משה אחי השיר שאני שר שיהיה למעלה

משה אחי השיר שאני שר שיהיה למעלה

זוהר ארגוב - עד מתי אלוהיי סגור לבד אם עצמי ולא יוצא את ביתי אתמול הייתה עולמי עזבה והיא לא איתי נפשי בוכה ושואלת ואין לי מי שעונה אתמול פתחתי דלת היום הכל פתאום שונה נפשי תוהה וזועקת ואין לי איש לידי ולמה היא מתחמקת ואין אני כלוא לבדי אך עד מתי אלוהיי אהיה לבדי אך אלוהיי עד מתי אהיה לבדי ובלילות ארוכים חדרי מלא בשתיקה בין מצעים שזרוקים יושב ליד המיטה ובימים בהירים האור לא בא בביתי החדרים בם סגורים מהיום שהיא עזבה אותי עוד יעברו הימים ושוב אשיר את שיריי כמי נהר אל ים זורמים כמו צל תילך היא אחרי אך אלוהי עד מתי אהיה לבדי אך אלוהי עד מתי אהיה לבדי אך עד מתי אלוהי אהיה לבדי

יום טוב לכולם אני הולך ביי

שיהיה לכם יום טוב ומשה המנהלללללל אתההה גברררררררר אל תשכח לשים את השיר שלי למעלה אחיייייי יאללה יום טוב לכה משה ויום טוב לכולם בייייייי

דודו21

New member
זוהר בוקר טוב גם לךךךךך

חלק משיר של ליאור נרקיס פעם היה לנו טוב ועכשיו זה נגמר פעם נהגנו לחשוב שהיום יש מחר פעם לחת לי משפט שאותו לא אשכח אתה תמיד שלי לאחרת אותך לא אשלח לעולמים אים יש למישהו את המשך השיר אודה לו מאוד בתודה מראש דודו

בבקשה אחי: ../images/Emo79.gif

" ... פזמון: אבל היום, היום זה נגמר לא חשוב מה שקרה מי נפגע, מי לבד נותר חסרות לי השפתיים המגע של הידיים זכרונות שאותן לא אשכח- שאותן לא אשכח. פעם היה לי חלום לי אותו את לקחת בליבך היה לי מקום עד היום שבו הלכת פעם לחשת לי משפט שאותו אני לא אשכח "אתה תמיד שלי ולאחרת אותך לא אשלח- לעולמים" פזמון: אבל היום, היום זה נגמר לא חשוב מה שקרה מי נפגע, מי לבד נותר חסרות לי השפתיים המגע של הידיים זכרונות שאותן לא אשכח- שאותן לא אשכח. להלהלהלהלה להלההלהללללללללהלהל להלהלללללהלהלהלהלהלהלההלהלהל נהנהנהנהלההנהנה ללהלהלהנהנהנהנה ננהנהנהנהנהנהנהנהנננננ בום בום בום ננאנההנ בום בום בום להלהלהלהל אבל היום, היום זה נגמר לא חשוב מה שקרה מי נפגע, מי לבד נותר חסרות לי השפתיים המגע של הידיים זכרונות שאותן לא אשכח- שאותן לא אשכח." "זכרונות" / ליאור נרקיס מתוך התקליט "רק איתך" שנת 1999

על הסקרים כן. ../images/Emo127.gif

אבל השאלה אם אנחנו מתכוונים על אותם סקרים... על הסקרים שיש בסרגל הזה למעלה של הפורום- את מתכוונת נכון ?

למעלה