משהי חווה צירי ברקסטון היקס?

טוש10

New member
משהי חווה צירי ברקסטון היקס?

אני בשבוע 29 עם תפר ומבצעת מוניטור ביתי פעם ביום או יומיים לבדיקת צירים. רוב הפעמים אומרים לי שהיה לי ציר אחד קטן, פעמיים בימים האחרונים אמרו לי שהיה לי 2 צירים (אחד 50, 25, 35) הרופא אמר לי לא להתרגש מזה אבל אני חוששת בגלל התפר. ד"א אני עושה בדיקה במשך כ 30 דקות. מה אתן אומרות, מישהי עם תפר מכירה את התופעה, באמת לא לייחס לכך חשיבות? אני מרגישה מעט התקשות בבטן שזה קורה, נראה לי......

טוש10

New member
מוניטור ביתי

זה מוניטור שמקבלים לשם בדיקת צירים, ומעבירים את הנתונים דרך קו טלפון למרכז שעובד 24 שעות. צריך לקבל בשביל זה הפניה מהרופא, יש לך צירים?

אין לי צירים.ולמען האמת אני מקווה

שלכשיגיעו(ובמועד)-אדע שמדובר בצירים, כי זה הכי רחוק שהגעתי עד כה.בינתיים יש לי רק יסורי מצפון מהמשמעת הפנימית שלי לגבי אופי השמירה. תודה על המידע ומחזיקה לך אצבעות ללידה במועד של ילד בריא.

איך מקבלים מוניטור כזה?

אני בשבוע 31, והייתי מאושפזת כבר פעמיים בגלל צירים מוקדמים וצוואר מקוצר קצת. אני ב"מכבי". קראתי שיש חילוקי דיעות בין הרופאים לגבי כדאיות השימוש במוניטורים הביתיים -- כי הרבה פעמים האשה לא משתמשת נכון ואז התוצאות לא נכונות. האם הרופא אמר לך על כך משהו?

טוש10

New member
תשובה

לא הוא לא אמר לי על כך דבר, אבל אם הוא המליץ לי על זה כנראה הוא מאמין בדבר, ויש לו ניסיון רב עם המכשיר. חוץ מזה לא צריך להיות גאון כדי להשתמש בזה פשוט לשים את המתמר על הבטן ולא לזוז.

טוש10

New member
לא זה מקום פרטי

את מקבלת הפניה מהרופא שלך וזה מקום פרטי בשם "ניטור ביתי" בבני ברק (אני חושבת שגם לחברת נטלי יש ) ומשלמים מחיר סימלי. אמורים לשים את המתמר על הבטן מצד ימין על הפופיק, לוחצים על כפתור שמתחיל לקלוט את הנתונים, שוכבים 20-30 דקות, לוחצים שוב על כפתור להפסיק את קליטת הנתונים ואז מתקשרים למוקד ושולחים את הנתונים באמצעות קו הטלפון והם חוזריםא ליך עם תשובה. פשוט וקל!@!!

ברקסטונים זו תופעה מוכרת

כל עוד שהם נדירים הם לא מצריכים התייחסות. מצב שבו יש לך ציר אחד בבדיקה מקרית שנמשכת חצי שעה לדעתי נופל לקטגוריה הזו. עם זאת, חלק מהעניין במוניטור ביתי הוא לפתח מודעות לקיומו של ציר על ידי כך שלומדים לדעת "מתי זה ציר". אם את מרגישה את ההתקשויות האלה בצורה סדירה על פני פרק זמן ממושך (לא ציר כל שעתיים), את חייבת ללכת להיבדק, גם אם זה נראה לך כמו שטויות. Better safe than sorry... עתליה

למעלה