משהי שראיתי באוטובוס-אולי תעזרו לי למצוא אותה

Any991

New member
משהי שראיתי באוטובוס-אולי תעזרו לי למצוא אותה

שלום לכולם,
מעולם לא כתבתי פוסט כזה אבל אני אנסה.
היום (חמישי) נסעתי באוטובוס בקו 49 בשעה 14:15 לכיוון פ"ת מתחנת רכבת ת"א והתיישבת ליד משהי מאוניברסיטת ת"א. (הצטיידה בתיק של "הסטודנטים" אז אני מעריך שהיא משם).
כמו כל גבר ישראלי, רציתי לברר מה המספר שלה אבל נתקלתי במצב שלא ידעתי כיצד לפעול בו - הבחורה ישנה שינה חזקה מאוד כשהיא שומעת מוסיקה מהאוזניות בטלפון (נשמע מנוגד לשינה אבל כך היה).
לא ידעתי אם להעיר אותה או לא אבל גם כשכבר איכשהו ניסיתי, היא עדיין ישנה נורא נורא חזק.
אני מעריך שהיא מפ"ת, או לפחות מצאה עצמה שם כיוון שנרדמה.
מן הסתם ירדתי מספר תחנות לפניה.
משהי נורא יפה (לפחות כשהיא ישנה) שאני אשמח להכיר.
אז אם אתם מכירים או אם זאת את שקוראת פוסט זה, יותר מאשמח אם תצרי קשר בהודעות בתפוז ואפילו לפוסט זה.
אני יודע שהסיכוי קלוש אבל יש תקווה.
יום נהדר לכולם :)

חייב לציין שזה מעט פאתטי בעיניי....

אם כל כך היית בעניין שלה היית יכול לחכות כמה תחנות שהיא תרד ולהתחיל לדבר איתה..

Any991

New member
תודה Blanko Cup..

וmad alot- יכול להיות שאני מעפן ...כנראה אני צעיר ותמים ודביל אפילו אבל מה זה משנה-take it easy

TDKR

New member
יש לי סיפור דומה.

אני נוסע בד"כ בימי חמישי לתל השומר ונתקל לא מעט פעמים בבחורה שעולה בערך שתי תחנות אחריי. יצא לי לא להיות המון זמן על הקו הזה ולכן לא ראיתי אותה המון זמן, אבל השבוע שוב נתקלתי בה.

רציתי ליזום שיחה, אבל בסוף לא עשיתי את זה. יכול להיות שאעשה זאת בפעם הבאה, אם תהיה כזו.

Any991

New member
Welcome to the club..

אבל הפורום הזה ממש נותן לך הרגשה טובה ואני שמח לשמוע עוד משהו כמוני. נותן לי דחיפה לראות אותה (בתקווה) שוב ולנסות מזלי איתה.
(אותו דבר אתה-נסה, מה כבר יקרה)

שבוע הבא נראה מה קורה עם זה

TDKR

New member
כן, כנראה שאעשה זאת.

נותר רק לקוות שנתקל בהן שוב.

חחחחח

אני מעגלת

אבל ברצינות זה ככה כי פשוט אני לא רוצה שידעו מה התאריך הלידה המלא האמיתי שלי. להיות חסויה ואנונימית וזה...

למעלה