משהי מתגייסת ב- 10 לאוקטובר

Noale

New member
כן, אני. אבל....

לקד"צ של עוזרת בקר. את אמורה להתחיל קורס או שאת לא יודעת לאן את הולכת?

^PaRkErIt^

New member
התכוונת לעוזרת בקרה? אני בכלל מתגייסת בדצמבר. חברה שלי מתגייסת ב-24 והיא רצתה שאני אברר לה. היא לא הולכת לאף קורס אז היא מנסה לברר איפה יכולים לשים אותה.

balcony

New member
יכולים לשים אותה בכל מקום שלא דורש

מיון קדם צבאי. זו המהות של הגיוס הכלל צה"לי, ללא כל קשר לתאריך. (השיבוץ הוא לפי צורכי הצבא והנתונים האישיים) שיהיה לה המון בהצלחה!

moran_szla

New member
כן, אני מתחילה קורס

אני הולכת להיות לוחמת בט"ש פשוט רציתי למצוא משהי שאולי אני אפגוש בבקום או מישהי שעושה את אותו תפקיד שלי.

טל עדתו

New member
בפעם המיליון ושלוש ששאולים על זה...

אבל בכל זאת אני אשמח לענות... לוחמת בט"ש בגבולות של שלום = לוחמת בטחון שוטף בגבולות של שלום (גבולות של שלום כוונה לקו מצרים). אלו בנות שעברו מיונים מוקדמים והתקבלו להיות לוחמות חי"ר קל בפלוגה מעורבת של בנים ובנות בנח"ל. הן עושות שירות של שנה ו9 כמו כל שאר הבנות. טל.

moran_szla

New member
הלוואי

הלוואי שהייתי משרתת רק שנה ו-9 שינו את זה כנראה לשנתיים וחצי עכשיו (רשום לי 30 חודש על הצו) מאיפה שמעת שזה רק שנה ו-9???????

אה ברור כי זה מקצוע התנדבותי!

היה כתוב שם בחייכם נ.ב. אתם חושבים שעוד אפשר לבקש להתקבל לזה אני חושבת בעצם שלא כי כבר מזמן היו מיונים שלב ג

moran_szla

New member
כן, באמת לא רשום על זה כלום

מוזר קצת שהם לא רשמו על זה כלום אני גם לא חושבת שאפשר עוד להגיע לזה כי המיונים היו ממזמן ולא שמעתי על עוד מיונים שהיו לתפקידים התנדבותיים

נורית20

New member
באסה

אגב, אם את רוצה מידע על זה, השתחררתי לפני חודשים אחרי שירות של עוזרת בקר, + קד"צ, תגידי ואני אתן לך אי מייל.

טל עדתו

New member
איך יכול להיות? לי ביום מיון אמרו..

מה???!!! שנתיים וחצי??? מממתי??? ביום מיון שאני עשיתי בידיוק כמוך (לחימה התנדבותית) לוחמות הנח"ל אמרו שזה התפקיד היחיד מכל תפקידי הלחימה שהוא לא נשתיים וחצי שהוא שנה ו9 ושהן עושות שירות של שנה ו9. אז איך תוך 4 חודשים (מאז היום מיון) זה כבר השתנה? מוזר. טל.

moran_szla

New member
גם לי אמרו

שמעתי בברור שאמרו שזה רק שנה ו-9 וכשקיבלתי את הצו הייתי בשוק אבל לא נורא, כבר אני מתרגלת לעובדה שאני אשרת יותר מה את הולכת לעשות בצבא?

טל עדתו

New member
ממש מוזר

גם אני שמעתי בברור שנה ו9. כנראה שינו את זה לא מזמן... אני מתגייסת ב19 לנובמבר, לוחמת אב"כ (הנדסה קרבית). טל.

moran_szla

New member
וואו לוחמת אב"כ

שמעתי ממישהי שהתחילה באוגוסט את זה שהיא נהנת(עד כמה שאפשר) וזה קשה את מתאמנת בינתיים לקראת הגיוס?

טל עדתו

New member
אהמ...כרגע לא ממש....

הכושר שלי בחופש הגדול די בקנטים... אבל שטויות....אני עוד מעט אתחיל שוב .... כן, היתי בקורס הכנה לצה"ל. ואת? את בקורס הכנה לצה"ל? את מתאמנת? אני שמעתי שהתאריך גיוס שלי - 19 נובמבר- זה התאריך גיוס של כל הלוחמות במחזור שלי - תותחנים, אב"כ, ונח"ל. אז...גם את מתגייסת איתי? נתראה בבקו"ם? טל.

moran_szla

New member
אני מתאמנת במכון כושר

הגיוס שלי זה לא בנובמבר זה באוקטובר- אין לי מושג למה אני זוכרת גם שבזימון אמרו לנו שזה בנובמבר האמת אני לא מכירה לוחמות שהולכות להתגייס בתאריך הזה. לא משנה, זה ממש לא חשוב איך זה קורס הכנה לצה"ל? איך מתאמנים שם? כמה זמן זה?

Noale

New member
היי! אני הולכת לקורס עוזרת בקר את..

יכולה לתת לי פרטים על הקורס ועל השירות עצמו? תודה רבה!!!

למעלה