משהי יודעת יותר פרטים )-:

באמת אי אפשר להבין

מהכתבה הזאת מה בעצם קרה שם. התגובות שם מאוד אופייניות... משתתפת בצערה של המשפחה.

ס ו ל ה

New member
ממש נורא, מעניין מה בדיוק אירע שם

תנחומי למשפחה ממש עצוב

mise

New member
איום ונורא.

תנחומים למשפחה. שלא ידעו עוד צער. מישהו יודע יותר פרטים? לא הבנתי, מה ז"א "התינוקת פונתה במצב טוב לחדר המיון בקריית שמונה", אם היא היתה במצב טוב, מדוע היא פונתה לחדר מיון? שימו לב לתגובה 60, תגובה אוהדת שלא קראתי אף תגובה פרט לזו, זו הראשונה שעלתה, אקרא אח"כ).

צימעס

New member
היו הרבה תגובות אוהדות

כנראה יולדות הבית הן הראשונות לקרוא ולהגיב...

c 2 4

New member
כ"כ עצוב, אני לא יכולה לתאר לעצמי

את הכאב... אני חושבת שזה משפיע עלי במיוחד בגלל שגם אני ילדתי בלידת מים ביום שישי גם אי אפשר להבין מה קרה שם,במקום אחד היה כתוב שזו היתה לידת בית לא מתוכננת, באתר אחר לידת מים עם אחות מיילדת. וגם לא ברור למה העבירו את התינוקת למד"א אם היא הייתה במצב טוב לאחר הלידה. ושוב כל כך עצוב ותנחומיי להורים

debby12

New member
מנהל
עצוב מאוד

מחכה ליותר פרטים. בינתיים אין לי סבלנות לקרוא את כל המתלהמים למיניהם. טרגדיה עצובה ואנשים מחפשים את מי לקלל

עיגולית

New member
יו, כמה עצוב לי...

דווקא עכשיו שכל כך הרבה פחדים שלי עולים ומציפים אותי... איזה פחד, זה סיוט של כל יולדת לא? ובמיוחד של יולדת בבית, אמאל'ה, מה עושים עם זה עכשיו? ליבי ליבי עם היולדת, אוף איזה סיוט

swann

New member
כמה עצוב ומבלבל ../images/Emo10.gif

כל אתר מספר גרסא שונה, ואני מקווה שבסופו של דבר אפשר יהיה לדעת מה בדיוק קרה שם ואיך להמנע ממצב כזה. תנחומי למשפחה, משתתפת בצער הנורא

כרמית מ.

New member
נורא ועצוב

לא הצלחתי להבין מה באמת קרה שם. כל מקום אומרים אחרת. רק האבל ודאי.

למעלה