משה אזולאי

לב רחום

New member
משה אזולאי

מעניין מה הוא חושב על נסיונות החזרה של הגברת רחמים? כניראה בעדודו המסיבי של ראש עירנו.

לב רחום

אני אתנדב לספר לך מה הוא חושב, הוא כל היום מתעסק בעניין זה הוא לא מפסיק להפעיל לחצים בכל החזיתות כדי למנוע את חזרתי ובנינו אני קצת מבינה אותו, הוא לא צריך עכשיו עובדת שעלולה לסכן את מעמדו. ולא, לא ולא ידידי לב רחום אין כל עידוד מצד ראש העיר סמוך על מילתי אני אשאל אותך שאלה אם תרשה לי, מבקשת פנסיונרית של העירייה לחזור לעבודה ומציבה תנאים כמו א. לקבל את אותו שכר שהיא מקבלת גם ככה כפנסיונרית זאת אומרת בהתנדבות ב. מחזירה את הכספים שקבלה כתוצאה מפדיון ימי מחלה,חופש, ומענק פרישה על פי חוק וכל זאת כדי לחזור לעבודה ולעשייה האם לדעתך צריכה להיות התגדות מצד יו"ר הוועד ואו מראש העיר האמן לי ראש העיר כמו שכולנו מכירים אותו ידע עד כה להסתדר גם בלעדיי והוא יידע להסתדר גם בעתיד בלעדיי , אני אגיד לך ראש העיר צריך פרטנר לדו שיח והדברות כדי לפתור את מצוקת העובדים ועוד ידידי אספר לך שאם אחזור לעירייה לא אגע בפוליטה בה הייתי מעורבת בשנים קודמות הסרט הזה נגמר פעילותי בנוסף לעבודה תהייה למען העובדים, אתה יכול להתעניין ולשאול מי זאת דרורה ומה עשתה למען העובדים במשך שנים רבות בהם כהנה בוועד העובדים, אנא בדוק ואמת אנפורמציה זו

לב רחום

New member
דרורה רחמים

תודה. אבל תסכימי איתי שלפחות ניראה שיש פה מהלך של ראש העיר או מישהו ממקורביו להחזירך למערכת ולהחליף את הוועד שבראשות אזולאי. וועד, שבלשון המעטה, אינו תומך בפעולות ראש עירנו.

פינצטה1

New member
לב רחום

מעניין איזה אינטרס לך יש????????

למעלה