משה גרטל פשוט התחרפן לגמרה, למה שולחים אותו??

yati6

New member
הוא לא פרסם, תנסה 144 או פייסבוק או משהו אם הוא היה מפרסם יש פה הרבה שהיו מבקשים ממנו ישירות לסתום קצת..

גרטל הזה הורג אותי
אסף לוץ , אבי רון , שימחה ריפ והוא אוכל את זה

אבל למרות כל הבקורות שהוא מקבל , הוא בהחלט משעשע ומוסיף לשידור עוד מימד

tapuzo

New member
משה גרטל פשוט התחרפן לגמרה, למה שולחים אותו??

זה כבר הרבה מעבר לקיטורים מטומטמים שלו ולטעויות מביכות כמו שהתבלבל איזה 5 פעמים במקצה השליחים
הוא פשוט מדבר שטויות, מבולבל לגרמה וכל דקה צריך לתקן אותו, לא גומר משפט ונקטע לו קו המחשבה,
מדבר על עצמו בלי סוף, די אי אפשר להמשיך לשלוח אותו זה מביך...

dardor

New member
אפשר לקרוא לשידורי השחיה-מופע הד"שים של גרטל

רמת שידור חובבנית שמתאימה למתנ"ס באור עקיבא
מישהו יכול להגיד לו שזה לא מקצועי להקריא SMS בשידור? זה ממש הופך לתוכנית הכה את המומחה באמצעות SMS שבכלל לא מפורסם, רק לחבר'ה של גרטל ששואלים אותו שאלות ברמה של כיתה ג'.

ולכן... במילה אחת: יורוספורט!

apy ape

New member
מצד אחד אתה צודק, גרטל באמת שלוח רסן

לחלוטין באול' הזאת, גם ביחס לעבר. מצד שני (כמו שכתב פוהרילס אתמול) שחייה יכולה להיות מאוד משעממת. צריך להוסיף עניין לשידור, וגרטל עושה את זה. לכן בשלב זה אני עדיין מעדיף אותו ע"פ יורוספורט. אבל הוא באמת מגזים ומדבר בצורה בוטה על גודל החזה של שחייניות, הומואים בשחייה ושחיינית שהולכת להשתין. TMI. גרטל, תרגע

pcper

New member
מסכים בעיקר עם החלק השני....

אני לא מקצוען או משהו כזה, אבל ההתלהבות של גרטל בהחלט עושה את שלה.
הדיבורים שלו על הדברים השוליים בהחלט מוסיפיה עניין בעיני.

trilliane

Well-known member
מנהל
מדבר בצורה בוטה על גודל החזה של השחייניות?

צפיתי בכל שידורי השחייה בלי יוצא מן הכלל ולא שמעתי שום דבר כזה. אמנם הייתה התייחסות (עניינית לחלוטין!) של בוקי לנושא התפתחות הגוף הנשי בהקשר של שחייה, אבל זה דווקא היה עניין ורלוונטי ולא התייחס לשחיינית מסוימת, לגודל החזה שלה וכו'. בתור אישה עם נטיות פמיניסטיות הריני להבטיחך נאמנה שלו אכן היה מדבר בצורה בוטה על גודל החזה של השחייניות הייתי מרימה קול צעקה.

בעלי לא מוכן לראות ערוץ 1 בגללו

הוא מעדיף לא לשמוע את הפרשנות בעברית ולהדליק יורוספורט....

יש לי חיבה אנושיתלגרטל, אבל אני מודה שפיתחתי

אלרגיה מאז סידני(אם אני זוכר נכון.)לשידורי שחיה אולימפית, מרוב כמות השטויות שהוא פלט שם.
כבר אז הוא היה מתחת לכל ביקורת.

אבל צריך לקבל בפרופורציות הוא פולט הרבה שטויות, אבל עדיין יש אנשי תקשורת שמזיקים פי כמה וכמה לספורט ולחברה בכלל.

הייתי מסכם - לרוב האנשים לא נעים(חוץ ממי שולקח אותו בהומור מוחלט) , אבל יש מזיקים גדולים יותר.

tapuzo

New member
על טומרקין: "לא תיתנו לילד יהודי לעלות?"

הזוי הזוי

דנה1982

New member
אויש, זו הייתה אחת הבדיחות הטובות

בכל האולימפיאדה הזו.

pimpf

New member
זה דווקא הזכיר מערכון של החמישייה הקאמרית :)

"האבנט דה ג'וויש פיפל סאפר אנף?!"

למעלה