיות לא הגיוניות:
"Gender reassignment through epigenetic changes"
"homepathically potentized"

יש צורך להמשיך?

Rosie52

New member
תודה רבה לכולכן על האזהרות

דיברתי עם רופא שנכנס יחד איתי לאתר שלהם וגם עשה בדיקות לגבי החברה והמוצר שלהם.
בקיצור כמו שכתבתן - עבודה בעיניים.

אז כל מי שאי פעם תתקל בהודעה הזאת, קבלו את כל האזהרות שניתנו כאן ותחבכו את כספכן לדבר האמיתי.

רוזי

למעלה