משהן שקרה אתמול

anna19871

New member
משהן שקרה אתמול

אתמול כשפתאום החלטתי שאני רוצה לישון ביום שישי מתקשרת אליי חברה אומרת באים אליי 2 ידידים מהדרום רוצים להתעוור מכל הבלאגן בואי תשבי איתנו אחרי הרבה שכנועים הלכתי וזה התגלגל לזה שאחד מיהם עמד מטר ממני ודיבר עליי עם חברה שלי שמעתי על עצמי דברים שלא אמרו לי בחיים שאני בן אדם קר סגור מתנשא ועוד אלף דברים שאני הכי לא חזרתי הביתה בוכה וזאת הייתה התנהגות של גבר שהבין שהוא לא מוצא חן בעיניי ואני חושבת באמת יש אנשים כאלה שבלי להכיר נותנים לעצמם זכות לשפוט בן אדם ככה?

spaysi8

New member
היי

א. אני חושבת שהוא יצא אדיוט שהוא ככה מטר ממך מדבר, בין אם זה נכון או לא.
ב. אולי תנסי לקחת את מה שאמרו ולחשוב, האם אני משדרת קרות? התנשאות?
יש לי חברה שהיא גם ממש לא כזאת אבל הרבה אנשים חושבים שהיא ככה, כי בגלל שהיא ביישנית הם חושבים אוטומטית שהיא מתנשאת.
תנסי להסתכל על זה בתור משהו חיובי, אוקי, אנשים חושבים עלי דברים מוטעים, כדאי שאוכיח להם שהם טועים..
ג. אל תקחי את זה קשה, בעיקר כי אמרת שדי דחית אותו, אולי הוא פשוט נפגע (והיה גם שיכור?) והחליט להוציא את זה עליך.

anna19871

New member
אולי באמת

אני קצת ביישנית אבל דיברתי איתו בסדר גמור שאלתי שאלות התעניינתי כשאני חושבת על זה עכשיו מדובר פה באמת באגו שנפגע הוא הבין שאני לא מעוניינת גם לא הייתה לי מטרה כזאת של להכיר מישהו יצאתי כדי לארח חברה הוא לא היה שיכור כי הוא נהג מהדרום עד אלינו אבל אחרי שהלכתי חברה שלי אמרה שהוא שתה

anna19871

New member
טעות של המקלדת:)

אני בדרך כלל לא לוקחת ללב כאלה דברים אבל הפעם משהו השתבש

להתעוור?

נראה לי שהתכוונת "להתאוורר".
להתעוור אני באמת לא מאחלת להם...

לגבי מה שכתבת- מדובר על מישהו שכנראה לא מכיר אותך וממהר לשפוט אותך. נתקלתי בכ"כ הרבה כאלו שאני כבר לא ממש מתרגשת מהם, והייתי ממליצה לך לא לקחת לב כל דבר שאומרים עליך.

mad alot

New member
לכי תדעי מה הבעיות שלו עם עצמו

אולי הראש שלו תקוע כל כך עמוק בתחת של עצמו שאם בחורה לא רוצה אותו, זו אשמתה.
או סתם הוא רצה לצאת גבר וללכלך עליך, כי הוא איש קטן וזה מה שעושה לו טוב.

זה יותר נשמע שהבעיה אצלו מאצלך.

LightMyWay

New member
הוא סתם אידיוט

אין טעם להתייחס למישהו כזה שממהר לשפוט אותך לפני שהוא מכיר אותך ובנוסף לכל מלכלך אלייך כשהוא מטר מימך

anna19871

New member
באמת שזה ככה

הגעתי למסקנה שלא צריך להתייחס לכאלה אנשים בהתחלה חשבתי שאצלי לא בסדר חיפשתי מה חוץ מהביישנות לא מצאתי כלום אז כנראה זה באמת הבעיה אצלו

b0redavid

New member
הוא בטח יודע על מה הוא מדבר כי...

כי... כי... קיא! מי הוא בכלל? תזכירי לי? מישהו שלא שמת עליו קצוץ?! פחח סתם לוזר.

Kagg6

New member
מה את סופרת אותם

אנה,

אל תתרגשי מכל אדיוט, אם תתחילי לחשבן לכל אחד, המצב שלך בחיים יהיה קשה מאוד.

אם הוא מדבר עליך ככה כשאת שומעת כניראה מדובר בבן אדם רדוד למידי. תלמדי להשים כזה זין ענק על כל אחד שמתנשא וחושב את עצמו.

למעלה