משהי שראיתי באוטובוס-אולי תעזרו לי למצוא אותה
שלום לכולם,
מעולם לא כתבתי פוסט כזה אבל אני אנסה.
היום (חמישי) נסעתי באוטובוס בקו 49 בשעה 14:15 לכיוון פ"ת מתחנת רכבת ת"א והתיישבת ליד משהי מאוניברסיטת ת"א. (הצטיידה בתיק של "הסטודנטים" אז אני מעריך שהיא משם).
כמו כל גבר ישראלי, רציתי לברר מה המספר שלה אבל נתקלתי במצב שלא ידעתי כיצד לפעול בו - הבחורה ישנה שינה חזקה מאוד כשהיא שומעת מוסיקה מהאוזניות בטלפון (נשמע מנוגד לשינה אבל כך היה).
לא ידעתי אם להעיר אותה או לא אבל גם כשכבר איכשהו ניסיתי, היא עדיין ישנה נורא נורא חזק.
אני מעריך שהיא מפ"ת, או לפחות מצאה עצמה שם כיוון שנרדמה.
מן הסתם ירדתי מספר תחנות לפניה.
משהי נורא יפה (לפחות כשהיא ישנה) שאני אשמח להכיר.
אז אם אתם מכירים או אם זאת את שקוראת פוסט זה, יותר מאשמח אם תצרי קשר בהודעות בתפוז ואפילו לפוסט זה.
אני יודע שהסיכוי קלוש אבל יש תקווה.
יום נהדר לכולם
שלום לכולם,
מעולם לא כתבתי פוסט כזה אבל אני אנסה.
היום (חמישי) נסעתי באוטובוס בקו 49 בשעה 14:15 לכיוון פ"ת מתחנת רכבת ת"א והתיישבת ליד משהי מאוניברסיטת ת"א. (הצטיידה בתיק של "הסטודנטים" אז אני מעריך שהיא משם).
כמו כל גבר ישראלי, רציתי לברר מה המספר שלה אבל נתקלתי במצב שלא ידעתי כיצד לפעול בו - הבחורה ישנה שינה חזקה מאוד כשהיא שומעת מוסיקה מהאוזניות בטלפון (נשמע מנוגד לשינה אבל כך היה).
לא ידעתי אם להעיר אותה או לא אבל גם כשכבר איכשהו ניסיתי, היא עדיין ישנה נורא נורא חזק.
אני מעריך שהיא מפ"ת, או לפחות מצאה עצמה שם כיוון שנרדמה.
מן הסתם ירדתי מספר תחנות לפניה.
משהי נורא יפה (לפחות כשהיא ישנה) שאני אשמח להכיר.
אז אם אתם מכירים או אם זאת את שקוראת פוסט זה, יותר מאשמח אם תצרי קשר בהודעות בתפוז ואפילו לפוסט זה.
אני יודע שהסיכוי קלוש אבל יש תקווה.
יום נהדר לכולם