התכוונת לעוזרת בקרה? אני בכלל מתגייסת בדצמבר. חברה שלי מתגייסת ב-24 והיא רצתה שאני אברר לה. היא לא הולכת לאף קורס אז היא מנסה לברר איפה יכולים לשים אותה.
אבל בכל זאת אני אשמח לענות... לוחמת בט"ש בגבולות של שלום = לוחמת בטחון שוטף בגבולות של שלום (גבולות של שלום כוונה לקו מצרים). אלו בנות שעברו מיונים מוקדמים והתקבלו להיות לוחמות חי"ר קל בפלוגה מעורבת של בנים ובנות בנח"ל. הן עושות שירות של שנה ו9 כמו כל שאר הבנות. טל.
מה???!!! שנתיים וחצי??? מממתי??? ביום מיון שאני עשיתי בידיוק כמוך (לחימה התנדבותית) לוחמות הנח"ל אמרו שזה התפקיד היחיד מכל תפקידי הלחימה שהוא לא נשתיים וחצי שהוא שנה ו9 ושהן עושות שירות של שנה ו9. אז איך תוך 4 חודשים (מאז היום מיון) זה כבר השתנה? מוזר. טל.
הכושר שלי בחופש הגדול די בקנטים... אבל שטויות....אני עוד מעט אתחיל שוב .... כן, היתי בקורס הכנה לצה"ל. ואת? את בקורס הכנה לצה"ל? את מתאמנת? אני שמעתי שהתאריך גיוס שלי - 19 נובמבר- זה התאריך גיוס של כל הלוחמות במחזור שלי - תותחנים, אב"כ, ונח"ל. אז...גם את מתגייסת איתי? נתראה בבקו"ם? טל.
הגיוס שלי זה לא בנובמבר זה באוקטובר- אין לי מושג למה אני זוכרת גם שבזימון אמרו לנו שזה בנובמבר האמת אני לא מכירה לוחמות שהולכות להתגייס בתאריך הזה. לא משנה, זה ממש לא חשוב איך זה קורס הכנה לצה"ל? איך מתאמנים שם? כמה זמן זה?