משהי פה מזמינה/הזמינה פעם מ - Strawberry?|תות
ד דינוסיק New member 17/12/08 #3 אני מתלבטת הבנתי שאמור להיות שם יותר זול מהארץ. לקחתי מוצר שאני קונה באופן קבוע, מצאתי אותו באתר וראיתי שהוא עולה בערך אותו דבר.
אני מתלבטת הבנתי שאמור להיות שם יותר זול מהארץ. לקחתי מוצר שאני קונה באופן קבוע, מצאתי אותו באתר וראיתי שהוא עולה בערך אותו דבר.
C candy77091 New member 17/12/08 #4 יש דברים ויש דברים. יש שם גם דברים פשוט שאין בארץ למשל ולכן הרבה מזמינות משם.
ק קשכפית New member 17/12/08 #5 אם השוות וראית שהמחיר דומה/זהה אז אין לך שום סיבה להזמין דרך שם. אני לא הזמנתי אף פעם אבל ראיתי גם כן שבפורום איפור יש בנות שמזמינות משם הרבה דברים שהן מוצאות שזול יותר או שהן רוצות ואין בארץ.
אם השוות וראית שהמחיר דומה/זהה אז אין לך שום סיבה להזמין דרך שם. אני לא הזמנתי אף פעם אבל ראיתי גם כן שבפורום איפור יש בנות שמזמינות משם הרבה דברים שהן מוצאות שזול יותר או שהן רוצות ואין בארץ.
N N i g h t W i n d New member 22/12/08 #7 מה לגבי האתר הישראלי? אחיות שלי קונות דרכו ומאוד מרוצות. האם עשית השוואה?
Y yael800 New member 17/12/08 #6 אני קונה משם קרם שעולה קרוב ל 600 בסופרפארם ומהאתר זה יוצא לי 240 ש"ח.